Dimecres, gener 19, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Us vull felicitar

Us vull felicitar

foto freepik

Avui m’he llevat amb la noticia de que era el sant de la parella d’un bon amic meu i he volgut felicitar a tots els meus seguidors/ amics que es diuen com ella, i un dels meus “Angel seguidors”, m’ha recordat que el seu nom significa COMUNICADOR, i li he agraït la informació i m’ha fet pensar ….que en un món globalitzat, hem après que un click podem ser amics d’una persona a la india, o odiar el teu veí de l’escala només per la imatge que ha posat al instagram o el video que ha fet al TIK TOK.

Una globalització  que m’ha permès menjar préssecs d´arreu d’Espanya a 1,90 euros i que vam haver de llençar perquè fins i tot el gust era de pebrot i la setmana següent amb molt de seny, hem comprat préssec de vinya de proximitat, de casa, a l’Ordal, per 2,60 euros, gaudint a cada mos del plaer de la bona fruita.

El que vull dir, i més ara amb em el tema de la pandèmia, es que la globalització no ha estat la joia de la corona. A pogut estar bé tenir molta connexió entre nacions, potser si, un temps, però  per sobreviure com a nacions,  son imprescindibles les seves singularitats, i més important que això, és la informació, tant dels que escriuen per sistemes globalitzats per “moure” governs, com la singularitat en empreses més petites i localitzades. Però sobretot la de les xarxes, on persones interessades en la informació veraç i sobretot en la veritat del país, i la del seu poble ,tingui la seva xarxa comunicativa, de suport i de supervivencia que ara més que mai ens farà falta..

El meu àngel comunicador es diu Àngel i també es diu Marta, Silvia, Marisa, Jordi, Gerard, Jaume, Ricard, Maura, Lluis, Montse …i son la meva vida, la meva font de coneixement i on em refugio quan es veuen i venen mal dades, com ara.

Cada dia serà més important no tallar els nostres punts de contacte perquè la lawfare ve amb ganes de quedar-se i embrutar-ho tot.

També vull donar les gràcies a tots el que fan possible que jo pugui fer efectiva aquesta il·lusió  d’ajudar i de poder opinar i que no hagués estat possible sense l´ajuda logística, informàtica i informativa dels que formen part de la meva vida.

Tots i cadascun de vosaltres sou la meva globalització petita i acurada. 

Cuidem-nos, cuideu-vos familia.

Pd. Tot i que jo sóc atea no per això deixaré de felicitar als meus seguidors i amics en un dels dies feliços de la seva vida, no creieu??

Sant Eusebi de Vercel·li; sant Pere-Julià Eymard. Aniversari de l’aparició o descendiment de la Mare de Déu de la Mercè (1418). Mare de Déu dels Àngels o de la Porciúncula; santa Teodora.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -