- Publicitat -
Inici Articles Polítics Una estafa en nom propi, ERC.

Una estafa en nom propi, ERC.

Ens van vendre que eren republicans, però s’estan instal·lant d’allò més bé dins la monarquia parlamentària.
Ens van dir que eren catalanistes i s’han venut ja, el 25% de l’espai de la nostra llengua.
Ens van dir que eren independentistes, però van ser els primers de voler recular, els primers a pactar la reculada i increïblement, a guanyar les eleccions independentistes, als seus socis més odiats.


Ens van dir que eren els més treballadors i que sabien gestionar millor que ningú el país, però tot el temps que han governat les conselleries socials més importants com ensenyament, benestar social o sanitat, han demostrat que no només són uns incompetents sinó que acumulen una quantitat ingent de mala praxis, càrrecs superflus, i una gestió pèssima.


Ens van dir que eren bones persones i són una estafa, una enganyifa. Ataquen als seus socis de govern amb el conte de una trama Russa mentre ells, la cúpula del partit, es reuneixen amb espies russes.

La corrupció (del llatí corruptio) és l’alteració perjudicial de la substància d’alguna cosa o persona. Referida a algú en concret, suposa induir-lo a actuar il·legalment o pervertir-lo. Penalment, s’identifica amb els delictes de prevaricació, suborn i negociacions prohibides als funcionaris.


Ens van dir que el partit que té més de 80 anys d’història, i no ha tingut cap cas de corrupció. Bé, segur que si rebusquem una mica, podem trobar alguns casos com per exemple: Josep Maria Puigibet, Jordi Ausàs i Coll, Gervasi Aspa, Pere Nolasc Ramis i tants d´altres d’ERC, que la justicia ha i haurà de seguir fent la seva feina. El cas és que ERC menteix sovint en tot allò que diu, fa o proposa.

Ens van dir que eren honrats, però es dediquen a enganyar, menysprear, falsejar i ara també, a entabanar als partits polítics per fer-se una foto d’una unitat que no existeix. Una unitat que ells mateixos han trencat amb mil bocins. I han utilitzat a un conseller de Junts per perpetrar una imatge falsa. Tot sabem que el doctor i ara conseller Argimon amb els temes protocol·laris de la política en sap ben poc, i el poc que ha de saber no l’interessa gaire, i en aquesta foto no se li va dir perquè era, i ell no sabia que junts havia decidit no formar part d’aquesta farsa. Jordi Sánchez haurà de demanar explicacions al seu soci de govern per aquests paranys tan repugnant, si és un SG com cal. Però a hores d’ara, del sr. Sánchez, ho dubto tot.


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular