Dissabte, gener 22, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Polítics TRES EN RATLLA.

TRES EN RATLLA.


La finalitat d´ERC es ocupar les tres posicions per fer un tiralínies transversal en qualsevol iniciativa. En això treballen intensament desde fa mesos. De fet ara, treballen contrarellotge.

Si avui cal dir un titular per afavorir la independència (una flor no fa un jardí) ho fa. Si és per defensar als comuns a BCN amb el suport del PSC aïllant a Junts, ho fa. Que saben que allò que han fet o han dit emprenya uns votants? puix apareixen les joventuts d’ERC protestant, o Col·lectiu Primer d’Octubre: militants d’ERC, la plataforma amb la qual ja compten per fer veure que hi ha una idea transversal del que fa ERC i tres en ratlla, altre cop.

Surten als mitjans i tenen ocupats els espais del si i del no. I si no el tenen, com que diuen barbaritats, o son els mes reflexius del peix al cove, tenen mobilitzats els que estan a favor, i els que estan en contra. En tots els casos, els espais els tenen ells, i en el cas de les respostes dels ciutadans contraris més vehements o fins i tot als que només es miren els TN, son espais segurs per ells perquè hi son ” que hablen de mi aunque sea malo”, i tornen a fer tres en ratlla.

Un exemple d´això es el partit d’extrema dreta que ningú coneixia fa uns anys, i que les televisions de la suposada esquerra han estat publicitan fin a conseguir que formin part d’altres autonomies, i fins i tot del parlament de Catalunya,

En aquest mon digital si no set veu, no existeixes, i per tant el partit de Companys i Macià, són capaços de lligar programari polític perquè diuen ser d’esquerra, amb Podemos o Comuns, PSC/PSOE, fent una triada natural, i un tres en ratlla unionista – autonòmic. També si cal, poden ser la triada independentista amb JuntsxCat i la CUP i marcar-se un tres en ratlla, per controlar una manifestació. El fet és que ERC s’ha convertit en l’eix transversal de no fer res, mentre sembla que està fent de tot perquè està a tot arreu.

Algunes persones hem après que una cosa és estar, ocupar un espai per a treballar-lo i l’altra és estar per a no fer res i que els altres tampoc ho puguin fer.

Si us fixeu be, totes i cadascuna de les notícies que venen d´Espanya i de les que es fabriquen a Catalunya, tenen com a eix central a ERC. Tarda, Rufián, Junqueras, Sergi Sol, Heredia i ara Puigcercós controlen els mitjans, la triada dels programes #elsmatins, #totesmou i #mes324, fan el tres en ratlla televisiu, amb el suport de #plantabaixa.

RAC1, Catalunya Ràdio i la SER ho fan a la ràdio, i El Periódico, La Vanguardia, i l’ARA, als diaris mes unionistes. Nació Digital, el Món i Nacional.cat digitals son mes favorables al tres en ratlla autonomista-independentista , pero tambe ajuden al que calgui. A les xarxes, ERC controla el 100 x100 del contingut, sigui dolent o nefast, a favor o en contra, pero concentren el temari (ja ho voldria jo per la llengua catalana) i Aragonès presideix un govern inutilitzat. El tres en ratlla està “on fire” i, per tant, Oriol Junqueras menteix quan diu que necessitem més vots per ser més forts. Ells mai seran tan forts com ho són ara, i mai tindran més forca de la que tenen ara.

Tenen si volen, el control no de 68 diputats, sinó de 72 perquè de facto, de 3 en ratlla, tenen els dos partits independentistes lligats de peus i mans. I alhora, és el servidor mesell més important dels dos partits unionistes, que ara mateix controlen el taulell polític a Espanya.

A l’única persona amb una mica de poder polític a la Catalunya autonòmica que no tenen sota control, és la presidenta del Parlament, la MHP Laura Borrás.


ERC fa mesos que té l’hegemonia tan desitjada, i regalada per Jordi Sánchez i la gent de junts que li és afí, però ERC en vol més, ho vol tot, i manipula a voluntat a les CUP amb el pacte que van signar i que no es compleix mai, i mentè invisibilitzats en els mitjans i en les xarxes a JuntsxCat i al seu president Carles Puigdemont. Òmnium està línia amb ERC i a l’Assemblea no la té totalment en contra. Això fa que no pot completar aquest tres en ratlla, però s’assegura obstaculitzar el tres en ratlla d’altres.

Només els queda fora de control, algunes estructures com el Consell x la República, als exiliats parlamentaris europeus, i el debat constituent.

Però temps al TEMPS.


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -