Dimecres, gener 19, 2022
- Publicitat -
Inici Articles T’estava esperant, Marta Pascal

T’estava esperant, Marta Pascal

“La llista del PRESIDENT, a qui li vau segrestar la marca JxCat, us tornarà a passar per sobre i nosaltres amb ells”

T’estava esperant, Marta Pascal. Fa temps que t’estic esperant i volia pensar-me ven bé que t’havia de dir. Ha sigut extremadament difícil poder concentrar en un article tot el que sento i penso de tu i del PDeCAT, un partit que tu creus que et segueix però no sé si les seves persones també.

Tu deus parlar d’aquell PDeCAT que quedava amb Rubalcava, amb aquell senyor sinistre, que negociava i es vantava de treballar a gust a les clavegueres de l’Estat i que sopava amb tu. Jo et recordo, a les imatges, com seies al seu costat, per cert, contra la voluntat del MHP Puigdemont. Potser penses que no tenim memòria? Ara espero que ho hagis escrit al llibre i expliquis de què vau parlar.

Sé que treballes per posar al capdavant del partit al president Mas, perquè tots dos sou més de l’anar fent i del mentrestant. Però us heu quedat molt enrere, el peix al cove ara el protagonitza el Junquerisme i anar llepant engrunes i pactant taules buides, ja ho fa el PSC.

La llista del PRESIDENT, a qui li vau segrestar la marca JxCat us tornarà a passar per sobre i nosaltres amb ells, perquè el PDeCAT que està amb el president Puigdemont és el PDeCAT de la Miriam Nogueres, del David Torrent, de gent que està per davant de les sigles, que treballa pel futur i no pel passat.

El President Puigdemont es pot equivocar perquè és humà, i ha comès errors però, pel que veig, és l’únic que els reconeix. I de les errades se’n poden treure encerts com detectar persones que no estan a l’altura del moment. Fins i tot, Marta, dóna gràcies que encara tens un seient per viure bé i tenir una pagueta sense fotre brot, gràcies a aquest pedecàters moderats.

No vull fer-me massa extensa, no vull treure’t el protagonisme que segur mereixes, de tanta gent que es deu estar apuntant a aquest PDeCAT que somies, així que aniré directe al gra:

Estimada Pascal,

He intentat posar tota l’atenció a l’entrevista que has fet a l’Ara, incloent la publicitat del teu llibre que diu no sé què del silenci, però m’he adormit.

Records a en Mas, l’Espadaler, en Duran i Lleida i Bonvehí.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -