Dimecres, gener 19, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Repressors TANCAR EL CERCLE

TANCAR EL CERCLE

TANCAR EL CERCLE
o la trilogia del catolicisme polític, com a forma d’aturar el procés.

És brutal veure com els esdeveniments es van succeint de manera sigil·losa, però conscients de tancar un cercle on la majoria estan participant i que cada vegada més, ens allunya als polítics i fins i tot als activistes, del poble sobirà.

Hi ha qui ja explica que el fet que Jordi CUIXART faci abraçades als repressors és un instint MANDELIÀ i nosaltres per criticar-ho som poc més que bèsties immundes incapaces de raonar com persones civilitzades. PROU!

Potser us creieu que ens heu enganyat a tots, i és ben cert que esteu posant tota la llenya possible al foc etern, però el poble té cops amagats, i al final decideix qui mana en la seva fam. Esteu estirant més el braç que la màniga, i tenim els ovaris inflats, i cap catolicisme polític per molt que s’està incrustant en el Palau de Generalitat, pot fer desaparèixer si ens posem tots plegats en una sola voluntat, a canviar el desig de LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA, per un nou estatut de fireta.

Sembla difícil, però la desesperació té camins impensables per a ments dedicades sols a les seves satisfaccions personals i professionals i que mai ha pensat explícitament en la gent que pateix.

Signature:000eb78265451e2773a95152440e109eefbc0043f39f576203cd856fc65ec402

Cada dia hi ha més persones a l’atur, més ciutadans sense sostre, més infants malnodrits, més suïcidis silenciats, i una frustració immensa a la qual ara a més en volen sotmetre en què no podem criticar, no ens podem disgustar. En definitiva no podem dir el que pensem perquè sembla que ells són les víctimes i no nosaltres.
Aquí i ara com veieu, hi ha nous vents, i nosaltres ja no ens podem queixar de què els nostres estan claudicant, per què ells són a la presó??
Perdonin vostès, però tothom ha pogut marxar a l’exili durant els permisos si han sentit que la justícia estava sent injusta, i si creien que la seva votació parlamentària política del 27 d’octubre havia estat sincera. Sabent que en l’exili tenen la força, la justícia, els advocats valents, la legalitat d’una generalitat robada per un cop d’estat del 155, i no han fet res.

El que no ens poden demanar ara a nosaltres, és que renunciem al que creiem, perquè ells ho han fet o no hi van creure mai. No ens involucrin en les seves renúncies si us plau, no rebreguin les seves paraules per menystenir les nostres, que no ens infravalorin les nostres institucions en el nostre nom. I tot això sense deixar-nos ni tan sols protestar? Doncs això també és repressió!! Una repressió malaltissa, on hem passat de tenir líder a tenir màrtirs, de tenir professionals a tenir fidels angelicals, i on ens esteu fent passar ase per bèstia grossa, PROU!

Ara el MHP Pere Aragonès vestirà la generalitat de republicanisme?, però si va deixar sòl, al MHP Torra defensant els drets fonamentals d’una república!!!!, i veu abandonar sense investir al legítim president de Catalunya el MHP Carles Puigdemont!! De què esteu parlant! PROU!

I espereu que ara arriben els indults, ha, ha, ha, ric per no plorar.

Uns indults que mesuraran la rendició dels acusats, donant a uns el tercer grau, com a mostra de misericòrdia quan és un dret robat, i a d’altres molt més resignats a la terra, però destinats per DÉU a ser missatgers de la pau al cel, tindran la benedicció papal de president

Sánchez, que no oblidem que està sota pressió d’Europa per enllestir com més aviat millor, el tema català, que ja els molesta molt a les costures parlamentàries europees.
Però Sánchez menteix més que Sant Pere quan va renegar fins a tres cops del seu líder Jesús, abans de ser crucificat i potser ara i davant les pressions del règim tingui temptacions de fer de Ponç Pilat i fer-se el sord amb Europa.
Però jo, estic molt segura que com a bon narcisista que és, en Pedro Sánchez farà el millor per ell, que és donar “la gràcia” als presos polítics, això si a diferents velocitats, per mesurar els seus graus de rendició, sabent que a Europa li agrairà no només ara, enviant ràpidament tots els fons europeus tan necessaris per fer callar el llop afamat de l’Ibex 35, i les 400 famílies, sinó perquè molt afectuosament, tindrà la promesa privada que en futures candidatures europees podrà tenir un lloc prominent, per la feina ben feta.
Era evident que dividint era la millor tàctica per vèncer, saben perfectament a quin dels dos candidats li havia d’atorgar el protagonisme de traïdor, i ràpidament algú es va oferir…

Ara estem sent interrogats en el purgatori, i tot allò que ara estem deixant passar, en deixarà marcats en els nostres sentits i en la nostra manera de fer, d’ara endavant, durant molts i molts anys, masses potser.

És el format de tancar el cercle d’aquesta trilogia del catolicisme polític perversa que ho inunda tot i que perquè es faci efectiva necessita la complicitat de les víctimes. És tan repulsiu que fa por. Per què ara m’he de sentir bruta per criticar una coalició de govern que no comparteixo, per què no me la crec??

Això no impedeix que dins del govern hi hagin persones molt honestes i treballadores, que vulguin intentar salvar els mobles de l’independència, però sabem que són pocs i sols tenen poca forca o cap, i ho sabem tots.

Reivindico sentir-me lliure per dir el que sento, per què sinó que és el que em deixeu per mi, si ja ho controleu tot?
Si per vosaltres la crítica dura, ja és ser violenta, que ens queda als que ens ho heu tret tot, entre tots?

Per què jo no puc dir que els indults són una manera de vendre’s el país? Per què m’he de sentir ara impura perquè aquest catolicisme polític em renya, vol que em fustigui, em diu que no sóc bona persona, només perquè no estic d’acord amb ells i contesto a les xarxes perquè no m’heu deixat res més??

Quant de mal ens està fent el lliri!!, i quina estratègia més bona va tenir qui des de l’inici, es va buscar protegir-se en retirada.

Senyores i senyors, Jordi Cuixart no volia demostrar res, no li doneu exemplaritat on no hi és, perquè el vídeo està fet d’amagat i els protagonistes creien que ningú els estava gravant en aquella escena familiar i d’afecte mutu. Que no era un foto mal entesa, que era un vídeo on s’abraçaven mútuament Òstia! Que tots sabem que diu Cuixart i després com actua Òmnium per favor, que estem sacralitzant a tot déu i això ja sembla la bíblia, així que prou, si us plau PROU!!!

Que si vull parlar de la investidura del MHP Pere Aragonès emès per @tv3.cat i de l’acte de presa de possessió del govern al @324.cat decisió que aparca un acte institucional a la 2 de tv catalana?
Francament, no en tinc ganes. Ara mateix, qui em preocupa son les víctimes que aneu deixant pel camí tos plegats.


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes. Amb la subscripció rebràs un resum setmanal.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -