Diumenge, gener 23, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Víctimes Sra. #FrauColau, eren els seus okupes!

Sra. #FrauColau, eren els seus okupes!

Els nens que varen morir ahir a la plaça Tetuan, fins i tot el que tenia un any, feia temps que voltaven sols pel Passeig de Sant Joan, a l’estiu sense sabates o nus. Tothom al barri els coneixia, no eren uns okupes amagats de la societat, eren com tu o com jo, en una situació difícil, que van petit els nostres en un moment de la història i que poden patir els que venen, o nosaltres mateixos, si no prenem mesures.

De fet, familiars i coneguts es van creuar fa un parell de mesos amb el petit. Anava tot sol i quan ens van apropar a ell per demanar-li per la seva família, una dona que era a prop, va dir: tranquil·les, no s’ha perdut, viu aquí a la casa okupa i coneix el camí.

La Guàrdia Urbana entrava i sortia de la casa /local amb normalitat, perquè les portes a l’estiu estaven gairebé sempre obertes.

La badada dels serveis socials és antològica, a més de tràgica. I s’ha de dir així, perquè és cert. Si fa uns anys la responsabilitat de què els barcelonins no tinguessin sostre, ni serveis mínim segons l’activista de 11M era tota de l’ajuntament de Barcelona perquè hi governaven la malvada CiU i el seu alcalde Xavier Trias, culpable de les 7 plagues d’Egipte i que tenia un compte il·legal a Andorra. Colau sabia que cap de les dues coses eren certes, però li va fer servei per guanyar eleccions, i es va quedar tan ample.

Vet aquí que un dia, els desitjos de la Sra. alcaldessa malauradament pels ciutadans es van fer realitat, i ara és la Sra. Colau a la que li toca el fet de rebre. I què ens trobem després de 6 anys de no revolució? Doncs que tornem a tenir víctimes que pateixen com sempre, sota el paraigua dels de sempre, i en nom d’ella, oh sorpresa!!

Fa sis anys que governa la persona que ho havia de canviar tot, i no només no ha canviat res sinó que es dedica a què res no canviï, sota una pàtina d’excuses ridícules i poc democràtiques, blanquejant el règim del qual se suposava, se sacrificava entrant per trencar-lo des de dins.

Per tant, el partit, millor dit el tripartit que ara governa globalment a l’ajuntament de la capital de Catalunya, al govern espanyol i al sotogoverno de la generalitat, són els culpables de la situació de què els seus ciutadans aquí, i sotmesos a les lleis generals d’allà, tenen el futur que tenen, i ja no us podeu escaquejar més.

Potser el que passa que és #FrauColau s’ha dedicat més a posar parcs a les cantonades (pobre Ildefons Celrà, si aixeques el cap) on és impossible jugar, que en invertir en més de 700 persones comptabilitzades a BCN que estan en risc d’exclusió social, o directament al carrer.

Els unicorns i les carpetes destinades a les famoses ajudes Colauers com ja he dit molts cops estan buides i són inservibles. Només són despatxos creats per fer veure que es fa més del que es fa i han posat a algú de la quota de partit que no té ni puta idea de per què l’han posat allà, però que és feliç amb l’excusa de què els putos convergents ja no estan, i qui ara cobra la pagueta és ell, ella o elli.

Aquest és el canvi.

I ja diré jo com a ciutadana, si també la Generalitat és responsable, de ser una #LitlleSpain a la catalana. Però tu Ada Colau, has de fer-te responsable de la teva incompetència com feies responsables als altres i els exigies respostes.

Aquesta família no era desconeguda al barri per ningú, però sobretot per les institucions que deien està on són per trencar les barreres de l’opressió. La Sra. Colau ha passat de fer veure que es trencava les banyes per defensar a les persones sense sostre, amb aquelles fotos que et van fer famosa no sé si de manera manipulada, a desaparèixer de Twitter perquè és una xarxa agressiva i s’ha passat a la xarxa més “amable” i menys real, de tot internet.

La gran inversió econòmica de Podemos i els Comuns amb màrqueting, em recorda sovint aquells NO-DO que ens posaven abans de la pel·lícula al cine, on sortia el Generalíssim fent-se la foto amb aquella carpa ja morta que li penjaven a l’ham, com si l’hagués pescat ell. No he sabut mai si ell era conscient, o ja li anava bé “el trampantojo”.

#FrauColau no va ser un hashtag posat a l’atzar, sinó l’evidència del que està fent des de fa anys, blanquejar el que calgui, de la dreta més extrema i racista amb el Sr. Valls all tripartit amb l’enterramorts i la ja evident falsa esquerra que ni és republicana ni és independentista. Els comuns són un frau.

La mort per deixadesa, per manca de decisió política, és la conseqüència de la degradació de qui deia entrar en política per defensar les injustícies, i per desobeir el que fos en bé de la humanitat i les primeres paraules que diu en directe és que la culpa, és dels altres.

Sra. #FrauColau, el barri, els serveis socials, la guàrdia urbana i l’entorn més proper del barri, coneixia aquesta família i la seva mort és principalment per culpa de la seva incompetència, negligència i sobretot per les seves mentides. Vostè #FrauColau, no ha estat capaç de desobeir al règim, ni tan sols per donar suport a una sola família. Vostè té tots els privilegis de la casta i és cert que els inverteix com li dóna la gana, però no ens doni lliçons de moral a la resta, quan vostè està tancant totes les connexions amb l’exterior, s’està aïllat del carrer, i els ciutadans diuen trobar-se més sols que mai.

Aquesta família no sé quin paper burocràtic no tenia per poder accedir als serveis mínims, però no m’importa, a vostè se la va votar perquè va dir que si calia, passaria per sobre de les institucions. Vostè va dir que seria l’únic grup polític capaç de desobeir les institucions espanyoles, per defensar l’autodeterminació, i els drets fonamentals. La vida havia de passar per davant de tot, ens deien el de Podemos i els dels Comuns i aquí estem, Sra. Colau encapçalant la més gran font d’excuses de per què l’esquerra no fa res. No fa res, perquè l’esquerra no existeix.

La constitució que tant s’estima ara #FrauColau, diu que tot ciutadà té dret a un sostre i un treball digne. Si vostè no és capaç de preservar això com a mínim, un cop ha accedit al poder, i ha hagut de revalidar-se amb els vots de la dreta extrema, i venint com ve de l’#11M, no té cap sentit que continuï, perquè si no, està fent allò que exigeix als altres que facin, i recrimina que no ho fan.

Barcelona és una ciutat a punt d’explotar, perquè cap alcalde l’havia descuidat tant com ho està fent vostè en aquests moments. No veig quina millora tenen “totis” d’ençà que vostè hi és, però el que sí que sé és que tots i totes estan prou emprenyats amb una alcaldessa farsant, que ara a sobre tindrà la inestimable suport de l’esquerra amb la qual té un tripartit estructural format des del 21D de 2018, i que s’ha intentat amagar fins a passar les eleccions del #14F, no fos cas que la gent se n’adonés, i el vot anés a un altre partit polític.

Un tripartit, que en els pròxims dies anirà teixint de manera més evident amb els pressupostos generals que malauradament erosionen encara més els drets i llibertats dels ciutadans, ciutadanes i ciutadanis, de Catalunya.

Aquest cop #FrauColau no podràs fer desaparèixer aquesta tragèdia evitable, amb un vídeo rap multicultural. Els morts quedaran en la memòria del barri, de la gent que veia passar als serveis socials, i la guàrdia urbana, i no va fer res.

Ara el carrer és més conscient que mai, que estem sols i que l’alcaldessa de tots, de fet fa mesos que viu a Instagram, viu molt feliç amb les seves emoticones, perquè allà no li donen la tabarra i li diuen, ho maca que és.

A veure si hi ha sort i algú li envia aquest article a #FrauColau i li fa entendre que ha de dimitir, perquè ella era qui havia de trencar amb un règim de què ara participa amb fets, vots, repressió i censura.

Alcaldessa Colau, eren els seus okupes, i si li queda una mica de decència, se n’ha de fer responsable!


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -