Dimecres, gener 19, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Polítics Sol, un venedor de llibres, i Heredia, el que ni se'ls llegeix.

Sol, un venedor de llibres, i Heredia, el que ni se’ls llegeix.

Sí, aquesta és la feina que fa últimament aquest visionari tocat per la mà de déu, que com bé em diu una ex-militant d’ER que és d’aquelles de picar pedra, en aquest senyor en el partit, l’aguanten pocs.

Sergi Sol és un servidor molt eficient perquè està a tot arreu, com un ésser diví de vegades o màgic d’altres, que ha deixat de ser assessor, potser perquè era molt descarat que el faldó de #totesmoutv3 tingués escrit cada setmana, que era l’ex-assessor de Junqueras, obviant que ho era de l’assessoria del vicepresident Aragonès del govern de la Generalitat, i potser ara, que ja no ho és, potser és el cap de campanya del partit, o simplement és el venedor de llibres oficial d’esquerra republicana .. Ibèrica. 

No sé si és perquè tothom el convida, o per què és condició sine quanum d’ençà que el seu partit governa amb mà groga, però està a totes les pantalles i àudios de la CCMA, de fet és a tot arreu, com nostre senyor.

He de dir que estic farta d’haver-hi d’explicar que TV3 està distorsionada, que qui controla el que es diu i com, no són ni Mas ni Pujol, ni tan sols és la Pascal, que és el que jo voldria escriure.

I es molt incòmode per mi, descobrir que la feina de blanqueig de col·laboracionisme a totes les institucions de Catalunya i d’Espanya, ho està fent més l’esquerra espanyola, que la dreta catalana.

I em faig més creus, quan el venedor de llibres es dedica en cada article a criticar tant al votant com a les cúpules d’altres formacions, donant lliçons de moralitat des de tots els mitjans possibles.

Dedicant fins i tot articles, fent alabances del gran Maestrat Joan Tardá (del que també ho aprofita per fer-li la publicitat del llibre que publicarà el mes de febrer i on ell escriu l’epíleg, que aquesta gent, no perd comba), com del seu magnífic alumne Gabriel Rufián, gran interlocutor de caràcter supermoderador del Congreso de los Diputados, com a víctimes dels lazis aquests si, de la dreta catalana juntista, tant o més, que dels que són la majoria franquista espanyola a Madrid.

Però en Tardà si va estar quinze anys i quasi li van fer una festa quan va marxar del Congrés l’any passat, dient-li que malgrat no coincidir ideològicament amb ell, els seus adversaris polítics destaquen de la seva figura “la capacitat d’escoltar i dialogar” i “la noblesa d’una bona persona”. 

I de l’alumne Rufián, tan vilipendiat pobret per totes les dretes, la d ‘Espanya i la de Catalunya. Ell que sol ser tan dolç i tendre amb tothom, ara es desfoga en un programa fet a mida per ell, LA FÀBRICA DE RUFIÁN (en castellà) en su SANTAKO (així no diu SANTA COLOMA DE GRAMENET) on es dedica fer petar la xerrada en castellà, també amb els “compi yogi” que el volen com a mínim defenestrat i de qui diu el Sr. Sol, que és una víctima. 

És per riure si no fes plorar, tota l’absurditat d’emblanquinar una situació de retrocés que fa esgarrifar, fen articles de victimari ridícul, dels mateixos protagonistes de l’aparell del partit.

I del penós article victimari, del Sr. Heredia dir-li, que hauria de llegir uns quants de llibres més, per saber qui té o no té una ruta per continuar amb l’independentisme.

Que pot ser que com també fa una tourné pel #totesmouTV3 i segur que sho far venir be per fer la publicitat del pròxim llibre de Joan Tardà, amb pròleg de Otegui i l´epílog de Sergi Sol, algú li pugui dir una coseta.

  • Que el llibre Tornarem a vencer està escrit per un senyor que dona voltas, i ni el sr Junqueras ni la sra Rovira, ni tan sols se l´havien llegit.

De res.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

1 COMENTARI

  1. El mes passat us vaig demanar com podia esborrar-me de la subscripcio i ningú em va respondre. Tornaré el rebut.

    El mié., 16 dic. 2020 16:41, WordPress.com escribió:

    > saralidiaester posted: ” Sí, aquesta és la feina que fa últimament aquest > visionari tocat per la mà de déu, que com bé em diu una exmilitant d’ER que > és d’aquelles de picar pedra, en aquest senyor en el partit, l’aguanten > pocs. Sergi Sol és un servidor molt eficient perqu” >

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -