Diumenge, maig 22, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Polítics Sí se puede, Rufián?

Sí se puede, Rufián?

Fa molt temps que escric a Twitter que Gabriel Rufián és el millor líder de Podemos a Espanya i no podia entendre que feia en un partit que es fa dir independentista, com és ERC.

Fins avui. Avui ho he vist meridianament clar. Rufian pot ser perfectament líder d’ERC o de Podemos a Madrid, com Junqueras pot ser líder de Podemos o del sussum corda, a Catalunya. De fet encaixen més allà que aquí.El cas és que ara mes que mai els federalistes catalans oloren eixamplar la base per l’entrada d’ Atocha i frisen per ajudar als companys de lluites compartides.


Si us fixeu, des de la falsa transició es van creant moviments polítics que semblen encaminats a desfer tot el que podria quedar del franquisme i de casta en les institucions espanyoles. Però a la vegada són els mateixos que estan treballant perquè res canviï.
Quan governava Adolfo Suárez, havia d’arribar el “cambio” amb la rosa 🌹 de la mà de Felipe González, ho recordeu? Aleshores aquell senyor vestit de pana i amb el puny alçat, que segons la CIA, ja era de dretes. Un cop va governar, va permetre terrorisme d’estat. I va permetre lligar durant el seu mandat de peus i mans als sindicats, i des de llavors gaudeixen de subvencions escandaloses. Dues estratègies molt “anticasta”.


A Catalunya, el PSC federalista i fermament creient de l’autodeterminació, deslligat del PSOE per la seva absoluta catalanitat, ha passat a ser el rebost de la central, la “Masia” dels cervells anticatalans i nacionalistes espanyols, al servei del millor postor en nom de la 🌹 amb el fals puny alçat, mentre utilitzen les mateixes portes giratòries del règim del 78, l’Ibex-35.
Després apareix el partit lliberal de dretes de Ciutadans que vol fer neteja de la corrupció catalana i del seu nacionalisme, i Podemos que vol fer el mateix amb les castes d’Espanya i de Catalunya. Però els militants de Cs que han perdut escó a Espanya estan retornant al PP, i els de Catalunya al PSC, d’on van sortir.

PSC català=PP espanyol, curiós no?

Podemos, el partit que va néixer per trencar amb la casta, s’ha convertit amb la mà dreta de la dreta a Barcelona i la mà dreta del govern espanyol actual. Un govern que actua com un govern de dretes, amb lleis de dretes i que governa dins d’una estructura judicial repressora de dretes.


Però sortosament a Catalunya tenim a l’esquerra catalana, un oasi de governabilitat amb lleis d’esquerra que no pacta engrunes amb la falsa esquerra espanyola, i que decididament viu i treballa al costat de la gent. Ho fa sense privilegis, posant-se davant dels ciutadans per protegir-los, per defensar-los, demostrant amb fets que cal una independència per viure millor, però que ells són bones persones i no nacionalistes sense cor i tenen la clau per salvar a Espanya de la casta, dels privilegis, contra el feixisme, lluitant sempre per totes les causes. I si cal per això explicar-se en espanyol, doncs es fa, i si cal per això ser un líder de Podemos des dels seients d’ERC al congreso de los diputados i així fer un 2 X 1, doncs es fa. Perquè aquesta esquerra catalana salvarà Espanya, de fet per això està tan infiltrada. El que fan és aprendre d’ells, des de dins, per revolucionar el règim del 78. I si no ho fan, doncs almenys hauran fet el que han pogut. I si no han fet més és perquè necessitaven 68 diputats més, i no els hi vam donar.
Cert, l’últim paràgraf com heu pogut llegir és pura ironia. Potser així serà més fàcil d’entendre, que ens diuen una cosa i fan exactament la contrària. I jo necessito saber que allò que diuen té el recorregut que necessito i no veig a un català independentista en les paraules i els fets de Gabriel Rufián, sinó al líder del republicanisme espanyol, que estaria còmode amb Lerroux o fins i tot amb Azaña. Digui el que digui ell.

A nosaltres, sempre ens quedarà Nova York i Pau Casals a l’ONU, dient aquelles paraules que van néixer del cor com una llavor, avui i fa cinquanta anys…”I am a Catalan”

Si se puede Rufián? La independència amb tu, no serà mai, perquè no la sents teva, de fet ho has dit tu mateix. Per tant no pateixis que tens un gran futur dins de l’Espanya dels Felipe, dels Mariano i dels Junqueras. Ets el Tardà del segle XXI, i seràs el català més apreciat de “la meseta” i crec que si pràctiques una mica més, pots acabar presentant, “el Hormiguero, amb trancas y barrancas”.

Això segur que eixamplarà la base.


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí) per 3€/mes

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular