- Publicitat -
Inici Articles Polítics Sense cotxes, funciona!!!

Sense cotxes, funciona!!!

La pèssima alcaldessa de BCN, #FrauColau rebla el clau un altre cop. Ada, l’abella Maia, l’exlíder de la PAH, la persona que creu que la culpa sempre és dels altres, sobretot de l’independentisme i dels conductors que van tots a treballar a la mateixa hora. I quan no hi ha cotxes dins dels túnels de glòries, llavors els túnels funcionen perfectament, gràcies a ella.

La regent Ada Colau no té res a envejar a un altre regent del segle XIX, en Baldomero Espartero pel que fa a destrossar BCN i treballar, per la unitat d’Espanya.

Ella no és marquesa ni comtessa ni ministre d’Espanya, com sí que ho va ser Espartero, però el seu regnat és acaronat per la monarquia, per l’unionisme i fins i tot per part dels rendits independentistes. Ha demostrat ser casta fins a passar línies vermelles, i pel que deia que lluitaria, com és el nepotisme polític, les irregularitats amb programes de compres, o castellanitzar la plurinacionalitat o per concessions irregulars de subvencions.


I no és perquè sigui una inepta posada a dit, pel globalisme mediàtic, sinó que l’alcaldessa pateix dels mateixos vicis de la casta, a la qual pertany ara de fet, sinó que quadruplica els abusos amb poc temps.


L’última que té a punt de caramel és que creu que no n’ha tingut prou amb 7 anys de destrucció de la capital de Catalunya i en vol uns quants més per rematar la feina, amb l’ajuda de l’altra part del tripartit.

Ada Colau no va començar amb José María de Porcioles ni amb el “Tete” Maragall, però porta camí de fer la mateixa carrera, que han fet ells.

La mamella de la #LittleSpain és tan sucosa i els polítics saben que la gent té tan poca memòria…

Juntsxcat porta a Colau davant l’Oficina Antifrau per la compra de 14 locals comercials per 3,2 M€

Roda de premsa⬇️


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular