- Publicitat -
Inici Articles Queixa Respostes freqüents a Cris Puig.

Respostes freqüents a Cris Puig.

No utilitzaré ni un minut de la meva vida a respondre a una persona prepotent i maleducada que utiliza un mitjà públic per manipular i després carregar contra persones concretes que ténen un bagatge impresionat tant a Catalunya com a Espanya com Ramon Cotarelo, i a víctimes de la represió o simplement ciutadans que es queixen en xarxes socials amb el hashtag del programa de les formes i la manca de professionalitat d’aquest i d’altres programes.

Bon vent senyora Puig..

PD⛔ Desgraciadament el diari ARA, s’està convertint en el diari de referència del govern autonomista català, i de suport al règim espanyol.

Si Carles Capdevila veiés en què han convertit el seu projecte de vida..

La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí) per 3€/mes.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

1 COMENTARI

  1. Nose si això q ga escrit de la Cris Puig va x una entrevista q vaug llegir ahir q li fan de cara al 200 aniverssari. Allá parlaba dels personatjes q havia rntrevistat i si n,y havia algun del q no tenia bon record (nosé ben bé com li van drmanar pro enfi..) i durant la resposta la unica cosa q va dir en desprestigui del sr.Cotarelo va ser QUE AQUELL DIA va comportar-se maleducadament. No va patlar d,ell de cap altre tema. SIMPLEMENT del seu mal comportament en AQUELLA ENTREVISTA. Jo no la vaig veure. Ho faré. PRO si es tal cual va fer………que vol vosté q l,aplaudeixi?? Ella no ha parlat del recorregut orof del sr. Ni si li agradan o no els seus pensaments…DE RÉS MÉS, repeteuxo, q del q va passar aquell dia.
    AQUI VOSTÉ S,ESTÁ PASSANT EN ACRIBILLAR A KA PRESENTAFORA d,un espai públic de la nostra TV Pública q amb eks seus pros i contres fallos i encerts ENS REPRESENTA. i de la q estuc bastant orgullosa en comparació a d,altres….PER TANT. No está bé comportarse malament i ella ho a de frenar i evitar. Ja dic, intentaré veure-la i estic segura q ho drbia csoejar com va piguer. estic segura xq es una bona profesional i porta orou bé el programa Q DIT SIGUI DE PAS
    també porta tota classe d,invitats i de tots colors. ESCOLTI BÉ vuan diu q portaria encara més PRO SON ELLS ELS Q ES NEGUEN. Això es fer o intentar fer un bon programa equitatiu com a de ser. Jo sòc indepe i tampic vui q em regalin les orelles continuament i només escoltar als meus. Un bon programa ha de tenur diversitst d,opinions.. I ja deixan apart la Cris,…el Sr. En cuestió la veritat a casi tites les entrevistes treu una vens bastant estrafalaria, diguem-ho finament. Podria ser més educat i meins extremista. Es pot dir el.mateix educadament. I vosté deuxar d,atacar a una bona professional i a un bastant bon programa (q consti q no sempre estic d,acord en tal o cual cosa del com ho porten) pro no es per desprestigiarlo tant.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular