Diumenge, gener 23, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Repressors Res és el que sembla.

Res és el que sembla.

És curiós que com més t’endinses en la política,  res és el que sembla, ni a la primera, ni a segona, i menys a tercera, i per això et grinyola que un esperpèntic Pedro Sánchez amb connivència amb Pablo Iglesias ara ja si de la casta i espanyola, hagin de fer mans i mànigues per dir que són d’esquerres mentre li netegen el cul al rei, ara ja no emèrit, i permeten que les elèctriques facin l’agost en plena pandèmia, amb uns rebuts imposibles de pagar, i cap ajuda institucional, mentre posen banderoles de cor vermell i morat a totes les xarxes omplint els cervells dels pobres desnonats o malalts, de cors coloristes.

Però és que només som vots, una ics en una travessa, perquè fa temps que les esquerres i les dretes no existeixen. El que existeix és gent demòcrata o feixisme de totes les ideologies amb projectes al servei del poble o pel partit.

Després estan les bones o males idees, les bones o males estratègies, ser o no ser bona persona mentre et governi, o pensar que el teu món pot ser millor del que pensa el veí, però que amb una mica de diàleg i bones maneres es pot crear una entesa cordial, per anar fent camí.

foto, Google

Fixeu-vos que a l’esquerra ja no li cal complir res, perquè té amb l’extrema dreta agressiva i violenta, camí suficient per transitar, sense haver de demostrar res, que és exactament el que fa, i no només això, sinó que a sobre, es permet perfilar-se cap a la dreta per protegir una constitució franquista. 

Es pot ser més pervers???

I qui pot votar això i dir que és la nova normalitat?? 

S’entendria que algú ara votés a Hitler, només perquè ell es fa dir socialdemòcrata?  

O millor, deixem-nos de casos ara irreals i anem als fets. Ordeneu en la vostra ment, quantes lleis i propostes han desenvolupat tot els partits del govern més progressista de la història,però de veritat amb llum i taquígrafs, i els que els han votat i que també es fan dir d’esquerres, aquests últims dos anys fins a dia d’avui per exemple, a favor dels drets humans, amb propostes socials i econòmiques , i que per defensar al poble hagin estat capaços de posar la seva posició política en qüestió, inclús fent perillar el seu sou, en el mateix govern que governen, fins al punt de perdre una coalició que de fet, no l’hi està servint de res al poble, però que a ell els hi representa un benefici brutal?

foto Google

I quan ho hàgiu sumat tot i el resultat us doni= 0, potser llavors ja estarem capacitats per recriminar-li als nostres, cadascú en el seu partit, i exigir-li què defensin tot allò que ens van prometre, però ara mateix, les esquerres d’esquerra només tenen el nom, i tots a Espanya i a Catalunya, utilitzen campanyes sobre la vacunació i l’escoles de manera barroera.

Potser així si ho fem entre tots, ens enfortim.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -