Diumenge, gener 23, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Repressors Règim totalitari o només lleis repressives a l'engròs.

Règim totalitari o només lleis repressives a l’engròs.

Avui dijous, mentre escric aquestes línies la ultradreta està ocupant la UAB que està totalment militaritzada, amb furgonetes de la BRIMO i l´ARRO. Antiavalots desplegats per la zona per la convocatòria ultra i feixista, amb la presència inestimable del PP, C’s i un partit d´extrema dreta.
La gent es pregunta a les xarxes com pot està passant això.

De fet, tot està inventat, i com va fer Hermann Göring amb les lleis de Nuremberg, ho han fet altres, abans, ho fan ara, i ho seguiran fent després, potser amb noms i amb graus diferents. Nosaltres, haurem d’esbrinar si lluitem contra un règim totalitari o només són lleis repressives a l’engròs.

Els alemanys volien eliminar primer als jueus, després es van anar animant amb la resta i per tant per defensar-se i no crear un trauma a la població ària, calia crear la imatge de què els jueus no eren humans i les famoses lleis suposadament democràtiques van ajudar a facilitar aquesta imatge i tramitar la pèrdua de drets fonamentals i econòmics, d´aquests essers inhumans.


Això mateix va passar abans i desprès de la II guerra mundial amb el dictador i genocida Francisco Franco, que va considerar que tot el contubernio judeo-masónico y rojo, tenien llengua de serp i cos de diable, i per tant se´ls havia d’adoctrinar i o eliminar. El franquisme, con amor, va utilitzar camps de treball i d´extermini sota “sentencies legals”.
El sistema era molt semblant, amb tortura, fam i mort, i les lleis també ho eren. Hitler era nacionalsocialista i Franco un catòlic practicant de dretes i tots dos van ser dictadors igual de cruents sota lleis legalment morals, que els emparaven.
Us sona?
Recordeu que s’està parlant que en els pressupostos, els que queden de Podemos volien anul·lar la llei laboral i al final el que han aconseguit és modificar-la en alguns punts?
Però el que realment li han fet, és passar-li un raspall per sobre, i res més.

El més greu es que és que qui conserva aquestes lleis, és un govern progresista-socialista, que ens està robant molt drets, molts, tant a espanyols com a catalans, i que cap govern autonòmic d’esquerra està fent absolutament res, per presionar.


I és que aquesta modificació de la llei laboral que s’està visualitzant com un èxit demostra que això es un fake de la suposada esquerra. Les lleis que si s’haurien d’haver eliminat son:


a)La llei de seguretat nacional votada pel govern del PP i ampliada pel govern del PSOE.


b)La llei mordassa.

c)El delicte d’odi, perquè d´aquestes en deriva, al meu entendre, la llei laboral.


D’aquestes tres lleis no han tocat ni una coma, ni els partits de les autonomies han fet cap tipus de pressió sobre el tema. Potser a qui governa ja els va bé, aquest control de la població.


No us heu preguntat per què Espanya ha tret les tanquetes al carrer a la vaga de Cádiz? Perquè es pot, per seguretat nacional.


Us heu preguntat per què cap autonomia negocia per aprovar pressupostos nacionals anul·lar la llei mordassa? Control de la ciutadania.


T’has preguntat per què ERC no està negociant, ni amb la taula bilateral ni amb els pressupostos anul·lar cap d’aquestes tres lleis democràtiques?


Són lleis votades per majories, i aquestes li donen validesa democràtica, quan no ho són.

Una llei votada per majoria, no vol dir que sigui ni justa ni democràtica i la història ens ho ha ensenyat molts cops.
Avui tenim un problema greu, creat per la majoria espanyola que diu viure en una democràcia plena i admirada pel món sencer.
El cert és que a Espanya amb un govern socialista, és legal la Fundació Francisco Franco, i on una ministra d’interior de l’esquerra europea, en un acte televisiu que es va veure en el mon sencer, s´estava fent el canvi d’allotjament mortuori, del dictador genocida. No imagino a la cancellera Merkel participant de res que tingui a veure en res “legal” del nazis i menys de Hitler.

Recordem que són els jutges els que han estat donant legitimació a tots aquests “detalls”, i són les “lleis” i no la justícia amb el que treballen els polítics per enredar-nos.

Els jutges “legalitzen” a partits d’extrema dreta, i per tant la justicia reafirma la seva “legalitat”.
Permetre ser acusació particular en un judici injust, a presos polítics, és una barbaritat democràtica, però “legal”


I que fa la JEC? Exactament el mateix. La JEC, és un servei destinat a preservar” la llei electoral” , però es dedica a inhabilitar a un president d’una comunitat autònoma, per deixar penjada al balcó del Palau de la Generalitat, una pancarta en defensa dels drets humans, durant la campanya electoral. Però només imposa una multa a qui el dia de reflexió fa una entrevista electoral en portada i amb foto XXXL.


I les forces de seguretat nacional a Catalunya que  son els mossos d´esquadra , no ho oblidem, tambe accepten la diversitat democràtica que és la extrema dreta i amb els que són mes propers ideològicament. Es evident que els mossos son 17.000 persones i que la majoria deuen de ser policies demòcrates que entenen que treballen per servir al ciutadà, pero hi ha una minori que es la que treballa a l´ARRO i la BRIMO, que son essencialment persones que dediquen el seu temps lliure en muscular el cos, que en desenvolupar el cervell, i això ocasiona molt cops que no tinguin control sobre la seva ira, i no només utilitzin la força sino que actuin amb violencia dependent de quin signe polític siguis. I això pot passar un cop o dos, pero si passa mes i no hi ha investigacions i no hi ha justicia per aquest ciutadans maltractats, son els polítics els que tenen la culpa, i son els polítics els que ho permeten.
I es per tot aquest gruix d´estructures i de lleis antidemocràtiques que associacions d’extrema dreta,, tenen via lliure d’anar a la universitat, juntament amb els partits polítics “democràtics” que els donen suport i que donen suport a l’extrema dreta com el PP i CS, i dir això…


No és fàcil entendre el que no es pot entendre, perquè ens estan mentint. Espanya no és democràtica, ni ho serà mai.
Ha permès i cuidat el franquisme, i són i han estat els màxims aliats del feixisme i del totalitarisme.
Així que és lògic, que avui ni la BRIMO ni L’ARRO violentin a cap manifestant dels seus i estic convençuda que és comportaran amb correcció. És lògic són els seus demòcrates i nosaltres, les rates.

Que poc m’equivocava i mentre escrivia aquests línies, la policia del nord-est ara ja en mans de la nova normalitat de l’esquerra ibèrica, càrrega molt dur contra els nostres, contra nosaltres.


Avui dissabte repassant l´article , m’ha arribat del algoritme de Twitter una piulada que esperava, perquè explica una mica, tot el que he escrit en aquest article.


Sóc de les que crec que cal anar, i anar-hi, perquè si volem continuar el nostre projecte, no ens podem estar aturant en les qüestions diàries, però hem de tenir unes quantes coses clares per seguir la ruta i que són imprescindibles per continuar fent la resta de passes, i és que no només tenim a l’enemic a la casa del veí torracollons, sinó també tenim l´enemic a casa nostra a punt, per “disparar” si cal, com ja estem veient.

El camí no és fàcil, i serà cada cop més dur, ells estan disposats a tot per retenir-nos, la pregunta que ens hem de fer és, que estem disposats a fer per ser lliures?

PD. Com podeu llegir no he posat els noms ni del partit i de l’associació d’extrema dreta.

  1. No blanquejo feixistes
  2. Sóc conscient que no visc en un país democràtic i que per donar la meva opinió, puc ser acusada de delictes inventats per l’ocasió.

Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -