- Publicitat -
Inici Articles Repressors QUINES ALTRES MERIDIANES?

QUINES ALTRES MERIDIANES?

Seré breu, ARA.

Cada dia algú hem passa una notícia FAKE, o un titular mal intencionat d’algun diari dels “nostres” perquè jo li doni veu a la veritat.
Jo puc fer ben poc més que ajudar a aclarir conceptes desde Twitter, o des del web saralidiaester.cat, perquè els mitjans “oficials” i no només pel cas de Catalunya, s’han convertit en una maquinària partidista o del règim. Qué content estaría ara Franco, si veiés què fàcil és controlar a la disidencia!!.
Això s’ha convertit en un joc com el parxís però en plan sinistre, i a escala independentista. Engarjoles a 9, i contes 2.044.000 fitxes, i muts i la gàbia.


Fa un mesos explicaba que aquest mitjans, son unes oficines de qui paga mana, i per això a mi m’agrada la meva independència. En el cas de saralidiaester.cat es sostén amb els seus subscriptors- que cada dia son més-, que em doneu la confiança de que denunciaré el que crec que es fa malament i donaré veu a la independencia lliure. No sé si hi ha algun mitjà tant petit com el meu, que sigui exclusivament independentista, però el que si sé, és que no tenim veu enlloc, ni volem. Primer perquè no ens agraden les manipulacions, i segon perquè no volem ser causa de descrèdit pels mitjans subvencionats que omplen les tertúlies arreu. Anem a la nostra.
Som un mitjà petit però, que ja comença a tenir prou veu, per dir que no es pot manipular, donant suport a unes causes independentistas en detriment d’altres, i això és el que fa en general el diari ARA, i en particular va fer ahir, en Xavi Tedó.

Aquí us deixo l’enllaç de la polèmica, la falsa equiparació de concentracions, a Catalunya.

La qüestió és que tot el moviment independentista té el mateix valor, faltaria més, en això ningú trobarà en mi i en la web cap discurs diferent. El que no es pot fer és manipular, i menysprear la feina, posant al mateix nivell, la confrontació que porta a terme #MeridianaResisteix i que no fa cap concentració hores d’ara a Catalunya, i desde fa més de 700 dies, amb altres actes tan respectables com aquest, que ni tenen res veure.


I no són rumors que això passa, ni és només la publicació d’aquest article, sinó la constatació que desde la cúpula de l’ARA es treballa per silenciar si més no els actes que incomoden tant a tota la ERC, a alguns càrrecs de JuntsXcat, i de la CUP. Per meridiana passa molt sovint la presidenta Laura Borràs i el diputat Francesc de Dalmases, han vingut a donar les gràcies i suport en Jordi Turull i Josep Rull, dos dels nou presos polítics i es compte amb la presencia de tant en tant de Carles Riera. #MeridianaRESISTEIX provoca incomoditat a l’estabilitat autonomista pactada entre Jordi Sánchez i Pere Aragonès.

Tant és així que fa un temps l’amic Pere C. 72 anys i des de aquí a saralidiaester.cat et volem dedicar aquest article per la teva feina incansable al moviment i per la defensa de la unitat independentista, m’expliques: “quan fa un temps vas coincidir a l’acte de cada dilluns a la plaça de la Vila de Gràcia, durant el parlament que va fer Antoni Bassas i vas aprofitar per dir-li si podia fer el mateix a anant un dia a #Méridianaresisteix, i la resposta va ser, “NO, VOSALTRES EMPRENYEU MASSA” , en Pere tot disgustat li vas respondre, què m’estàs dient? Amb tota la gent que està a l’exili i que se li han mort familiars!! i els que són a presó, com ens pots dir això?? I Antoni Bassas, va girar cua, i va marxar, deixant-me amb la paraula a la boca. He de dir que en aquesta conversa no estàvem sols, mes gent ho va escoltar”.

Personalment vull agrair a tots els col·lectius que d’una manera o d’altre, treballen per la defensa dels drets humans, el dret d’autodeterminació i la independència de Catalunya i que jo mai posaria en qüestió. De fet, totes les iniciatives són importants i totes són essencials. Però no podem barrejar qüestions de confrontació i repressió que només existeixen diàriament a Meridiana i a cap altra concentració més i on cada dia tenim de 5 a 6 lleteres, que en una “lletera” hi van 7 mossos: un caporal, un cap d’equip, un escopeter, tres escuders i un conductor. També disposen d’un Grup d’Intervenció Vertical especialitzat a fer entrades ràpides a través de finestres i terrats en casos de perill – davant dels nostres cossos.

Com pots llegir, al final no he estat breu ARA, perquè la teva ignomínia i tu, Antoni Bassas al capdavant, l’heu fet extensa.

Deixeu de manipular informació perquè si aquest món no acaba com diu la novel·la d’Orwell, 1984, DEMÀ la història del país, us posarà a TOTHOM, al seu lloc.


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular