Diumenge, gener 23, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Queixa QUINA SETMANETA !! per Pep Fort.

QUINA SETMANETA !! per Pep Fort.


Els darrers dies han estat una autèntica bogeria mediàtica entorn els presos polítics, la reunió de Pere Aragonés i altres històries que miraré d’explicar molt breument. A l’INDULT més que anunciat per part de Pedro Sánchez a l´acte del Gran Teatre del Liceu de Barcelona, es van succeir tota una sèrie d´actes d´homenatge a la Generalitat, al Parlament, a les diferents ciutats d’ón són o viuen els fins fa poc, preses i presos…amb regular participació de la gent de carrer. Als actes de les dues principals institucions, no hi devien haber més de 50 persones. Qüestió d´horari, de desconeixement de l’acte en sí, potser la gent n’està farta… Aquí deixo una pregunta que crec deurien fer-se els protagonistes. Honestament crec que mereixen tot honor i glòria, en reconeixement als 3 anys i mig que han patit, ells, elles, les seves famílies i amics. D’aquí a tractarlos quasi de màrtirs… Anar a la presó per no haver fet allò que el poble va demanar el Primer d´octubre del 2017, és quasi un INSULT. La clase política ens va enviar als peus dels cavalls, primer en la defensa que vam fer de l´1-O, desprès a la vaga general del 3-O i més tard amb el Tsunami Democràtic. De totes tres coses, hi ha molta gent anònima que n’està pagant les conseqüències i no reben homenatges, ni el suport que deurien tenir i molt menys la gratitud de la majoria. Els polítics feien la feina per la que els paguem i són servidors públics. Demà ens visita per tercera vegada en pocs dies el rei de l´estat veí i el que s´ha fet des de el govern
del nostre país, ha estat anar a sopar amb ell, en comptes de deixar clar davant el món que no ens asseurem, ni agenollarem en front de qui va fer el famós discurs del 3-O. El que hem de fer cada vegada que el tenim en front, és exigir que ens demani perdó i dir-li que no es benvingut a casa nostra. Dimarts en Pere Aragonés s´ha reunit amb el cap de l’executiu espanyol. La conclusió de la reunió ha estat que passat l´11-S començarà la famosa “taula de diàleg”. En fi…m’estalviaré comentaris. Avui mateix, les CUP diuen que “la via de diàleg és una via morta i que no hi ha diàleg possible…” (en boca del diputat Pellicer). Sincerament, ens prenen TOTS per idiotes. Fa res van signar un acord de govern amb ERC. En la mateixa línia, també avui, la diputada al Congreso de Madrid, la Miriam Nogueras deia que “aquesta farsa no es pot aguantar dos anys més”. Estimada Miriam, a què espereu doncs?


I així podríem anar fent una llista més llarga que la de Schindler. S´hauria de fer una crida a tots els sectors: pagesia, salut, seguretat, ensenyament, industrial, autònoms, jubilats, pensionistes, etc. Per organitzar-nos i començar a bastir, una alternativa real al marge dels polítics professionals, amb gent valenta, decidida, sense cap mena d’apriorismes, sense protagonismes innecessaris, lleials al mandat de l’1-O, determinats a fer el que calgui per engegar un procés d‘insubmissió democràtica de la ciutadania en front de les nostres pròpies institucions, si qui les comanda segueix incomplint el mandat popular. La independència no ens vindrà regalada per ningú, ens l’hem de guanyar nosaltres dia a dia. El primer pas, deixar el discurs antirepressiu i pensar amb mentalitat guanyadora. Tenim poca cosa a perdre. Tenim un futur per endavant. Tenim un estat independent per construir. VISCA LA TERRA !!
DONEC PERFICIAM

Pep Fort i Padró – @pepfort
President de l’Associació Donec Perficiam – @DonecxPerficiam

Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -