Diumenge, gener 23, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Repressors Qui li dirà al rei que va nu?

Qui li dirà al rei que va nu?

Així que amics i amigues, ningú li dirà al rei que està mut, cec i sord i que va nu, perquè aquí tothom viu de la mateixa menjadora. I el rei emèrit ho sap millor que ningú i per això tornarà a casa per Nadal, esperem que no,de la mà de qui demana sorolls de sabres.

El rei no només va nu, sinó que ningú li ha donat una tovallola perquè es pugui cobrir les vergonyes.

Tots sabem que la seva família, incloent-hi a l’emèrit i a la Sofia, és una mica “conservadora”, tant amb el que es refereix a la ideologia política, com a l’apropiació indeguda de papers de color lila i targetes “black and white” plastificades.
Potser l´emèrit desde l’aràbia saudita hauria de sol·licitar a la SS espanyola una invalidesa per malaltia genètica, perquè tots els Borbons semblen patir de la mateixa “debilitat”.

El cas és que la cosa no va només d’avarícia econòmica, també va de tenir gust per certes ideologies, que fan esgarrifar a les democràcies mundials. A més, pel que sembla, el rei Preparat no només està nu, sinó que està cec quan llegeix les notícies, que diuen que aquests militars que l’hi envien una carta explicant que és el que ha de fer ell per Espanya, mentre tenen converses pròpies de genocides, i el rei calla…

O potser està silenciat, perquè escoltant al govern més progressista dient bajanades d’una informació tan greu, només potser conseqüència d’una incompetència manifesta o d’una cooperació necessària per omissió, i les dues idees són criminals.
Per tant el rei va nu i ni el PSOE, ni Podemos fan res.

L’oposició tanca files a favor del rei i del seu silenci i per tant de callar quan uns militars retirats o no, parlen d’assassinar 26 milions d’espanyols i no passa res.

I què dir de l’extrema dreta? Doncs que se sent part de la monarquia i almenys alguns familiars molt propers al rei s’hi senten com a casa. Potser també els acarona el color V. E. R. D. E. tan familiar per tots ells.

I el rei segueix mut i nu.

Després, tenen els processismes republicans que mentre s’emboliquen amb la bandera tricolor, però amb fets són nacionalistes espanyols, diuen lluitar contra el que representa el rei i els seus col·laboradors necessaris, però els voten pressupostos, amb inversions de milers de milions en defensa, fons reservats i apujar un 7% el sou a la monarquia, que s’ho estan passant tant malament, com ja estem veient, tancats a Palau, ara que no poden sortir a treballar per la pandèmia.

El rei segueix nu, mut i protegit.

Els únics que queden per tocar al crostó al monarca són els independentistes, uns ho intenten i altres treballen més com si fossin antifeixistes espanyols que per fer un debat constituent i reforçar el Consell de la República com a govern legítim a l’exili. Però pel meu gust farien bé altres partits que es fan dir independentistes al Congrés de Diputats de passar de llarg sobre el tema, i concentrar-se en la independència de Catalunya i el seu procés constituent.

I el rei segueix nu, mut, i protegit i més repressor que mai.

Per fi, apareixen publicacions a Europa on s’escolten veus, dient com pot ser que davant de sorolls de sabres i amb una carta directa el rei demanant una sublevació armada segueixi callat?
Doncs és fàcil, perquè aquí, el règim del 78 cuida dels seus, i els seus són a l’estructura, LEGISLATIVA, EXECUTIVA I JUDICIAL.

I no busqueu a l’esquerra republicana de la mà dels comuns, Podemos o ERC, ni per lluitar contra la monarquia corrupta i amiga de dictadures, perquè tots aquests crits i titulars i comissions no serveixen per res més que per fer soroll, amb això ja en tenen prou per guanyar vots i tenir controlada a la base republicana decebuda per la manca de democràcia, però el cert és que els republicans, si alguna vegada van tenir la idea de tombar la casta, s’han tallat la cueta. De fet Pablo Iglesias s’ha fet un monyo.


Així que amics i amigues, ningú li dirà al rei que està mut, cec i sord i que va nu, perquè aquí tothom viu de la mateixa menjadora. I el rei emèrit ho sap millor que ningú i per això tornarà a casa per Nadal, esperem que no, de la mà de qui demana sorolls de sabres.

Europa ha fet un respir profund en aquest tema, veurem si dóna un cop de puny a taula. Jo no hi confio, la història ens diu que en conflictes greus mundials, espanya només serveis de mur contra el comunisme, i estratègicament bona per posar bases militars d’altres.

I als catalans?, els catalans sempre hem fet nosa, i per tant o ens posem les piles o tornarem a ser la mà d’obra que torna a revifar una espanya mentidera i corrupta pels següents vuitanta anys.

Article anteriorCandidatura Jordi Ferrés
Article següentLa MÒMIA i el FAQS
saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -