Diumenge, gener 23, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Polítics Què esteu fent, govern de Catalunya?

Què esteu fent, govern de Catalunya?

M’agradaria fer un resum polític d’aquest any amb un article d’esperança, però no serà pas així, i vosaltres en sou responsables.

És evident que les coses en general no van bé, la pandèmia i la crisi econòmica ho empastifa tot, però en el meu últim article de l’any, vull parlar del govern i del mal que ens estan ocasionant a TOTS.

I què esteu fent, govern de Catalunya?

És cert que tenim un govern gens efectiu, ni amb la República ni amb l’autonomia. Si, és cert que Espanya ens té ofegats judicialment i administrativament, però això no pot donar peu a una manca de professionalitat i d’una colla irresponsable com estem veient. I em podeu dir que els altres són iguals o ho fan pitjor. Més ben bé igual el que fan els altres si el que volem és construir un país, un estat!!

Com deia el meu pare, “Jo no t’he de felicitar per fer la teva feina, t’he de renyar quan no la fas”!!!

I aquí no podem oblidar el que està fent la conselleria d’Interior amb els imputats per manifestar-se en defensa de les llibertats de tots, això NO TE NOM, i és vergonyós com el soci de govern, ERC calla, per beneficiar-se electoralment.

Estem davant d’una Catalunya que supera els 17.000 morts per Covid i suma 3.762 nous contagis, amb unes conselleries de Salut, i benestar social que no estan fent cas a metges, sanitaris, epidemiòlegs i experts de tota mena, dient que cal un confinament total, que oculten dades, i no protegeixen als ciutadans. 

I que fa la portaveu del govern de Junts.cat? Que fa el PROCICAT? També utilitzen el mateix sistema que els seus socis?

Callar per aprofitar a desgastar a la competència? És això?

Estem al mig d’una pandèmia i experts ja ens estan dient que podem denunciar al govern si cal, per manca de previsió i de suport social, sanitari i econòmic.

I em faig més preguntes, si tots els grans estats tanquen per contagi greu, perquè a casa nostra tot i els anuncis de mortalitat inclús infantil, d’una nova variant de la Covid_19 que s’està estenent per tota la península Ibèrica, aquí a Catalunya, el president en funcions, anuncia que tot hi ha d’anar bé si som obedients i que l’únic que hem de fer nosaltres, és ser molt prudents i responsables.

No vull pensar malament, carregant la responsabilitat que ells no tenen amb el ciutadà, mentre es passegen per les residències, fent propaganda electoral de la desgràcia, saben ara que els responsables de posar les vacunes en ancians en algunes residències ja era positius en covid-19.

I per culpa vostra, em colpeja al cap una idea de manera insistent. Ens estareu preparant per desconvocar el15G les eleccions? Es vol aprofitar l’agreujant del virus, amb una tendència a la baixa de certes hegemonies en enquestes, per aturar la sangria de pèrdua de vots?

Tots tenim molt clar que volen revestir la 2 Transició que els exigeixen Europa a canvi, amb els vots amables dels catalans agraïts, de què se’ls pugui convertir amb gent normal, i no aquests desarrengats d’independentistes.

El cert és que coneixent una mica la política, no hi ha espai per la decència. Si no mireu com han obligat a fer un pas al darrere, i portar-ho fins el safareig, d’on va sortir el bufó dels progres del PSC, el Sr. Iceta, per col·locar al superministre de la mort de la sanitat espanyola, sr. Salvador Illa.

I com la Roldan que per la pasta, perquè amb la independència no rascava ni un duro, es va col·locar a C’s, i li han donat literalment una puntada de peu al cul, s’ha buscat un “chiringuito a Matrix” per seguir pegant crits des del faristol del Parlament. Però vosaltres no, si us plau, vosaltres amb la unitat d’alguns i la desunió dels altres, no poseu en venda els vots de Catalunya en mig d’una pandèmia i d’una repressió brutal o pensaré que sou la mateixa catifa amb diferents colors.

I per acabar, un sentit agraïment a tothom que em segueix i que m’ha ajudat d’una manera o un altre, a seguir en el camí de buscar la veritat i el nostre destí que és la República catalana, i que em voldrà continuant seguint en la nova etapa de Sara-Lidiaester.

En retrobem l’any vinent 2021, si voleu.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -