Diumenge, gener 23, 2022
- Publicitat -
Inici Articles PROU PROU PROU!!

PROU PROU PROU!!

NO sóc política, ni economista, ni empresària, ara mateix ni treballadora, pero sóc persona, amb un nivell standard de consciència i més igual el que diguin els profesionals de qualsevol especialitat. Jo tinc una cosa al cap que no em trec, aquí a l TERRA, s’està volen salvar a la humanitat, la economía, o als diners? Ara mateix mes igual qui té la culpa o qui la té més llarga, si la pandèmia s’atura per l’aïllament, perquè no d’estat fent arreu del món??

Espanya ho està fen FRANCament malament, de manera centrista i ocultista, amb mesures televisives, però sense els reals decrets signats. 

Aquí, a Catalunya el brot mes important es a la Conca d’Onena i s’estan prenent mesures, però per mi es insuficient, hauríem de tancar Catalunya ja, demostrant que podem ser el país que volem, amb decisions responsables fent pinya solidàriament i amb un govern atrevit amb mesures extraordinàries de veritat i no aquest teatret de fira. 

Deixem de pagar deutes, préstecs i FLAS a l’imperi, que no només no tanca la capital sino que permet la radiació extensiva de la pandèmia i utilitzem aquest diners pel que necesiti aquest país i protegir econòmicament a las persones 

Ara mateix, el mes important es la salud dels catalans i si Espanya és vol tornar a enfonsar, que ho faci soleta. 

Si volem ser un estat, comencem a demostra-ho! 

I ara més ben bé igual si em diuen nazi, nacionalista, catalana de merda, se me’n refot! Tinc a 4 km de casa meva al meu pare malalt terminal, i jo no el puc anar a veure ni fer-li una abraçada perquè puc ser portadora d’una pandèmia que el govern de Pedro Sánchez no vol aturar. Jo sóc responsable dels meus, ell ha de ser responsable del poble que governa i està sent un irresponsable!! 

I al govern de Catalunya si vol arribar ser allò pel que els vam votar, que es posi las pilas ja. No queda temps. 


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -