- Publicitat -

Subscripció

Aquest blog està creat per donar veu a totes les persones que lluitem dia a dia per la independència de Catalunya.

 

Quin és el preu de la subscrició i per a què serveix?

Gràcies a aquesta fidelitat, cada dia donem el millor per a tu. Però no podem fer-ho sense el teu suport. Per això, el teu ajut a través d’una petita donació o subscripció, és per a nosaltres  l’esglaó necessari per per seguir treballant i continuar millorant la nostra web, i persistir en explicar la veritat de les coses que passen tal com són.

Vivim uns moments molt crítics, on la censura i la manipulació prevalen perquè la informació està en mans de les forces de repressió. 

És important que s’alcin veus lliures per consolidar la dignitat, la lucidesa i la força que aquests temps ens demanen. I per tot això comptem amb vosaltres. 

 

Gràcies per la teva col.laboració!

Per donar-te de Baixa en la subscripció, pots enviar un correu electrònic a info@saralidiaester.cat 

 

 

 

Pagament segur

Les opcions són totes per a tu, no importa si desitges fer-ho amb targeta de crèdit o amb Paypal, pots escollir el que més s’acomodi al teu gust o necessitat.

Els teus pagaments seran segurs, cap dada de la transacció serà retinguda o manejada per nosaltres, tot serà fet a través dels dos principals empreses de pagament, Paypal o Stripe, garantint la protecció de les teves dades i la seguretat de les teves transaccions.

3€/mes