Dimecres, gener 19, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Repressors Prefereixo Felip VI

Prefereixo Felip VI

Prefereixo Felip VI, per fer la confrontació intel·ligent, és així de trist, i així de real, perquè sé de què va, igual que els seus amics els militars; el que no sé, és que farà l’esquerra ibèrica amb nosaltres, o millor dit, que no farà.

Prefereixo escoltar les mentides i el menyspreu d’un Borbó retrògrad perquè és qui m’obliga a pertànyer a aquest país, a la força, i a la força bruta, i no se n’amaga, i el pitjor de tot és que li consenteixen els d’aquí, els d’allà i els d’Europa.

És així des de fa segles, els Borbons són uns lladres, i treballen contra la “plebe”, cap sorpresa, són l’enemic i tot els tenim a la ment en aquesta categoria. I si m’he de confrontar, tinc molt clar qui és el repressor i qui la víctima.

A hores d’ara tampoc em preocupa el PSOE, perquè ja ha demostrat que no són republicans, ni d’esquerres, cap problema.

Felipe González ja va anunciar al principi de la transició, que era imprescindible abandonar el marxisme per eixamplar horitzons, i que calia acceptar crítiques contra el comunisme, que era la seva part del partit més radical, i on altres trobarien mes conflicte per acceptar-los, us sona? Una decisió que tothom va aplaudir sense entendre les conseqüències de tot plegat fins anys més tard, i que ara ja sabem que tot va ser de mans del deep state militar d’aquí, i dels americans allà, – que són els campions en “posar i treure” reis i presidents a gust del consumidor patrio, bandera, himne i cop de pit, que queda molt súper a les pel·lícules, però que no deixen de ser uns dels grans directors de la geopolítica- que com sempre alertes, de què el comunisme no passi mai la frontera dels Pirineus, van col·locar al emèrit, al guapo de Valladolid, al fumador de Cohibas Sr. X, al comunista que vivia com un rei a Rumania de la mà d’un dictador sagnant i al Marquès Tarradellas, a què ens fessin “el timo de la estampita” amb els grans mitjans emergents que ja avançaven els NO-DOS de l’època com La Clave a Antena 3 o Informe semanal de TVE, preparats a aixecar el teló.

I ara tenim l’engany definitiu, la falsa tercera República espanyola de la mà de Pablo Iglesias que ja va renunciar també a la versió bolivariana quan es va “tallar” la cua, fent-se un monyo com a escenificació, però que ja se la va tallar quan li va demanar perdó als seus votants pel que anava a fer. Deixar-los a la cuneta política com ja va fer el seu antecessor, Santiago Carrillo.

I de la mà de la gran farsa, l’esquerra catalana que no és d’esquerres ni és catalana, sinó un bunyol empeltat de branques de personal caduc d’altres formacions, associacions i sindicats, que s’apunten a un bombardeig mentre hi hagi bitllets i sou bens alts, sense treballar, és clar.

Només cal veure com s’enganxen com paparres al govern mas progressista, i al mateix temps, el govern més progressista com s’enganxa al Borbó menys democràtic.

Sembla ben bé una caricatura del cómic, 13 Rue del percebe del magnífic Ibáñez, i terrible en la vida real.

Perquè és ara que estem a Europa era el moment d’aixecar les catifes!!! ara que sota la protecció de l’Europa econòmica no es poden permetre una guerra civil de la quarta potencia europea i menys en aquests moments, i seria el moment ideal d’erigir-se en una veritable esquerra, i buscar aliances, sense extremismes, fent una veritable nació de nacions, plurinacional i econòmicament productiva, però no ho faran, perquè no són d’esquerres, són l’altra part de la mateixa Espanya, la dels toros o del Sabina, i la de corruptela i el vici, la de la misèria, traïció i bogeria, sense cap seny, i embriagats de mala llet. Un país creat de la sang que només saben parlar a través del fetge.

Com poden ser aquest, els nostres salvadors??

Ens vestiran un nou règim amb quatre lleis molt innovadores mal posades perquè ens emmirallem, mentre segueixen permetent que els jutges empresonin als demòcrates de debò. No sé què tenen preparat per aquesta nova normalitat, però llavors la van omplir de “llibertat” ensenyant pit i culs de dones per tot arreu, convertir-nos en una mena de nines inflables sense cervell, al servei de la democràcia, penjades de les cabines dels camions per la glòria del mascle ibèric i permeten que la droga entrès per tots arreu acabant amb una generació de joves, que com deia l’alcalde de Madrid Tierno Galvan per guanyar quatre vots més, sense cap mena d’escrupols “El que no esté colocado, que se coloque”.

I aquest Borbó, fill d’aquell del #23F, el del “a por ellos”, aquest Borbó que ara no opina, que aquest any no ha pres una decisió unilateral com va fer el 3 d’octubre de 2017, ara té el discurs consensuat amb el govern, i això ha significat que no ha parlat del papa, ni dels seus amics militars, ni de la corrupció de TOTS els partits polítics, per què li interessa està en pla zen, amb un discurs consensuat i pactat amb un govern progressista, dient-li als súbdits que es portin bé i que s’han d’estrènyer ells el cinturó social i econòmic, però que només del pobre ciutadà espanyol depèn el futur de la pàtria, mentre veu com el govern, més progressista de la història entrega les ajudes europees de milers de milions d’euros a l’Ibex 35, deixant a la petita i mitjana empresa a la deriva, i al poble pobre, i sense ajuts.

I que fa l’esquerra catalana i independentista??

Li apujen el sou un 7%, a aquest repressor que diuen odiar tant, quan els hi posen un micròfon a la boca, en castellà és clar.

Això sí, quan al Borbó torni a veure perillar el territori com va passar el 3 d’octubre de 2017, tornarà a agafar el control de la situació i tornarà a passar per sobre del govern de torn, i tornarà a donar un cop d’estat sense que se li mogui ni una pestanya, convençut com està que darrere seu, estan els patriotes de sempre, com ho van estar i com estan, al costat del seu pare.

Mentrestant Iglesias, va excusant-se de què ell no sabia el contingut del discurs, i així pot seguir demanant perdó als seus votants, sense haver-se de desmaquillar, i un cop ha escoltat el discurs, s’ha pogut enfadar i molt fort, però sense que es mogui res del nou règim que ell ajuda a construir. Els comunistes catalans han protestat, però poquet, que estan en campanya, i no poden semblar massa rojos, ni que els puguin acusar de ser independentistes encoberts, ja sabem tots que els vots estan, molt sol·licitats.

El que hi haurà ara, és un altre règim d’aliances amb les esquerres no catalanistes ni independentistes, que reneguen del nacionalisme català com si fos un fet brut, però abracen fermament el nacionalisme espanyol mentre l’etiqueten de pluralisme social, o d’urgència econòmica, o vés a saber de quina nova etiqueta estaran inventant-se ara mateix marcar aquesta via interna, per després donar-nos sopes de duro.

Però en canvi des de Catalunya, les esquerres ibèriques suposadament independentistes, voten SI als pressupostos espanyols, per consolidar la no independència de Catalunya. I voten també SI, amb el mateix tripartit espanyol a Barcelona, de la mà externa del xenòfob Manuel Valls, per demostrar també al món, que hi ha una taula de diàleg sobre el conflicte. Un conflicte intern en vies de solució que es que cal rematar si tot va bé el #14F, amb la pèrdua de la majoria independentista o si més no, amb un govern transversal d’esquerres tan allunyat de la independència de Catalunya com sigui possible, amb una ERC fent el dol en públic, adduint que ha estat la voluntat del poble, i fent festa grossa en privat, esperant en candeletes que aquesta última gesta de bona voluntat al règim, pugui treure als seus de la presó.

Si fins i tot avui estan fent la mateixa propaganda de la vacuna que els espanyols, amb la senyera a la caixa, amb foto de iaia vacunada, fent una campanya electoral de pena, i la desesperació de la gent! Així quin sentit té tenir una autonomia? si amb una oficina a la ciutat comtal ja n’hi hauria prou?!

I a Espanya contents perquè ja sabeu allò de “ANTES ROJA QUE ROTA” , tot i que després els fets diuen que ni rota ni roja!

I queda poc per fer, si aquesta esquerra que ha abandonat fins i tot la seva pròpia llengua “por el bien de todos” acaba guanyant. Si és així, li haurem donat carta blanca a la monarquia, i això que no es va veure ni en la primera, ni en la segona República, és gravíssim, tot i que en els passats intents de revolució, les repúbliques espanyoles han tingut i tenen un punt d’unió, i és que si cal arrasar Catalunya pel bé d’Espanya, es fa i punt.

Durant la transició, el partit socialista i comunista van deixar a centenars dels seus a les presons i a l’exili, qui us diu que ara no ho tornaran a fer?

Per què són d’esquerres?

I de quina esquerra parlem?

No veieu que són els que estan gestionant la pandèmia? Jo sóc d’esquerres i tu segur que també ho ets, llavors on són els nostres?

Els nostres, les esquerres de sempre, ahir, estaven per omissió amb el Rei d’Espanya, que fort no?

Tenim una sortida però, la confrontació intel·ligent, que haurem d’exercir contra tots tant sí com no, s’ha de fer ja.

El missatge del Preparao està gravat, els silencis sorollosos del fet que està invisibilitzant possibles cops d’estat, evidents robatoris de la mà del papa emèrit, el franquisme a les trones judicials i unes corrupteles sistemàtiques de l’estructura política, ho deixen nítid per la posteritat, i per si un dia cal que la justícia determini quins drets fonamentals ha violat aquest monarca i l´anterior sobre el seu poble.

Perquè aquí és evident que no hi haurà un, “a por ellos” judicial, perquè “ELLOS”, SON ELLS.

Construïm un nou estat, abans que aquests ens exterminin, com li está passant a Armenia.

Visca Catalunya lliure!!!!

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -