Divendres, gener 28, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Víctimes Persones boniques, de camí a la Audiencia Nacional.

Persones boniques, de camí a la Audiencia Nacional.

Però el cert, i per dur que sigui dir-ho, la veritat només té la finalitat d’enfortir-nos, perquè si hem de tirar endavant, no podrà ser mentre anem trepitjant per un fang que només serveix per fer-nos lliscat o enfonsant-nos.

Hem de saber i tenir més constància mai, que la veritat, sigui la que sigui, és la que ens farà lliures.

Persones boniques,

Sóc @JavierM21161125 pare de Xavi Martínez Mompart, el nen de tres anys assassinat en l’atac terrorista de la rambla de Barcelona.

Avui posem en funcionament la web #17avolemsaberlaveritat, una iniciativa per afrontar el judici..

Així es com ho té escrit en Javier Martinez a la piulada fixada que té en el seu perfil de Twitter, per ensenyar-vos quin tipus de persona és, un lluitador incansable i un home fantàstic, i alhora una persona derrotada en l’ànima, però indestructible en la seva solidesa democràtica.

He pensat molts cops com el podem ajudar i de què servirà el que nosaltres, els ciutadans a peu de carrer, puguem dir o fer, però quan el miro als ulls sé el que vol, vol que estiguem allà, que l’acompanyem en aquesta lluita, perquè és una lluita de tots. De tots els demòcrates, és clar, i per això necessitem molta ajuda col·lectiva, també per enfrontar-se a una justícia injusta que casualment fa uns mesos va veure delictes on no hi havia i ara no veu delictes on són evidents. I si a més, ens trobem amb una fiscalia que no té cap mena d’interès a investigar dades i proves que poden aclarir temes importants del procediment, doncs és normal sentir-se indefens, certament.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es captura-de-pantalla-2020-11-08-104630.jpg

És evident i s’ha de dir, que les mancances per solucionar el conflicte són molt evidents, que moltes vegades els estats potser no protegeixen els seus països com caldria, sinó que es protegeixen a ells mateixos com a partits dins de l´estat, per defensar-se segurament de les seves pròpies incompetències, per no resoldre errors policials i o de seguretat, o fins i tot per deixadesa, o simplement per estratègies diverses, o perqué no volen que ser acusats amb evidències explícites de son uns incompetents, o potser col·laboradors necessaris, sense pensar que potser demà el mort pot ser un d’ells i llavors, tots a correcuita i sense miraments, enviarien als països d’origen dels assassins, la maquinària de guerra que arrasaria poblacions senceres, assassinant sense distinció a milers de persones, també moltes, boniques i innocents. Però si no tinguessin aquest poder, pactarien amb qui sí el tingués, perquè els fes la feina bruta, tot i que fa uns anys a Espanya, estan obsessionats a invertir en la compra milionària d’armament i construir-ne de defectuós, no deixen de ser un País amb poc poder de decisió.

Si, perquè de persones boniques hi ha a tot arreu, i aquest és el crit que ningú vol escoltar d’en Javier. Un crit que explica la necessitat de saber, de tenir la informació que tots necessitem, posar nom als assassins i que aquesta barbaritat no torni a passar. Això no ha de tornar a passar!!, però per això cal diagnosticar la situació com la faria un metge i no com un polític o un militar. Primer cal analitzar els símptomes, i fer proves que confirmin que aquests símptomes són l’evidència que hi ha un problema que cal solucionar i com. Quan ja tenim la confirmació de quin és el problema, llavors s’ha de treballar per saber quina és la medicina o cirurgia adient que podrà aturar el desenvolupament d’aquest problema i els seus efectes secundaris, i per tant, quanta mediació podrà fer servir per curar i restablir l’equilibri natural del cos, sense perjudicar o almenys evitar al màxim possible la intoxicació d’altres òrgans del cos que estaven bé i que amb la medicació poden emmalaltir.


I aquí és on es veu, quan hi ha un bon equip mèdic que sap, que ha de vetllar primer i sempre pel bé del pacient, sense importar- li l’entorn, de la seva professió.


I això és el que busca en Javier i la resta de les víctimes de #17A, la veritat i saber que la mort dels seus familiars no ha estat en va, i després cadascú a la seva manera haurà de trobar el camí de la conciliació amb el mateix dolor

És per això que aquesta mena de carta/opinió va dirigida als familiars que aquest diumenge dia 8 a la nit ,o demà dilluns dia 9/11/2020 al matí, es dirigeixen amb l’AVE, en cotxe o en avió a Madrid , a l’Audiència Nacional, per dir-los que:
Ens trobem junts amb el dolor i l’acompanyament, que volem saber la veritat per dur que pugui ser, perquè tots necessitem entendre, i tenir la constància que s’ha fet tot el possible per saber tota la veritat.

Però el cert, i per dur que sigui dir-ho, la veritat només té la finalitat d’enfortir-nos, perquè si hem de tirar endavant, no podrà ser mentre anem trepitjant per un fang que només serveix per fer-nos lliscat o enfonsant-nos. Hem de saber i tenir més constància mai, que la veritat, sigui la que sigui, és la que ens farà lliures.

Poques coses podem fer els que escrivim opinant, més enllà de reflectir el que passa al nostre entorn, i pensant que en com podría donar més impacte a les meves paraules, he pres la decisió que la imatge de portada d’avui ,fos significativament un fons negre, un color gens habitual en els meus articles, però que explica molt bé, on crec que som en aquest moment, i a on ens han col·locat les diferents estructures d’estat i com reflecteix l’estat d’ànim, davant la nebulosa judicial.
Però en Javier, com la resta de víctimes dels atemptats del #17A, mereixen una llum en el camí que han emprès, i així és com vull acabar l’article, amb la imatge de què si, que si hi ha justícia, potser llavors sí , que hi haurà una llum al final del túnel.

Article anterior#EmRespons?- Núria Oriol
Article següentLa via Canadell/Casals
saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -