Qui és Sara LidiaEster

Benvinguts i benvingudes!

Em dic Sara i molts em coneixeu a Twitter com @saralidiaester.

De tota la vida he treballat de cara al públic, fa com molt cuatre anys vaig començar a escriure català encara que a casa sempre l’hem parlat, però abans no teníem les mateixes oportunitats que ara ( per això, os demano que em disculpeu si veieu alguna falta d’ortografía, encara estic aprenent! )

Com ja os he parlat en alguna ocasió al twitter, fa uns anys vaig patir un accident de trànsit el qual em va deixar amb poca movilitat, i desprès de tot aquest temps sense poder treballar ni fer vida normal, he decidit fer aquest blog per ser la veu de tots vosaltres, ja que no puc ser les vostres cames.

A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso i sense maníes. M’agrada molt la música, llegir i escriure, i sempre que puc visito als meus amics per fer petar la xerrada, passar una bona estona i si és possible arreglar una miqueta més aquest món.

En aquest blog podreu trobar tots els articles publicats, col.laboracions en medis digitals, Tweets i seguir-me minut a minut.

Desitjo que et quedis amb mi, i per què no, passar-ho bé junts i parlar de tot des del respecte i amb democràcia.

Si no m’estàs seguint encara, ho pots fer a Twitter i Instagram o inscriure’t al blog.

La pandèmia o jo, una de les dues guanyarà. Si guanyo jo, seguiré lluitant. Visca Catalunya Lliure!

Sara- LidiaEster