Dimecres, gener 19, 2022
- Publicitat -
Inici Articles ODI, REVENJA, I VENJANÇA!!

ODI, REVENJA, I VENJANÇA!!

És així, ja no cal que ens fem trampes al solitari, el TS de Marchena, junt amb el CGPJ de
Lesmes, són un pack i alhora un òrgan institucional espanyol d’odi, revenja i venjança

Alguns diuen que aquest òrgan va per lliure i d’altres, que forma part del deep state i que per tant cap govern podrà alterar el full de ruta de la repressió judicial establert durant segles. Sigui com sigui, està ben clar que van a totes, de fet, no només el Jutge inquisidor revoca i tomba l’article 100.2 amb relació a la Carme Forcadell sinó que ell mateix es declara TRIBUNAL COMPETENT, per decidir sobre les sortides dels presos polítics per anar a treballar!!, una competència que ja fa anys que tenen les audiències provincials.

Una cosa semblant va passar quan el Partit Popular, va aprovar una reforma de la llei de TC al 2015 per donar-li més competències i assegurar la completa execució de les sentències i resolucions del Tribunal. Ja en aquell debat CIU es preguntava preocupat, sí aquella llei no obriria la porta a què – “el Tribunal Constitucional s’erigís en un poder per sobre de la democràcia i de les institucions elegides democràticament” – com així ha estat. Ara, és evident que el bipartidisme espanyol segueix aprovant aquest sistema, donat que cap dels dos estan disposats a renovar la institució, que està funcionant de manera provisional amb temes gravíssims des de fa quasi dos anys.

Tot un despropòsit amb un sol propòsit això si, aniquilar aquest virus malèfic de “desafio independentista” on com és evident no han intentat curar-nos amb un xarop o algun antibiòtic com creien alguns intel·lectuals independentistes, sinó que aquest tribunal s’ha erigit com a cirurgià major del regne, contra la pandèmia malaltissa secessionista, i no perdrà ni un segon en temes administratius que poden enrederir l’èpica del moment i anirà directe a obrir en canal a la bèstia per extirpar aquest tumor víric infecte, inoculat pel sentiment català que és evident ha esdevingut nefast per l’ADN espanyol.

El tribunal Suprem no hi veu cap relació entre la realització del voluntariat i el procés de reinserció de la presa política i Presidenta del Parlament de Catalunya Carme Forcadell, però incideix per dos cops que la qüestió no és per la seva ideologia. Llavors quina mesura creu el Tribunal que serviria perquè ella pogués desconnectar de la seva ideologia i poder-se reinsertar del seu “efecte demolidor per la convivència democràtica”.??

És clar que és molt fort per Marchena, ella és el virus, ella és la malèfica, ella és el mal!! I com ella n’hi han MÉS !

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

4 COMENTARIS

 1. I què ens pensem que seguiran fent !!!
  La culpa només és d’ells ???
  NO TENIM CLAR QUE LA JUDICATURA ÉS UN PILAR DE PODER DE L’ESTAT !!!!
  Si ho tenim clar, POSEM-NOS A DEBILITAR-LO, !!!
  Deixem de queixar-nos en articles d’opinió, tuits….!!!
  ANEM A LA CONFRONTACIÓ DIRECTA !!!

 2. Encara que no sàpigues què dir
  et donaran pel sac igual.
  Encara que siguis apolític
  et donaran pel sac igual.
  Encara que no opinis
  et donaran pel sac igual.
  Encara que diguis ‘bon dia’
  et donaran pel sac igual.

 3. Em sap greu: prou problemes -crassos- que té el sector Puigdemont-..Bonvehí ..

  [No, Junqueras no diu la veritat – Part 2
  A “Articles”

  T’has explicat bé, President Puigdemont.
  A “Articles”,]

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -