- Publicitat -
Inici Articles Víctimes "Noves catalanitats", la pantalla electoral, d'ERC.

“Noves catalanitats”, la pantalla electoral, d’ERC.

Això de les noves catalanitats, és una enganyifa d’ERC, per guanyar votants del PSC i Comuns en les eleccions municipals i pagar els deutes personals amb Espanya- un preu que com tot el que estem deixant que succeeixi-, pagarem molt car.

Diluir la llengua catalana, és el propòsit d’aquesta nova corrent “amplia, i social”.

De la mà de qui? Doncs com sempre d’algú proper a ERC. En aquest cas de la Marina Llansana, periodista i política d’ERC. Va ser diputada al Parlament de Catalunya, i portaveu d’ERC. També ha estat fins fa uns dies vicepresidenta d’Òmnium cultural, i, per tant, hauria de ser la primera de no posar al capdavant, noves escletxes a la llengua catalana. Però ja sabem que en aquesta famiglia, que estan sempre #AlCostatDeLagent, no es fa mai puntada sense fil.

És una nova enganyifa d’ERC, que ho pot fer perquè la militància està dins de tots els estaments i controlen als seus votants, que no tenen cap mena de mirada crítica.
Una pantalla fake que els pot reportar dues recompenses, i cap de les dues, és la independència de Catalunya.
De fet, l’Oriol Junqueras ja ha tancat aquesta carpeta i pel que veig, la carpeta de la generació dels seus fills, també.

Quina és la proposta de l’enganyifa electoral?

A- Diluir la llengua per arribar a l’espai unionista de Comuns i PSC. ERC vol conquerir l’àrea metropolitana i, per tant, ha de deixar de costat la llengua dels nostres avantpassats reprimits durant 300 anys.
B- Ha de fer efectiu el pacte amb Espanya d’aparcar la llengua catalana de la vida escolar, perquè des de la Meseta són molt conscients que els adolescents són una font d’independentistes.
C- La repressió continguda els amenaça, però també tenen coneixement que la bèstia judicial no dorm mai, i, per tant, cal crear plataformes on “redirigir al personal”.
D- Dignificar la causa és apartar-se, perquè la por és legítima, però deixar pas a qui vulgui continuar lluitant, és de valents. I d’aquests no en veig.

E- El poder i els diners, són molt llaminers.

Diguem-ho clar, no existeixen les noves catalanitats. Les portem exercint tota la vida, perquè la llengua i la cultura són evolució en si mateixa. Una altra cosa és manipular als ciutadans amb discursos que semblen més del partit de ciutadans -el partit de l’odi a tot el que és català-, que d’esquerra. Veurem que en pensen els de Junts i l CUP al respecte.
Però de vegades, vendre’s el país porta a aquestes situacions contradictòries.

Només cal veure qui està en aquesta plataforma de l’Acord social per l’amnistia i l’autodeterminació, per entendre algunes coses,

1- Que és un parany més, per dividir-nos entre independentistes.
2- Que l’amnistia només es demana si s’ha comès un delicte i votar no ho és.
3- Que ens estan enviant de tornada, i no a l´any 2010, sinó a l’any 1978!!
4- Que l’#1 Oct. de 2017 vam votar i vam guanyar la independència, i només un referèndum pactat i només amb les regles de la UE, i no amb les d’Espanya, es podria fer un altre referèndum, per a ratificar el resultat.
5- La majoria dels que estan en aquesta taula s’han rendit, i, per tant, no poden representar a ningú que hagi votat independència. I hem de tenir clar, que com diu molt bé el profesor Ramón Cotarelo, “El bilingüisme ha estat una conseqüència d’una conquista i una dominació imposada”

Això de les noves catalanitats, és una enganyifa d’ERC, per guanyar votants del PSC i Comuns en les eleccions municipals i pagar els deutes personals amb Espanya- un preu que com tot el que estem deixant que succeeixi-, pagarem molt car.


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular