- Publicitat -
Inici Articles Llengua NO VAIG VEURE EL FAQS.

NO VAIG VEURE EL FAQS.

NO, no vaig veure el FAQS , i no em cal per saber que la cosa anava de plors d´injustícia, mentre durant aquests mesos tothom ha callat banalitzant la repressió, però és tan evident que estem en campanya electoral, que no cal afegir res mes.  

Com dic no he vist el programa sencer, ni en directe, n´he tingut prou en fer un repàs al videos originals que he vist per la xarxa.

Estem en eleccions gent i cal ensenyar el mocador arreu, que no es vegi gaire però que sigui efectiu. Ja sabem que aquí som un poble solidari, que tenim la mà a la butxaca cada vegada que ens demanen que servim fidelment als mandats dels drets humans,ho hem demostrat SEMPRE.

Doncs no! el FAQS es un pamflet televisiu que s’aprofita com un Sálvame qualsevol de les noticies i que realment no ho fa com ho feia abans, i es dedica a “informar” per damunt en cada moment, de manera equidistant que ha hagut conflicte d’interessos. No només no informa sino que porta en el mateix programa a dos víctimes del sistema opresor, i a l’advocat del primera figura, del primer espasa corrupte del deep state, quin horror!!! potser perquè estava la directora de publico.es  i a Espanya ara mateix no volen que es vegi aquesta entrevista.

Imatge de Google

I que em semblaria molt bé en altres circumstàncies però ara no, perquè es que al final això només serveix per blanquejar un personatge podrit i venjatiu com Villarejo, l’espia de les clavegueres i que  el seu advocat defensa evidentment, i això no pot ser!! ,és com quan  van portar al FAQS a Ortega Smith amb les excuses de mal pagador que es van inventar, però que no se les empassa ni  l’Ànec Donald. 

I per molt que  l´Ana Pardo de Vera periodista i directora de Público. que diu que en el diari en parlen perquè l’extrema dreta ja està dins del Congreso de los Diputados i en comunitats autònomes on  son  terceres i primeres forces polítiques, esta tergiversant perquè abans que ho fossin,  altres periodistes i ella mateixa  parlaven de la extrema dreta posant-los com diu Lluis Llach a la palestra del dia a dia. I és evident que si tu els dones l’oportunitat a l’extrema dreta de parlar en mitjans públics i privats, els estàs donant la clau perquè entrin en la  llar de milions de famílies, per enganyar-les i desinformar-les i això és, molt perillós.

Per la resta del programa és  com sempre, que:

-deixen dir mentides sense confrontar, 

-ni utilitzen el penjoll  el traductor simultani, ni que sigui per respectar el que diu la Constitució espanyola sobre la llengua catalana. TV3 és un mitjà creat per difondre i defensar la LLENGUA CATALANA i no per fer amics, ni en Espanya,  ni en la resta del món. TV3 es un mitja audiovisual català per potenciar el català i defensar el català, PUNT. 

Tot al meu suport a Dani Gallardo i a Pablo Hasél, amb els que estaria encantada de fer-los una entrevista i que sàpiguen que en la web saralidiaester.cat tenen una finestra per dir el que necessitin denunciar. Que ni els d’aquí, els independentistes els han donat tot el suport que calia , però és que els d’allà, els progres, és per fer-los un bon “rap” (ironia).

imatge de google

I també vull dir que TV3, la TV pública catalana no està  ni per donar suport a amics, ni per fer favors a altres mitjans que prou en tenim aquí. Ja és ben trist que segurament els fons europeus vagin a aquests amics que tant ploren des de els mitjans i no a la gent que de veritat ho necessita.

Del debat d’ahir a la TV pública, només dir que ells volen tornar a pintar la presó ara amb els colors de l’unicorn, i nosaltres que ens deixin ser lliures.


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.
Fes-te subscriptor premium (Aquí) per 3€/mes. Amb la subscripció rebràs capítols de la novel·la Mémé, articles en exclusiva i un resum setmanal.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular