Divendres, gener 28, 2022
- Publicitat -
Inici Articles No, Junqueras no diu la veritat - Part 2

No, Junqueras no diu la veritat – Part 2

Si si, tu i jo em descansat uns moments pero ell segueix… 

Seguim…… 

Ho tornaria a fer?? Aquí!! aquí és on em vull aturar i aquí és on està la clau de tot plegat!. La personalitat del vicepresident és de no dir res i la contrària. Aquest tema sortirà al llibre del president Puigdemont, ho ha dit la Marta Rovira en algun moment i ho han escrit alguns periodistes en diversos llibres i articles. Junqueras mai, MAI, diu el que pensa de debò, si es diu res en els moments importants, o calla o no hi és !. Utilitza els silencis eclesiàstics com una manera d’estar en la distància mentre controla la jugada. Alguns li diuen això, a què ell es molt respectuós sempre qmb la llibertat d’opinió i al final diu que al que decideixi la majoria li està bé. Altres, que no es mullava en cap resposta, sinó que deixava espai silenciós una bona estona i de vegades ni això. A l’entrevista queda molt ben reflectit el que dic. No explica res que no vulgui explicar i explica allò que l’interessa i si per fer-ho cal modificar-li fins i tot la pregunta al presentador, ho fa. Però tenia decidit no parlar del passat, no sé si per por (És evident que sap que avui surt el llibre del MHP Puigdemont) i vol esperar a llegir primer que diu el MHP abans de parlar el vicepresident en directe sobre la qüestió, és evident que en això ha filat prim. 

Però amb la resta com  he dit treballa així, i no va dir res de política, ni d’independència, només de drets i llibertats. Va parlar d’ell, i de què ell és la clau com a mínim de la salvació moral del poble català. I ho va dir amb prepotència sibil·lina.

Menteix per omissió, riu per omissió. I no diu la veritat, perque és de domini públic, que Junqueras té falta de comunicació amb els seus companys de presó. També explica i quasi específica que parla dos o tres cops per setmana amb el MHP Puigdemont, però no sap que avui treu un llibre. I tant que ho sap!

També hem tingut l’apartat  profesional de venedor de llibres, evidencian com defuig la pregunta altre cop de què va passar el 2017 i si ho explicarà en algún moment.

Ara es quan ja passo d’escoltar la seves respostes uns minuts per què sé del cert que no dirà res i perquè vull dedicar aquest temps no al que no està dient, sinó al seu llenguatge no verbal. A cada pregunta política de Sanchis, Junqueras mira a la seva esquerra i tira d’emocions personals i drets bàsics fonamentals perquè sigui una resposta verídica, on torna a aportat que bé d’una família quasi èpica però que no és el que se li ha preguntat. Moralitat catòlica en grau màxim.

A la pregunta sobre el fracàs del procés, el vicepresident segueix mirant a l’esquerra i a baix per repetir el que ell vol explicar. Arriba fins el referèndum i el 27 d’octubre de forma vaga però delimitant que allò era el final del procés i per tant ells han complert. I aquí vull fer un incís on crec que la idea d’ell era divagar, on no li interessa almenys de moment entrar-hi, i aquells on s’ho ha preparat i fins i tot amb els braços li dóna volada obrint espais a esquerra i dreta quan parla dels sacrificats sense dir noms però si els països d’origen per comparar-los amb ell. Realment aquí li posa èmfasi i concreció i diu els països on tots entenem de quins líders parla quan anomena als EUA, a Sud-àfrica, l’Índia, Irlanda…

té raó en una cosa en Junqueras, i és que només hi hem de posar vots. El que no explica és perquè sabent això, s’entesta a dividir-nos en ideologies, partidismes, sectàries, hiperventilats, locus, radicals, esprement moralitats fins a fer creure que ho ets un dels seus o estàs com a mínim al purgatori. I això és dividir i no eixemplar. Tampoc diu la veritat, quan li pregunta Sanchis en el tema del Referèndum i la violència d’estat, quan diu que s’ho esperava (Marta Rovira va dir el contrari) i no sé què deuen pensar els periodistes que han escrit tants llibres dient que Junqueras era partidari d’anar a eleccions abans que ho fes el govern espanyol, exactament igual com li ha dit a Torra que ho faci ara, i en canvi està dient que ell va ser partidari d’obeir el compromís amb la ciutadania, votant el 27 Oct. I mentre escric aquestes línies surt part de l’agenda del president Puigdemont en el llibre M’explico on diu literalment “Em sento sol, a la reunió de govern m’he sentit sol. En Junqueras no fa res. Si la vicepresidenta hagués estat Marta Rovira, tot hauria anat d’una altra manera, afirma l’#11octubre, l’endemà de la DUI suspesa.”

No, Junqueras no diu la veritat.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

6 COMENTARIS

  1. Que la tàctica de Junqueras és de callar empre ho trobes també al llibre ” Tota la veritat” on diuen també que quan hi havia un resolució perillosa a prendre desapareixia i el cercaven a pertot – el 10 d’oct Puigdemeont està sol com un mussol perquè tots han fugit esporuguits, a Polònia també , representaven Junquera sempre amagat, es confonia amb el paper de la paret com un camaleó , te’n recordes ?

  2. no va dir res de política, ni d’independència : tant diumenge com avui, ha dit que ell es independentista de sempre que VOL LA REPÚBLICA CATALANA INDEPENDENT. Es necessita està sort del tot, o no escoltar, o tenir un rostre de ciment per a dir el que dius…i posar com un delicte que no vulgui respondre a les preguntes d’ en Sanchís

  3. Se t’ endevina __i se’t veu__ I em sap greu que escenifiquis el paper de destroyer. De destroyer d’ ERC i, en especial, de Junqueras. Amb un mètode que semblaria sibil·lí si no fos tan i tan gastat: presentar-los com a enemics. Ben enemics, noia de la cançó. Mira, si hem d’ anar a bufes, som-hi!!!!! M’ agrada discutir amb paraules escrites!!!!!!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -