Diumenge, gener 23, 2022
- Publicitat -
Inici Articles No calia Major, NO CALIA.

No calia Major, NO CALIA.

És ben cert que ahir em vaig sentir tan frustrada, que he trigat molt a agafar el son aquesta nit.

Va ser un dia molt i molt trist, quan ens vam llevar i vàrem veure i sobretot escoltar les paraules d’en Javier, per TV, a la víctima per l’assassinat del seu fill Xavi el #17A , diuen el experts policials que per un atemptat jihadista i on un magistrat retrògrad, inhumà i malcarat, es va permetre rebutjar tots els dubtes plantejats en hora i forma correctes, per la defensa.


Minuts més tard hem d’escoltar amb un nus a gola la declaració d’aquest pare desfet i lluitador que ens trenca el cor a tots, i que el jutge, més enllà de les quatre dades que explica la víctima, li atura la declaració per “inoportuna d’un testimoni” diu (primera notícia del declarant i la seva defensa).


No el deixa acabar amb la declaració perquè la intueix de part, quan explica, que sí, que ha estat cuidat pels Mossos d’esquadra durant els primers mesos, i en cap moment per altres policies, ni tampoc pel ministeri d’interior ni de justícia espanyols que són els que haurien de protegir als ciutadans, ni quan intenta parlar dels dubtes que generen a la defensa les proves adjuntes al sumari del ministeri fiscal documentats per la mà dels cossos de PN, GC i suposo que CNI.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es captura-de-pantalla-2020-11-14-110518.jpg


El cas és veure amb absoluta indefensió, com trastegen la veritat i la mentida en una sala judicial, que hauria de ser el temple de la democràcia, i no és més que un circ romà al servei de persones autoritàries.

Però desprès el matí va anar a pitjor, quan veig al Major Trapero i no sé si l’escenari ha estat un politiqueig amb el conseller d’interior català, Miquel Sàmper, el cas és que assistim a un altre circ que m’ha fet caure l’ànima als peus, i no Major, pues vale, pues molt be, pues adios, no serveix, ja no.

Calia Major? Tots hem entès aquells mesos tan difícils, i que vostè és un gran professional i bona persona, em consta, però si ha estat absolt en una sentència que no només diu que el Mosso d’Esquadra van fer molt bé la seva feina, i assenyala en la mateixa sentencia, que pot ser que altres cossos de seguretat dirigits des de Madrid no ho fessin tan bé, calia al que ha dit avui Major??
Calia la submissió a la GC i PN durant les primeres paraules que diu des de el centre Egara, dirigint-se a una ciutadania que segueixi maltractada per aquesta policia patriòtica que tant de mal també li ha fet a vostè i a la seva família??

Calía Major?? Creu que calia dirigir-se entomant un mea culpa pels fets de l’#1OCT, quan tenim víctimes innocents, encara sense respostes als jutjats, perquè la GC i PN i el ministeri d’interior i de justícia espanyol les bloqueja?

Perquè no l’escoltat el mea culpa Major, dient que posarà ordre a les salvatjades que han fet els mossos de la BRIMO i l’ARRO durant tots aquests anys d’alliberament nacional espanyol.

Avui ha fet un gest contra una minoria nacional Major Trapero, que és posar-la al mateix nivell que a l’estat repressor i això és blanquejar una situació greu.


Entenc que el cos de Mossos  d’esquadra, és deu a la llei , i al mandat de jutges, però recordi que la revolució dels clavells es va fer amb un alçament militar per instaurar la democracia a Portugal

Alguna cosa no va bé, i no sé què és, però avui no calia Major, NO CALIA.

Article anterior#EmRespons?- Pilar Calvo
Article següentl´Afavorit
saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

7 COMENTARIS

 1. Sara Lídia i Ester estic completament d’acord en cadascun dels punts per a reflexionar en aquest vostre document, ara que tenim aquest judici sobre l’atemptat del 17 d’agost del 2017 presidit per aquest personatge tan miserable , i per la presentació en aquests moments del Major Trapero a la societat catalana, genuflectant-se a les forces de seguretat estatals. Tenir un repte tan difícil (com impossible ?) de ser un servidor de la ciutadania després de tres anys de violència gratuïta i immoral promoguda pels jutges , fiscals i antidisturbis dels Mossos….., és nornal que ara com ara ens ho mirem de manera incrèdula perquè Catalunya està en estat d’excepció, esperant unes eleccions promogudes per l’Estat , amb els partits dividits i fent el ridícul davant la ciuatadania que tant ha lluitat i rebut bufetades per tot arreu….. , talment com si res hagués passat. No és això companys, no és això.

  • Tota la raó, que la força us acomoanyi i que la veritat surti a la llum, ja n’hi ha prou de persecucions per la defensa de la nostra terra i per la nostra ideologia.

 2. Al Major Trapero li passa el que a molts sagrestats, senten afecte pel segrestador, en aquest cas el seu botxí, la Guàrdia Civil. Posar-se a les ordres de qui va redactar fals informes vol dir que vostè també està d’acord amb fer-ho. A caigut molt baix Sr. Trapero hi ha degradat el cos dels mossos. Si jo fos el Conseller el ceseria ara mateix. Els catalans no ens mereixem com a Major a un submís a les forces de repressió espanyoles. Ningú li va demanar fer-ho. Ha degradat el cos que presideix, només li toca marxar és indigne del càrrec que li han atorgat.

 3. Heu vist I sentir el discurs.?
  Jo si; i les notícies de Tv3.
  Casualment Tv3, (la nostra), atribueix al discurs de presa de posseció respostes que el Major dona als periodistes a la posterior roda de premsa,i, treien frases de context ens fan veure el que volen.
  Passant se pel forro el rigor informatiu.
  Es la tàctica perversa en que es fonamenta la manipulació informativa que tant acostumats ens tenen el mitjans hispano-feixistes.!
  Si tinc raó i crec que si.
  “Tenim un problema a resoldre com sigui,”

 4. Tots i cadascun de nosaltres ens cal una profunda reflexió per saber si em fet tot el que calia per alliberar-nos del jou espanyol, cal preguntarse perquè el MHPC. Puigdemont nomes comptava amb menys del 40% de la població catalana al carrer, donant-li suport el dia que va proclamar la Independencia, com es que no vàrem organitzar-nos i vàrem fer fora aquets dos cosos de Catalunya i no ens oblidem dels militars, perquè no ens vàrem rebotar quan ens varen negar els resultats de les eleccions al Parlament.
  Per mi al igual que vostès ens es molt fàcil escriure les nostres opinions per ho solem fer des del punt de vista personal olivant-nos molt sovint de que vivim amb comunitat que hem de tenir amb compte ,.
  Si per els motius que sigui no hem sigut capaços de aconseguir la Independencia, vol dir que tot segueix com abans, tambe els protocols d’obligat compliment que comporta exercir un càrrec públic d’alt nivell. No podem demanar-li que algú s’enfronti personalment amb el seus botxins si no sap quin es el suport real que tindrà la seva acció

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -