Dimecres, gener 19, 2022
- Publicitat -

MORTS

Deixem els subterfugis que no porten enlloc i parlem clar, parlem de morts.

Tenim morts per culpa de sistema, tenim morts per culpa de la incompetència, i tenim morts per culpa de la manca d’unitat.

Sí, per manca d’unitat per decidir el més bàsic, les vides humanes!!, com pot ser que a hores d’ara de la crisi, ara pandèmica i abans econòmica, no siguem capaços tots plegats de fer un front comú, perquè almenys a ningú es trobi sense un sostre, un tros de pa, i una manta per escalfar-se!!! 

A quin nivell d´egocentrisme global estem arribant!!

L’estat espanyol és un frau, que no compleix, ni paga, ni dóna ajuts pels qui més ho necessiten però, es que la Generalitat està tan ocupada buscant qui té la culpa de què, que ja està caient en el ridícul més espantós. L’oposició arreu es passa el dia posant querelles per delicte d’odi quan el que es delicte es vota els pressupostos que no donen de menjar al teus.

A qui importa els ferits i els morts???? 

Hi ha algú al Congreso? I al Senat? hi ha algú al TC???

Prou si us plau, està morint gent sola, cremada, o morta de gana, de fred, de tristesa o de tot plegat, gent que s’ha llançat de daltabaix de l’edifici de casa seva, o s´ha estavellat amb el cotxe perquè no té res per donar de menjar al seus fills.

Uns volem la revolució per la independència i els altres per una espanya mes unida, pero tots volem salvar vides???

De qui és la culpa de l’incendi d’aquesta nit a Badalona?? Una nau ocupada per persones, tres mortes, 23 ferits , tres en estat crític i 10 de lleus, no estan en una nau abandonada perquè els vingui de gust, ho estan perquè els governants han estat uns incompetents. 

La culpa de tot plegat, és de tots els partits que van prometre a la ciutadania que els farien costat abans i després de les eleccions, i durant tots aquests anys, els hi han anat fent promeses que complirien quan governessin, i que cap d’ells ho han fet, però el fet és que tot els hi han donat l’esquena.

Reflexionem-hi si us plau, reflexionem-hi

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -