- Publicitat -
Inici Articles Fils de Twitter M'explico, Laura Borràs.

M’explico, Laura Borràs.

“La proposta que faig [no ha estat acceptada] la faig assumint jo els màxims riscos i les màximes conseqüències. Quan dic que estic disposada a tot, no ho dic perquè ara m’hagi desdit; no m’he desdit de res”

Recull de fil de Twitter de @portet_bruguera de les declaracions de la MHP del Parlament Laura Borràs a @elmonarac1

“He pensat a dimitir, però la rendició no és una opció”

“Estic més convençuda que mai que l’estratègia seguida és la bona. S’han fet les coses d’una forma diferent per obtenir un resultat diferent. Això ens dóna un aprenentatge molt valuós”

“La proposta que vaig fer no va ser acceptada pel conjunt de l’independentisme Sempre he donat explicacions. He fet del rendiment de comptes una manera de fer política. Explicacions, sempre, on toca i que tothom pugui preguntar”

“Vull agrair el suport de tots els companys de @JuntsXCat, que hi han estat sempre. Al meu costat. M’he sentit molt acompanyada pel partit i pel grup parlamentari”

“Al Ple del Parlamemt de 17 de desembre Pau Juvillà no va votar per no incórrer en un conflicte d’interessos i no adulterar el resultat”

“El 20 de gener la JEG ens diu que se li ha de retirar l’acta de diputat. Presentem recurs i es sol•liciten cautelars. En tot moment emprenem accions diferents a ñes del cas del MHP @QuimTorraiPla

“La JEC actua com si fos el Suprem, denegant cautelars. Es basen en el precedent del MHP @QuimTorraiPla”

“El precedent de l’actuació de la presidència en el cas del MHP @QuimTorraiPla és al que s’agafa la JEC”

“Davant un atac col•lectiu cal una defensa col•lectiva. És irrellevant que la CUP no m’hagués votat com a presidenta. Hi sóc per defensar els drets de tots els diputats i els seus electors”

“Qualsevol persona (treballador públic) que gestionés d’alguna forma la condició de diputat de Pau Juvillá, podia incórer en una acció punible”

“Vaig presentar una proposta ambiciosa de resistència col•lectiva. La nostra reacció ha de ser proporcional a la magnitut de l’agressió rebuda Una proposta d’avast global, de país. I li faig arribar al president Aragonès. Encara no hi he renunciat”

“Som aquí perquè aquesta proposta no ha estat acceptada, però no hi he renunciat. Explico la proposta al president perquè després de Pau Juvillà vindran altres causes. I això passa tant al Parlament com al Govern”

“Les negociacions han estat sempre a 3 bandes. Sempre he dit que arribaria tan lluny com Pau Juvillà i la seva organització vulguessin arribar”

“Amb la neva proposta assumeixo els màxims riscos. No m’he desdit de res. En el cas de l’HC @LluisPuigGordi vaig assumir la responsabilitat. No només ho dic; ho practico”

“Quan comences a renunciar a drets, on ho atures? Som aquí perquè col•lectivament no s’ha volgut anar fins al final en la defensa dels drets.

“El precedent del MHP @QuimTorraiPla ens condiciona extraordinàriament. Tanmateix hem emprès accions diferents per obtenir resultats diferents”

“És fals que Pau Juvillà no fos diputat a partir del dia 28. El 3 de febrer el Ple del Parlament va ratificar el dictamen en un Ple extraordinari que vaig convocar”

“S’ha de tenir en compte el Pla polític i l’administratiu. He demanat un expedient informatiu per conèixer-ne els detalls. Jo convoco. Qui ho ha de fer arribar, no ho fa (amenaçats pel codi penal)”

“Estava disposada i ho estic a fer-ho tot. Una de les propostes de la CUP era fer canvis a la Mesa. Això hagués requerit un procés i un temps que ens portava molts dies enllà” “No s’ha volgut fer un pas col•lectiu. No ha estat qüestió de voluntat per part meva”

“Em vaig sentir inútilment exposada després d’haver fet una proposta col•lectiva sincera i franca. I no només per aquest cas, sinó pel que vindrà”

“La proposta i la disposició són màximes. Estic més convençuda que mai que resistir conjuntament és la via”

“No he entrat en política per dignitat. La dignitat la practico cada dia. El camí a la rendició és l’oposat a fer la independència”

“No vaig inadmetre el vot de Pau Juvillà. No es va acceptar perquè hagués incorregut en conflicte d’interessos i adulterat la votació. Per això al Ple del Parlament de 17 de desembre no va votar”

“No va només de persones. Va de les nostres institucions, de la nostra llengua… Les responsabilitats polítiques les hem d’assumir els responsables polítics. Els mestres han de fer la seva feina, que la fan molt bé”

“No va només de persones. Va de les nostres institucions, de la nostra llengua… Les responsabilitats polítiques les hem d’assumir els responsables polítics. Els mestres han de fer la seva feina, que la fan molt bé”

“La proposta que faig [no ha estat acceptada] la faig assumint jo els màxims riscos i les màximes conseqüències. Quan dic que estic disposada a tot, no ho dic perquè ara m’hagi desdit; no m’he desdit de res”

“S’han fet coses diferents buscant resultats diferents ▪︎El precedent de l’actuació de la presidència en el cas del MHP @QuimTorraiPla condiciona molt ▪︎Agraïment a #Junts ▪︎Les resposta ha de ser col•lectiva (les agressions ho són)”


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes

Article anteriorLA CAPSA DE MÚSICA.
Article següentAstroturfing.
saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular