Dimecres, gener 19, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Mesdames et Messieurs, rien ne va plus!

Mesdames et Messieurs, rien ne va plus!

Després del macabre espectacle de la Conferència de Presidents on va ser convidat amb calçador a Preparao Felipe V Palito, que més li queda a aquest govern per morir per desastre nuclear?

Nuclear perquè el nucli del govern més progressista de la història i amb més ramificacions a la Venezuela de Maduro, són uns xaiets monàrquics de pa sucat amb oli, o gossets que remenen la cua cada vegada que els llencen la pilota. Fa dos dies es va escenificar una vergonya nacional, sí nacional, perquè tots son part d’aquest engranatge espanyol de la unitat corrupte. Aquí tothom calla.

Calla Felipe perquè fa temps que calla, perquè fa temps que ho sap tot i només li preocupa que el tallafoc funcioni, per vés a saber quantes coses més.

Calla Pedro Sánchez perquè si no, li queden dos dies de trona.

Calla Pablo Iglesias perquè li queden dos TN i potser un escàndol de corrupció i sexe amb causa penal, després de vendre’s els vots dels ciutadans abans i tot d’entrar al govern amb aquella carta dient. “Lo siento mucho, no volverá a suceder, pero me he de pasar mi campaña electoral por los..”

Callen els presidents autonòmics perquè són tots uns incultes que viuen de rendes públiques, sense cap formació.

I calla l’extrema dreta perquè Felipe és dels seus, és el del “A POR ELLOS y aqui paz y después glòria a la Monarquia y pelillos a la mar que total mi padre es muy campechano”.

Per cert ara Valtonyc és un fugit o un Premi Nobel? Ell va ser el primer a descobrir que el Rei era un lladre i cap institució li va reconèixer la seua vàlua en la investigació.

I el MHP Puigdemont és un fugit o un visionari que va veure clar que la corrupció era dins del país i la solució fora a l’exili?

I Urkullu? Sabia dissabte que el campechano fugia de la justícia i per això hi va anar? O potser momes era per fotre al MHP Quim Torra que per cert li he d’agrair que no anés al tètric espectacle del segrest de les autonomies i l’ensabonada reial.

El trempat (Campechano en català, no malfieu de mi) li haurà deixat escrita també en una carta, la direcció d’on ha fugit al jutge Marchena perquè li enviï una euroordre, o perquè arxiví el cas??

Recomanarà fiscalia un tractament al monarca contra la cleptomania??

La Princesa Leonor es quedarà sense castell i s’haurà de fer transfusió de sang vermella, per no generar malaltia congènita de cleptomania?

Mentre ens roben una altra vegada les butxaques,i ara amb l’excusa de la pandèmia, l’emèrit se’ns en va d’una Espanya que li va donar TOT, carregat de diners.

Un rei que ningú va votar, mentider, faldiller i comissionista, que ens deixa, la deixa, per seguir la ratxa.

Mesdames et Messieurs, rien ne va plus!!

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -