Divendres, gener 28, 2022
- Publicitat -
Inici Articles MATRIOSKAS

MATRIOSKAS

Tot i ser cert que la paraula Matrioska ve de Matriona, símbol de fertilitat, dona respectable i unió familiar, i que en diversos països llatinoamericans es parla de les
“Mamushka” com una barreja de les paraules “Matriona”, “mamà” i “bábushka”, jo deixaré enrere la motivació del nom i em centraré en la seva estructura i com crec que pot lligar amb això l’intent del deep state, de desfer el procés de manera definitiva.

La seva originalitat consisteix al fet que es troben buides per dins i en el seu interior alberguen una nova nina, i aquesta, al seu torn a una altra, en un número variable que pot anar des de cinc fins al número que es desitgi, sempre que sigui un nombre imparell, encara que per la dificultat volumètrica, és rar que passin de vint.

Solen ser de molt colors però en aquest cas el color tendeix al v.e.r.d.e i solen tenir-ne de més valuoses si són fetes a mà, però si parlem de la mà de TÁCITO, no sé jo, si ara, es pagaria més cara la figura o quedaria devaluada. El cert és, que el dissenyador a fet un dibuix esbiaixat i molt imparcial, i diria que fictíciament inventat amb icones que no tenen res a veure amb les figures originals, i llegint el prospecte és evident que hi ha manipulació en el dibuix, i lla sentencia de l’AN contra la cúpula dels mossos d’esquadra o ha deixat transparentment clar.

Les nines representen sense ells mateixos saber-ho, la forma del que volen fer, perquè no tenen cap mena de proves. La primera figura, majestuosa vol crear a la indignació popular pel que diu que són els fets, una figura impactant i per tant, ull, que això és gros!!!

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es captura-de-pantalla-2020-10-30-132922-1.jpg


Després, és veritat que a poc a poc es van obrint les nines que no deixen de ser la còpia de la primera però amb molt menys impacte per repetitiva i amb les mateixes marques del dibuix creat en primera instància i que ja no tenen cap mena de sorpresa i si ens posem a mirar més fixament, potser les matrioskas no estan ni fetes a mà, amb delicades ni rigorositat sinó que vénen d’una factoria en desús”, on fins i tot la maquinària és obsoleta i les grans corporacions mundials no li comprarien ni una mamushka com diuen els ciutadans de l’Amèrica del Sud
És evident que ni Rússia compraria res defectuós i menys si el que s’intenta és fabricar maquinària repressiva en nom d’ells i molt menys si quan ho posen a la venda ho titulen com #OperacioVolhov, d’una batalla perduda pels russos i guanyada pels nazis i la division azul en la Segona Guerra Mundial, tot i que ara avergonyits pels russos, diuen ara, que el nom que li varen posar era Voloh, però ara ja no sabrem si era per celebrar una gesta nazi o per idolatrar un déu eslau de la terra, les aigües, els boscos i la fertilitat, entre altres coses (ara seria el deu protector de la GEA i contra el canvi climàtic).

Arriben a ser tant mal destres aquests “fabricants”, que han estat a punt de crear un conflicte entre països, i tot i saber que deia Rubalcaba en referència de què Espanya estava disposada a tot, potser aquest cop se’ls hi ha anat de les mans, i han estat a punt de crear un conflicte internacional greu, posant pel mig a l’OTAN.
No hem de defallir per això, que Espanya mai ens falla.

Doncs bé com estava explicant l’estructura de la matioska és la repetició de nines iguals però cada cop més petites que formen part del mateix conjunt i que tot i estan buides per dins, formen part del mateix “procés”, i a qui entrem amb la part de la divisió. Cada nina representa un part de les imputacions. En aquest cas trobem a empresaris, antics polítics i actuals assessors, amb les gravacions d’àudio amb permisos del jutge, es veu que per delictes super mafiosos, tot i que el mateix jutge està explicant a la interlocutòria, que de moment no ha trobat cap prova de delicte. De fet segons els imputats la GC ni tan sols ha anat a registrar les empreses que suposadament estarien blanquejant capital i formant part de l’entramat corrupte. Això si, posen a tots els mitjans els àudios on aquests imputats diuen bajanades dels socis polítics, però alhora enemics electorals.
I això d’insultar-se entre ells, és delicte? NO, però embruta la possibilitat d’unitat independentista i aquest és l’únic motiu que ha tingut el cos de la benemèrita quan han detingut a 21 persones amb llum i taquígrafs, com quan van anul·lar el tercer grau al saber que les comunicacions del vicepresident Junqueras i el MHP Puigdemont com a mínim ja no eren tan “difícils”.
A cada nina que anem obrint, és més petita i ja interpretem que la pròxima serà igual però més petita, fins que només quedi l’última que sol ser tan petita que per mirar si aquesta té ulls, nas i boca, sovint s’ha de mirar amb lupa.
No tenen res més que quatre frases mal lligades, uns companys de viatge obligats caminar al menys un al costat de l’altre però que si es tractés d’una convivència normal, no anirien junts, ni a fer un cafè.
Per la resta res a dir perquè sense anar més lluny, ni jo aguantaria passar una conversa telefònica de purisme per la depuradora i per això fa tant fàstic quan aquests mateixos, surten a la TV setmanalment, a donar lliçons d’educació als anomenats radicals de barra de bar de Twitter.

Com he dit el principi, el joc de Matrioskas solen ser d’entre 5 fins i a una vintena de nines, i jo diria que encara ens falten moltes per obrir. Dependrà segurament de quina sigui la que els porti la ruta a dur al MHP Puigdemont a la presó de Soto del Real, o com a mínim la pèrdua de majoria absoluta de l’independentisme al parlament de Catalunya.

Tot i que jo el que veig amb aquesta mena de totum revolutum de dades incongruents és que amb un “jutge adequat” dins d’un “jutjat adequat”, un “partit adequat” podria intentar sol·licitar fins i tot al TC la il·legalització dels partits independentistes. Veurem qui guanya aquesta batalla, perquè la guerra, està molt lluny d’acabar-se.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -