Dissabte, gener 22, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Más dura será la caída

Más dura será la caída

“Más dura será la caída” així va nomenar el Fiscal General de l’Estat Sr. Maza a l’arxiu sobre les querelles del MHP Puigdemont, i així ho ha fet aquesta nit una jutgessa en FUNCIONS, i de matinada, potser sense saber la magnitud, per por o per afinitat al deep state. 

El que és cert és que ha prevalgut la llei a la vida, a la urgència sanitària i ha decidit entre la vida i la mort, i això és o hauria de ser inconstitucional. Estem en una pandèmia mundial i el que facin el jutges i com decideixin certes qüestions, també hauran de ser jutjades a les instàncies Europees. Que a Espanya la justícia s’utilitza per reprimir era evident, ara és inqüestionable.

Actuem com un estat o com una regió?

Ho torno a repetir, una jutgessa de guàrdia EN FUNCIONS del número 1 de Lleida, accepta de matinada tombar la decisió del govern de la Generalitat de confinar Lleida. És evident i a quedat demostrat avui amb nocturnitat i traïdoria, que el Govern i el Parlament de Catalunya no serveixen de res més que de gestoria i gestoria regional. Malauradament i amb tot el dolor del meu cor perquè la central, és evident, que és a Madriz.

Bé, tots sabem ara en quin lloc estem i que podem fer o no, la pregunta següent és… I ara què? Esperem asseguts a que arribin els morts a les funeràries fins que a Madrid ens facin “el favor” de decretar l’ordre de confinament? O prenem la mesura sanitària de desobediència legislativa per salvar vides?

Estem confinats fa segles dins d’un estat que ens menysté de totes les maneres possibles, i NO SÉ QUÈ MÉS ESTEM ESPERANT!! Si no ens reprimeix un partit, ho fa el gobierno, o ho fa la JEC, o el TS, o si no l’AN, o sinó una jutge de guàrdia en funcions que passava per allà i signa de matinada. Fins a quins límits podrem suportar muts?

Vull pensar que aquesta tortura en durà a Ítaca, però vull dir-li al conductor de la nau, que els sotracs s’han sabut esquivar de manera professional o tenir almenys una veu entenedora que ho expliqui clar i català. Si no tenim la sensació que en comptes de què anem cap a Ítaca, el que fem, és tornar d’escoltar, els cants de sirenes.

I per tant tot el suport al President Torra pel que fa i pel que farà d’ara en endavant. No sabem què  està disposat a fer aquest estat, res de bo segur, ho sabem del cert però aquí a Catalunya el que farem, és salvar vides. 

La resolució de la jutgessa, es el nostre momentum! 

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -