Diumenge, gener 23, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Queixa Manifest de Corrent Roig i A.R.A

Manifest de Corrent Roig i A.R.AMoviment Corrent Roig, la candidatura formada per Assemblea de Represaliades i Activistes (A.R.A) i Corrent Roig formació integrada dins el partit Lliga Internacional dels treballadors (LIT-Ci), manifesta que en aquest primer cap de setmana de campanya electoral, han centrat la seva activitat en la participació de dues mobilitzaciones, al costat d’altres col·lectius socials, on les formacions independentistes oficials no es trobaven presents.
Després que la fiscalia emetés el document en què anunciava la condemna de dos anys i nou mesos de presó a Pablo Hasél, aquest dissabte es van organitzar actes de protesta per a demanar la llibertat del cantant raper català, a les ciutats de Barcelona, Lleida, Manresa, Granada, Saragossa, Orense, Compostela, Lugo, Vigo, Gijon i Madrid. Moviments antifeixistes i col·lectius socials van sortir al carrer, on una de les manifestacions més multitudinàries va ser la de Barcelona, en la que el Moviment Corrent Roig va ser present, on una vegada més la policia de Catalunya (Mossos d’Esquadra), no va voler passar desapercebuda i la seva menyspreable actuació va acabar amb un detingut. En un país on exercir la llibertat d’expressió et porta a presó, no té res de demòcrata, ni tan sols quan les notas de “L’Estaca de Lluís Llach, “Jo vinc d’un silenci” Raimon, o “Que volen aquesta gent” de Maria de la Mar Bonet i tants cantants de protesta…es va atrevir la dictadura, a condemnar-los.
Moviment Corrent Roig, la veu dels i de les represaliadas, també va ser present en la convocatòria antifeixista, a les 12 del migdia, , del diumenge 31 de gener passat, a la plaça de la Llibertat de Reus, on estava anunciada la convocatòria d’un acte del feixista Ortega Smith a les 13 hores. Una provocació per a una comarca que ha vist com la repressió de l’estat espanyol, s’ha acarnissat amb diversos habitants de la zona, obligant-los presentar-se com encausats i encausades al jutjat de Reus, des de l’1 d’octubre fins a l’actualitat.
No podem acceptar que els fills de l’odi, es passegin per les nostres ciutats sembrant el seu discurs feixista. VOX són els hereus d’una època negra de la història del nostre país. Una història que tornarien a aplicar si els deixem, només cal veure com accepten el missatge d’un militar que demana afusellar a vint-i-sis milions. Això si que és un discurs d’odi, no el d’un poble que defensa la seva terra i la seva llengua. No sols són paraules, si no que també són fets. VOX inclou en la seva llista per Barcelona a Ignacio Garriga i Mónica Lora, imputats per un atac xenòfob a un centre de menors.

Imatge deTwitter


Hem sofert una desmobilització per culpa d’uns polítics que no han defensat el mandat que el poble els va donar amb el seu vot; a més d’haver de fer front a una crisi sanitària que acaba, amb les poques manifestacions periòdiques que encara es a temps, segueixen dempeus. Els hi hem donat massa aire a aquesta xusma degenerada.
Cal recuperar la lluita als carrers, aquesta és l’única manera de combatre el feixisme. Per primera vegada, VOX amenaça a formar part d’una institució catalana, el poble català fins i tot és a temps d’impedir-ho amb el seu vot.
Aquest 14 de febrer, vota MOVIMENT CORRENT ROIG, la veu dels represaliades!!

Autoria: Moviment roig i A.R.A


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí) per 3€/mes. Amb la subscripció rebràs capítols de la novel·la Mémé, articles en exclusiva i un resum setmanal.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -