Dimecres, gener 19, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Social MALTRACTAMENT COM A SISTEMA.

MALTRACTAMENT COM A SISTEMA.

En un estat malaltís el maltractament és endèmic. Forma part del sistema, de la maquinària que funciona per pura genètica patriòtica. Una cosa són les lleis i l’altre molt diferent, és com aquestes lleis, es fan servir en un imperi que està a punt de desintegrar-se.

El maltractament institucional és tan fort que inclús en un país on estan aprovades lleis com la de matrimonis del mateix sexe i adopció, o la de salut sexual i reproductiva i de la interrupció voluntària de l’embaràs, Espanya és un estat masclista, xenòfob i classista, que davant d’un possible i probable maltractament (que és fàcil d’identificar i si tens dos ulls a la cara, i més si tens a prop teu persones que ho pateixen) et deixa sola, abandona, i premia al maltratador.

Aquest maltractament masclista l’estem veient aquests dies amb la sèrie documental que ha produït Telecinco i que m’he empassat aquests dies, després de veure amb horror les crítiques cap a Rocío Carrasco, i veure per Tik Tok, sobretot a dones joves vomitant odi sobre una victima que denuncia en un programa, el que no li deixen defensar en una sala judicial des de fa més de 20 anys.

D’aquesta anàlisi deixaré a part el programa i la cadena per què aquest és un altre tema i molt greu també. A Espanya es mercadeja amb els budells de les emocions, perquè en el fons, vivim en una societat de grans voyeurs mentals, però també grans impotències físics.

És el primer programa que veig d’una TV espanyola des de l’octubre de 2017 per raons evidents, però no m’ha sorprès res. Segueixen fent el mateix de sempre, mercadejar el que calgui. L’única novetat per mi i en aquest cas i a favor, és que ara han decidit que qui els faci més rics, sigui una dona maltractada, després que tots els programes, llavors curiosament de manera unànime, tot i que el denunciant no va ensenyar mai cap prova del que deia, es van enriquir gràcies al possible maltractador durant 20 anys, i la filla llavors menor  i també maltractadora segons denuncia i sentència, els ha seguit fent milionaris des de fa mes de dos anys.

Però jo em vull centrar en el dolor i la ràbia que sento quan veig a dones joves parlant de maltractament com si ells sabessin ni per un segon que es pot sentir sota el control d’un psicòpata, que és el que són. I dient que, 1) a elles no els hi passaria mai, 2) que és una mala mare, perquè a un fill se li hi ha de perdonar tot, perquè l’has parit tu, o 3) no seria tan dolent si vas voler tenir un segon fill.

Quina moralitat es aquesta de jutjar en base a la teves creences religioses, patriòtiques o sectàries? parlem de drets humans i fonamentals !!


Quin horror!!! A un fill, a un germà, a un marit o a un pare no se li ha de permetre RES que vagi contra els drets humans, t’hagi sortit el fill per la vagina, per cesària, per  tractament in vitro, per adopció o ventre de lloguer! Quina mena de societat estem creant que ja no identifiquem el que està bé, del que no ho està!!??

Veig “manades femenines”, violant verbalment i per escrit per grups de whatsapp i de Telegram, a Facebook, Twitter i TIK TOK i fent d’això TT, a una dona que denuncia fets i que vols ser escoltada.

La majoria de la societat espanyola no se la vol escoltar, perquè no vol fer autocrítica i la “justícia” tampoc. A Espanya com veieu, el maltractament com a sistema és la norma. I si el mon es hipòcrita, cínic, a Espanya encara ho es més, perquè et fica pel mig a la verge Maria, i la justícia divina. Ataca a les minories de tota mena, al diferent, a les idees, al pensament. Fins i tot ens han explicat que la Constitució és molt “oberta” i que dóna per poder fer grans modulacions, això es cert, però té trampa perquè el problema és que, qui ho ha de fer, té ceguesa política, i creu que el país és seu, i de propietat genètica.

Els que hem tingut molt a prop a un maltratador físic i psicològic, sabem perfectament de què estem parlant, i en moltes de les situacions que aquesta dona, mare, esposa, i amiga explica, ho podem reconèixer en nosaltres, o en el nostre entorn, en les nostres amigues, dones, mares, i potser no ho vam denunciar quan tocava, potser no els hi vam donar la mà quan tocava, o potser ho vam banalitzar en el pitjor moment. Però quan ho fem, o ho fan, la justícia i els serveis socials en general, ens donen l’esquena.
És tan greu tot plegat, que fixeu-vos que ella fins i tot fa autocrítica, però també demana solidaritat pel que no ha fet. Ella fa un crit d’advertència de què ella no pot viure més amb la càrrega d’una motxilla que no és seva, que és producte de l’acumulació dels maltractaments sistemàtics d’aquest país i que ni ella sap ni imagina, i que és el tràfic de vots. I aquest maltractament sistèmic no està en mans de la justícia i dels drets humans no, està en mans de productores, d’advocats mafiosos, de jutges retrògrads i jutgesses menyspreables que senten que han de ser més masclistes que els seus companys de sala, per què cal estar a l’altura masclista i xenòfoba del tribunal, i que quan tenen davant una dona maltractada no se l’escolten, moltes vegades només d’entrar ja els hi fan un interrogatori bestial no fos cas que la jurista pogués caure en el parany d’una de les, 0,007% dones que ha fet una denúncia falsa, i acabar sent a riota dels teus companys en el xat de WhatsApp, que pel que sembla, és l’únic que els importa. Perquè els importa poc o res si destrossen la vida d’aquella dona desesperada que després de moltes dificultats psicològiques, ha estat per fi capaç de denunciar, i que el primer que et digui una dona jutge quan et presentes davant d’ella és, que vols ara després de 20 anys, i perquè no has anat abans?, i et demana fotos de les pallisses, pero les pallisses al cervell no deixen marca a la pell si no a la ment, i tu acabes fent de la teva ment la teva propia presó, i ja no surt ni a comprar ni al metge, el mon extern et fa por i pànic, i veus que et mira com si fossis un ésser estrany de l´univers sideral, i com que no et creu a tu, perquè quan has entrat per la porta ella, la magistrada ja havia decidit sentenciar-te, et diu que el que et passa a tu pot ser per moltes coses i no per patir secuelas infringides per la teva parella maltratadora. Tampoc es mira els teus informes psiquiàtrics i psicològics, tampoc vol escoltar als teus fills, que si tenen informes que del que tenen no pot ser d’una altra cosa que d’un pare maltratador i com la jutgessa no vol quedar en evidencia, ho ignora. Ras i curt. I això passa cada dia, i cada dia des de la sala del tribunal, la víctima torna a ser abusada.

https://estaticos-cdn.elperiodico.com/clip/e319f5a6-3e72-411d-b8f1-058f45038a58_16-9-aspect-ratio_default_0.jpg

Com en les guerres i Espanya està en guerra amb si mateixa, les dones per sistema som mercaderia i guanys de vots, som essers humans violades per venjança, per revenja, per odi. Però també per luxúria, i per premi, per regalar i per sacrificar. Les dones som productives i per això ens utilitzen.
I per això que em faig creus veient com pot ser que les dones siguem col·laboradores necessàries d’aquest mercadeig i manipulació?
Aquest lluita a favor o en contra de Rocío Carrasco, no és sobre Rocío Carrasco com a ésser humà, ella importa poc o res, ella només és, ara mateix, el vot emocional, mercantil, electoral, que representa.

Projecte aquest tema del qual he parlat avui a l’article, a qualsevol tema d’actualitat política i social que està d’actualitat a Espanya i a Catalunya i que potser t’està amoïnant, i obtindràs resposta als teus dubtes.

De fet els humans som molt bàsics i durant segles hem modificat poques coses, ens agrada molt canviar de pantalles, de hardware, però seguim tenint el mateix software, i l’actualitzem molt poc.


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes. Amb la subscripció rebràs un resum setmanal.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -