Dissabte, novembre 27, 2021
- Publicitat -
Inici Articles L'únic que no s'ha mogut de la cadira és , l'Albano Dante...

L’únic que no s’ha mogut de la cadira és , l’Albano Dante Fachin.

Durant aquests tres anys de procés, tots el partits polítics, han anat derivant cap a la dreta menys un, el de Junts x cat, que voluntàriament ha creat un espai de centreesquerra, com ho són els seus votants. Tots els polítics “progressistes” s’han anat movent també cap a la dreta, menys un, una persona demòcrata que no s’ha mogut mai de lloc, i per això els demòcrates de debò ens l’estimem tant, es diu Albano Dante Fachín.

Des d’abans del 6 i 7 al Parlament tot i no ser de la nostra bancada, molts teníem l’ull posat amb ell, era part d’aquells comuns que tots endevinàvem que acabaria sent independentista no perquè nosaltres estiguéssim eixamplant la base, sinó perquè la base ens l’eixamplaria l’estat espanyol amb les seves bajanades. Així és com havia d’haver succeït i així és com es va escardar el dia 7 quan va pujar Joan Coscubiela va parlar des del faristol del seu fill Daniel, i la bancada unionista es va aixecar en aplaudiments.

Però com us deia, Albano Dante Fachin no s’ha mogut de lloc, jo el segueixo veient al mateix seient del Parlament demanant les mateixes coses i defensant les mateixes idees, i qui ha definit que la seva posició és la independència és l’estat espanyol empenyent cap a l’extrema dreta. M’agrada molt també, quan estomaca a banda i banda de l’independentisme, sense miraments, donant fort contra Buch o prenent posició a #totesmoutv3 quan Sergi Sol li vol vendre la moto d’un diàleg pel tema de l’amnistia -amb Josep Ramon Bosch fundador de SCC, i somatemps, l’extrema dreta espanyola.- quan el que volen és rematar la humiliació de la derrota.

Contenta també pel treball en equip amb la seva companya d’idees i de vida que és la Marta Sibina, també una excel·lent professional i demòcrata que amb el projecte octuvre.cat no deixeu indiferent a ningú.

I com ja van fer la parella política de l’Àngels Martínez Castells i L’Albano, i els seu informe urgent desde els escons 4 i 5

Volia explicar fa temps aquestes sensacions, i he decidit escriure-les avui amb aquestes quatre lletres, quan he llegit l’article que l’Albano ha escrit a- El Mon-, aquesta tarda.

Els independentistes sempre ens estem flagel·lant, ja és hora potenciar tot allò que tenim de positiu, i tenim al nostre costat a la Marta i a l’Albano.

Que bueno que viníste, viejo!!

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -