- Publicitat -
Inici Articles Polítics Laura Borràs, a la foguera!

Laura Borràs, a la foguera!

Sembla mentida que durant la setmana que el parlament reconeix les dones acusades de bruixeria com a víctimes d’una persecució misògina assistim sense escoltar-la a la crema en directe de la figura de la líder del partit de JuntsxCat per primàries i ara presidenta del Parlament de Catalunya per uns fets i unes traïdories de les quals és acusada, i que que estan per veure.


Per fer diagnòstic caldrà saber si són certes les “informacions” que han omplert els mitjans de tota classe, i saber d’on vénen i cap on van.
I si, ho escric jo, la mateixa que va criticar a qui va dir blanc, va desaparèixer dues hores i en tornar va dir negre, i mai més ha donat explicacions. Una traïdoria que continua sent evident el dia d’avui. Tots sabem de qui parlo i ara no hi ha comparació possible.

Ahir la Laura Borràs, convidada desde fa setmanes per @Birresrepública a fer una tertúlia, va fer una intervenció al teatre La Massa Vilassar de Dalt on ens va dir que la setmana vinent explicarà tot el que ha passat del cas Juvillà, i això és el que farà una servidora de vostès , escoltar-la. Que menys que parar l’orella per escoltar a qui et vol donar explicacions, abans de llençar-la al foc sense contemplacions, només perquè no és del teu partit o precisament és dins d’un partit polític.

foto de Джордж
@photo_jordi

Estic segura que serà difícil d’explicar com funciona el foc amic i potser alguns li diran que ara no és el moment de dir res. L’excusa que li voldran posar la gent mes propera serà que és pel bé del partit, o del futur de la unió independentista, o del que sigui que li diguin a cau d’orella. Per altra banda, ella pensarà que es deu única, i exclusivament a la gent que l’ha votada. El que està clar és que tot i que molts desitjaven tenir-la cremant a la foguera, ella és prou culta per saber que n’ha de fer. Potser no és una estratega, però de què serveix l’estratègia si et roben els plànols per dir que ets una incompetent? Ella esperava més de la política? Veurem que té a dir.


La MHP Borràs no té una carrera política a l’ús, i ni ha tingut, ni té fàcil el lideratge dins del partit. No és una dona llicenciada en viure de no fer i, per tant, pren les seves pròpies decisions, perquè qui se la juga és ella, i ara ja sap, perquè té proves, que l’escó Juvillà aquí no tenia res veure, i que el que ha passat el que la vella política li ha passat per sobre a l’activista compromesa.
No van ser pocs els articles d’importants columnistes que l’anaven avisant de què s’estava arriscant per ben poc. Del que no va ser avisada almenys públicament, va ser de què la deixarien sola al replà per venjança, revenja o simple partidisme tòxic.
Però d’això també ha d’aprendre la MHP Laura Borràs si no vol acabar cremada.

I si un cop escoltada sóc conscient que la MHP Borràs, i també la Laura, ens ha enganyat, no tindré cap problema amb fer un article explicant-ho.

Som humans tots, tanmateix això és una guerra, i el que està en joc és la independència del nostre país. Poca broma.

I d’això també hem d’aprendre nosaltres, per saber de com i amb quina classe de persones volem al capdavant de les institucions i de les funcions públiques en una Catalunya lliure.


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular