Dijous, octubre 28, 2021
- Publicitat -
Inici Articles l´Afavorit

l´Afavorit

Per mí, el nostre millor moment? ARA.

Perquè, en una pregunta hipotètica: El maltractador és capaç de rehabilitar-se si té a casa a la seva víctima, i ningú el controla?

Jo sobre això no en tinc cap dubte i si repassem la nostra història i la d’Espanya ningú podrà dir que el que estic dient no és cert.
Quan hem tingut tanta majoria?
Quan hem tingut tanta informació per crear el nostre espai?
Quan hem pogut evidenciar que som minoria nacional amb tantes dades?
Quan havíem tingut una lluita tan democràtica i pacífica a casa nostra?
Quan ha estat Espanya en pitjors circumstàncies??
Quan ho hem tingut millor que ara per explicar que Espanya no ha deixat de ser una claveguera feixista?
Quan hem tingut l’oportunitat de tenir exiliats i presoners amb delictes inexistents sobre coneguts pacifistes i on ens miren arreu del món perquè som notícia en tots els mitjans mundials reconeguts fins i tot per l’ONU i Amnistia internacional, quan anem junts?

Doncs això passa perquè alguns només volen l’hegemonia del seu partit i d’altres l’hegemonia de la seva butxaca i es forren posant a parir a una part de l’independentisme. Si, estem al millor moment i dir que hem d’esperar un moment millor, és fal·laç, és mentida, i sí, és una traïció als que fins i tot van sortir a votar el NO, l’#1Oct.

Prou de dir bajanades, aquí tothom es va equivocar perquè ningú neix ensenyat i cada independència és diferent però no fotem que no som ni ignorants ni idiotes i estem en una fallida tècnica i econòmica d’Espanya BRUTAL, i si som de veritat independentistes, ho hem de saber aprofitar. Som una minoria nacional que no es pot rendir i menys ara.
També és cert que voler ser un estat lliure no vol dir que ho sapiguem fer bé, sinó que hem d’aprendre a fer-ho de manera democràtica i eficient.
Som la minoria més preparada i informada que hi ha hagut fins ara gràcies a les xarxes i Internet que ens han obert un món fins ara desconegut per molts que és la llibreria digital, on a l’abast de fer un clic amb el dit pots informar-te bé, si saps buscar bé, però també la més dividida i per molt que ens diguin que és qüestió de líders, afinitats i ideologies jo no m’ho crec.
Això és qüestió de dir:
És el millor moment que tindrem?
És l’única oportunitat de poder administrar-nos nosaltres mateixos perquè Espanya mai compleix els treus tractats i pactes?
Que és més important, el que es diu, o en quin partit es milita o es vota?
El partit que votes et segueix servint pet allò que vas votar?
Què creus que va fallar a la II República espanyola?
Si ens quedem que ens espera?

El maltractador és capaç de rehabilitar-se si té a casa a la seva víctima, i ningú el controla?

Si abans es deia en campanya electoral que era impossible que canvies l’estat espanyol, perquè no té en el seu ADN més d’una dècada de democràcia, i per tant cap idea pràctica de mediació civilitzada, per què ara és la nostra única oportunitat d’avançar?

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es images.jpg

Per què ara no som prou i radicals, si abans ja ens volien així per governar amb 68 diputats?

Potser haurem de diferenciar no per partits sinó per persones, qui vol esperar al fet que passi alguna cosa, que ens ha donat molts anys de peix al cove, o sortir a exigir a què passin coses, que són nostres, que eren nostres i que sistemàticament ens roben i ens ho seguiran fent?
Podem esperar a fer la revolució quan la desesperació arribi al carrer, o podem crear abans l’estratègia perquè quan sortim al carrer ho fem amb el nostre full de ruta?

Segons Toni Soler l’independentisme es divideix entre l’opció emocional (minoria nacional/dret d’autodeterminació) sense cap ideologia (es veu que defensar els drets humans, social, i econòmicament ara ja no és ideologia) o l’opció d’esperar temps millors amb una ideologia que contrasta amb votar a partits que no han complert CAP DE LES PROMESES EN CAMPANYA AMB RELACIÓ AMB CATALUNYA, NI DEFENSEN EL DRETS HUMANS.

És lícit mentir, ho fan tots, són polítics i si tenen el poder, tendeixen a fer-ho si no se’ls controla, però hòstia, no poseu per davant la puresa, perquè fa tot molta pudor!!!
Per cert, segur que en Toni Soler, com a gran magnat de la indústria audiovisual i gurú ideològic, per Nadal es farà responsable d’un gran recapte republicà per tots aquells que hauran d’esperar temps millors a tenir una vida digna, en un país decent, mentre ell s’omple les butxaques dient-nos radicals trumpistes.

Tranquils, inquiets revolucionaris, que ús donarà una lliçó d’ideologia i ho farà.

Article anteriorNo calia Major, NO CALIA.
Article següentQue em passa, Doctor?
saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

DREAM TEAM?

El Consell de la gent.

Sí se puede, Rufián?

KRLS.

- Publicitat -