Diumenge, gener 23, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Fils de Twitter LA TEORIA, de Josep Rosell i Fossas.

LA TEORIA, de Josep Rosell i Fossas.

El president Pujol, el més llest dels 133 presidents ens va fer creure a tots que teníem un estat, que si bé no era independent era un estat, i que teníem la nostra policia.


Jo tinc la teoria que el president Pujol era independentista, però que a diferència de la resta de presidents tenia una qualitat que no tenien els altres, coneixia molt bé els espanyols, i coneixia molt bé els catalans, i per aquest motiu no va anar més enllà.
I aquest encanteri que érem un estat li va funcionar, quan el veies baixar del cotxe a Madrid amb la bandera catalana a davant, i que el rebien des de l’Helmut Kohl a Hiroito, ens ho vàrem empassar, però no hem deixat mai de ser una colònia espanyola.

Tarradellas no coneixia els catalans, i coneixia els espanyols, en especial a Alfonso Armada quan estava de general a Lleida.


Maragall coneixia els catalans, però no coneixia els espanyols, més endavant els va acabar coneixent quan Zapatero li va fotre la punyalada “trapera”.

Montilla no coneixia els catalans. Mas no coneixia els espanyols ni els catalans, per això va convocar eleccions per perdre 12 diputats. El president Puigdemont no coneixia els espanyols, i Torra tampoc els coneixia.


Per ser justos el president Macià també els coneixia, però, a diferència de Pujol, ell si va voler tirar pel dret i va morir en circumstàncies estranyes. Estava rodejat d’escurçons igual que el president Puigdemont, de fet en defensa del president Macià i del president Puigdemont, amb les companyies que tenien no hauria proclamat la independència ni George Washington.


El tractament de president que he posat no és casualitat.

Fins que no estiguem disposats a fer per Catalunya el que els espanyols fan per Espanya no ens en sortirem, i això el president Pujol ho sabia, i per això no va fer res.


Pel que fa a la part fosca, jo no condemno a ningú sense judici i evidentment com que ell coneix els espanyols i sap fer com ells, no tingueu por que com ja va passar amb el cas banca catalana, no el jutjaran.
Encara recordo la frase tremolosa del president de l’Audiència Territorial “no ha lugar al preocesamiento del aforado”, referint-se a Jordi Pujol.

Autor : Lawyer & Lawyer Advocat doctorand UAB. Partisà #IDissent. Advocat de capçalera de saralidiaester.cat
Article publicat a Twitter

Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -