Diumenge, gener 23, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Queixa La força és en nosaltres- d'Andrea Gil

La força és en nosaltres- d’Andrea Gil

Per què amagar la catàstrofe econòmica fins el 15F? Per tenir-nos controlats a tots sota un jou de misèria. El rescat és encobert. No podem oblidar el que li va passar a Grècia.

Per què ha de prevaldre qui no vol la unitat del poble? Ens diu a la cara que no signifiquem res, que la nostra veu no compta i que no escoltarà les nostres peticions perquè porta anys girant-nos l’esquena i posant el poder en contra nostra.

Per què ha de prevaldre qui no estima la nostra llengua i cultura? Tan senzill com és marxar d’un país que no estimes, és més, que odies i al qual desitges mal.

Per què hem de castigar sense votar quan el vot és la gran força de la democràcia? He estat jove i he jutjat que faria les coses millors que els altres… Comprovant a la fi, que m’equivoco i que la primera línia de tot requereix responsabilitat, humilitat, compromís i cor, sobretot la intel·ligència del cor per sempre fer les coses des del “nosaltres”.

Per què la ràbia i la indignació ens han de portar al passotisme? Que la decisió d’avui no et faci plorar demà. Per unes hores, la diferència de la vida pot ser abismal… Només una mica de temps, una mica d’integritat barraran la porta a l’infern que han creat per a nosaltres… No un infern de flames, sinó com va dir Dante, un infern on no quedi rastre d’esperança…

I si el dolor és tan punyent que prefereixes el cinisme, mirar cap a un altre costat O plorar desconsolat abatut a terra… Desitjo que la solidaritat t’ajudi, et redreci, et faci creure en la bondat… Encara que sigui massa tard per la nostra terra, si has renunciat a votar i a la llibertat…

Autora de l’article: Andrea Gil

Imatge de Google

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -