- Publicitat -
Inici Articles Repressors LA FARSA ūüé≠ DEL LICEU.

LA FARSA ūüé≠ DEL LICEU.

Aquesta era la verdadera Taula de di√†leg entre MONCLOA i ERC, i no n’hi haur√† cap m√©s, perqu√® el marge ha arribat fins aqu√≠.

I aquí no han estat ni Junts, ni la CUP, ni el poble català.

Aix√≤ √©s l’ hegemonia, utilitzar els vots independentistes per obtenir poder auton√≤mic, partidista i personal.

Veien el que veig estic segur de la “intervenci√≥” en els vots d’exteriors, necess√†ria per decantar ni que fos una mica la balan√ßa, a favor de la negociaci√≥ que fa anys que en una taula de di√†leg partidista sense el leg√≠tim MHP Puigdemont i el MHP Torra, pactat pels partits pol√≠tics guanyadors, PSOE i ERC.
El fet √©s que des de la primera reuni√≥ a Pedralbes, quan Pedro S√°nchez ja va deixar sobre la taula i sense llegir les reivindicacions consensuades del govern catal√† que va dur en m√† el MHP Quim Torra. Els fets s√≥n que des de llavors o potser abans, PSOE i ERC estaven fent la seva negociaci√≥ particular i secreta, sense el consens dels socis de govern ni de la CUP – d’aqu√≠ ve aquell pacte anterior a govern amb presses i amb continguts impossibles de complir sense independ√®ncia jur√≠dica, per√≤ els fa per tenir-los ara ben collats.

Dibuix de @Elsabem

El fet √©s que les eleccions del #14F van ser un frau, perqu√® ja havia un acord de rendici√≥ a canvi de nom√©s aquests 9 indults (hagu√©s estat molt vomitiu que nom√©s hagu√©s estat donat aquests indults pels pol√≠tics i activistes d’ERC) i aquest cop hi han generalitzat. Per√≤ no passar√† aix√≤ amb l’exili i per aix√≤ Serret va abandonar fa uns mesos B√®lgica sense avisar als seus companys i es va entregar a Llarena. Ara forma part de la comitiva que es dedica a acompanyar Junqueras a vendre llibres per tot el territori.

Esquerra republicana ja compta amb el poble bene√Įt i llirista que pagaran si cal les “despeses econ√≤miques” dels tribunals de comptes amb quatre discursos de plorera que faci Oriol Junqueras.

√Čs molt fort el que est√† passant. El Consell d’Europa est√† a punt de votar en assemblea parlament√†ria que s’alliberi als presos pol√≠tics i exiliats A CANVI DE RES, perqu√® encara que el refer√®ndum no fos legal, NO √ČS CAP DELICTE.
Oriol Junqueras ha fet un “Mas/Zapatero, la nova normalitat.

Avui, en el discurs de Pedro S√°nchez ha estat molt evident que ERC ha venut els vots independentistes i que juntament amb el PSOE els utilitzaran per “reformar” el r√®gim del 78. Jo diria que el que faran √©s blanquejar-lo, per√≤ que puc saber jo.

“FarSanchez” com l¬īanomena Jordi G√†lves, ha utilitzat el catal√† i el nostra estimat poeta Mart√≠ i Pol per fer-ne colonialisme catalanof√≤bic en el seu discurs, perqu√® √©s aix√≠ com entenen que ens han de tractar.

Les damos un poco de dinero, les decimos cuatro cosas en catal√°n, y ya los tenemos donde queremos-

El PSOE un partit sense ideologia i √©s per aix√≤ que nom√©s pacta per interessos propis. Sense indu√Įts no hi haur√† subvencions europees i S√°nchez els catalans els importem 0.
I no periodistes, això no és la prèvia de la taula de diàleg entre Catalunya i Espanya. Això és la rendició dels independentistes sense el seu permís per un negoci bilateral espanyol de PSOE/ERC.
No fotem!!

I d’aix√≤ que n’ha tret en Jordi S√°nchez? Doncs el mateix, un benefici propi a canvi de blanquejat aquest govern auton√≤mic i haver for√ßat lligar de peus i mans a Juntsxcat perqu√® no puguin moure fitxa.

Avui s’ha fet el mateix que ja van fer, Felipe Gonz√°lez i Santiago Carrillo durant la transici√≥ que √©s vendre’s als seus. Tot a canvi de beneficis propis, una lli√ß√≥ que ha apr√®s molt b√© Oriol Junqueras.
√Čs evident que estem en mans perilloses, fa temps que ho explico. No √©s paranoia, simplement segueixo els fets i poso en una balan√ßa que diu i que fa ERC i al capdavant Oriol Junqueras.

Acceptar un indult quan ets innocent, és declarar-te culpable i per tant personalment, crec que els polítics indultats del moment que facin efectiva la llibertat comprada, estan invalidats per dir-nos als independentistes, que hem de fer o com.

En resum, els independentistes estem m√©s sols que mai, i si segueix aquest proc√©s de desescalada fins i tot emocional, els que creiem i volem la independ√®ncia, haurem de renunciar definitivament a un proc√©s d’estat propi, o d’anar fent passos, cap a la clandestinitat.

 


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te¬†subscriptor¬†premium¬†(Aqu√≠) ¬†per 3‚ā¨/mes.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la Rep√ļblica de Catalunya. A dia d‚Äôavui em considero comunicadora de la vida i escric tot all√≤ que penso sense p√®ls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introdu√Įu el vostre comentari.
Introdu√Įu el vostre nom aqu√≠

- Publicitat -

El més popular