Dimecres, gener 19, 2022
- Publicitat -
Inici Articles La Crida ha estat un mitjà

La Crida ha estat un mitjà

El 28 de gener ja em preguntava, on és la Crida?? On reflexionava sobre quin paper havia de tenir en aquell moment, si no era ni com a partit, ni com estructura transversal. De fet, la Crida va néixer de manera “ferida” perquè així ho van voler els partits independentistes que NO VOLEN fer un front comú, però ara hem après més i sabem més coses, i crec que molt de nosaltres, estem disposats a preparar-ho com calgui. A mi, el que m’interessa és la independència de Catalunya. Ara la discussió és, com l’aconseguim, en quin format o quin nom li posarem al format? Això m’és ben bé igual. La Crida ha estat un mitjà i ha fet la seva feina, ha posat les piles a uns i als altres, i ha fet proves per començar noves estructures futures, per tant, tot el que serveixi per crear són  idees bones, però si no, cap problema!, es desfà i es torna a començar perquè el problema no és com ens direm, sinó com farem allò que volem, i que ens durà allà on volem tots. És evident que ja hem deixat els lliris i anem a una confrontació amb l’estat. També és evident que ens haurem de coordinar tots sota el mateix sostre, es digui com es digui, si no es diu Crida Nacional, es dirà d’una altra manera. 

La idea sembla boníssima perquè ha posat nerviosos tan a ERC com al Pdcat com fins i tot a dins de la Crida i això és molt bo. Remoure tots els fonaments sempre es bo, i més si qui ho remou és el MHP Puigdemont. Ara s’escolten sabres lingüístics de rebel·lió interna, però tots sabem qui és el líder, i qué farem al respecte quan cridin al vot. Això si, hem de reconèixer que em tingut paciència, perseverança i perspectiva en aquest  tres anys, i ara és el moment de recollir tanta experiència en un sol full de ruta. 

 Que em dieu? No teniu ganes? Jo no sóc de marcas, sóc més de la bona feina, i de la gent potent. No em cauen els anells i no pertanyo a cap estructura de cap tipus, la meva fita és la República catalana. 

I que voleu que us digui? estic ilusionada, així que adéu Crida Nacional, gràcies per la feina ben feta de posar-nos en el camí que ens cal i visca Catalunya lliure ✌️. 

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

1 COMENTARI

 1. Mira,

  No n’estic gens d’acord amb els teus comentaris.
  No dones cap motiu clar que ho justifiqui, sembla que només saps fer de correvaidile.
  Ho sento per tu.
  Doncs La Crida ha fet un servei de transversalitat molt important, que no és reconegut.
  Ho sigui que deixem les esquerres en mans de ERC, així de fàcil.
  No no t’equivoquis.

  El que si està clar es que tots votarem al Honorable Sr. Puigdemont.
  La Crida es necessària per assolir la Independència no podem anar de prepotents, tots ens necessitem. No faltaria més.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -