Divendres, gener 28, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Fils de Twitter JUNQUERAS, per Irreductibles catalans.

JUNQUERAS, per Irreductibles catalans.

@junqueras ha renunciat a la unilateralitat sense el consentiment del poble que ens hem deixat la pell, els calers, multes i presó en molts casos. Mes de 3.300 represaliats i augmentant cada dia per exercir drets fonamentals com els de manifestació i dissidència política queden desamparats amb les seves declaracions. Intenta destruir el @ConsellxRep .

Destrueix per complet el 1r d’octubre dient que va ser un error.

Abandona deslleialment i per complet al President @KRLS i als exiliats.

Abandona a la ciutadania de Catalunya que havia confiat en ell i el seu grup pensant que lluitaren per la independència mentre entraran en una taula de diàleg (que no negociació) amb l’estat espanyol.

A tots els votants que hi van confiar i als qui no ho van fer també els deixa als peus dels cavalls.

Intenta, però no ho aconseguirà perquè en @boye_g té tan clar des del principi que això passaria que ja ho tenia previst, desmuntar l’estratègia judicial de l’exili que SI QUE ESTÀ DONANT FRUITS i que serà el motor transformador tant de la judicatura europea com de la EU del futur.

Gràcies @boye_g per preveure amb quasi 3 anys d’antelació que això podia passar i que passaria. La carpeta negra tira endavant, ara mes que mai, amb tota la força. @ProfGrosfoguel va dir fa quasi 3 anys “Junquerisme es rendición”. Avui afirmo que TENIA TOTA LA RAÓ. No es pot disparar dins la trinxera sinó a l’enemic.

Entenc que es un pres polític i entenc el patiment dels seus amics i familiars, però no entenc pas que faci aquest pas per llençar a les escombraries els esforços i el patiment de tot un poble durant tants anys. Haver fet aquest pas només ho entenc com una rendició personal i de partit a canvi suposo de certes concessions per part de l’estat que ni afecten al poble que està sotmès a tota la repressió ni fa cap pas cap a la independència, mes bé al contrari. Fa una passa de gegant cap a l’autonomisme amb un referèndum si, però d’ESTATUT, NO INDEPENDÈNCIA ni res que s’hi assembli.

Cridaria molt fort moltes coses perquè soc un dels que mai hagués pensat que la mort política de Junqueras vindria d’ell mateix. Però ho ha decidit així. I amb aquesta decisió arrossega tot el seu partit, muntat al voltant de la seva figura i la seva idea d’una Espanya reformable, que mai serà, a través d’una segona FALSA TRANSICIÓ ESPANYOLA FEDERALISTA.

Crec, i crec que no vaig errat, que d’aquí a uns mesos començarem a veure que tot el partit i els mitjans parla d’una reforma federalista, una proposta de nou estatut, una transició i aquests cants de sirena que sentirem 24/7. Serà un bombardeig constant i es dirà que es la solució definitiva. Recordeu que CONFEDERALISME IMPLICA INDY. FEDERALISME NO. No volem 2a transició!

Autor Irreductibles catalans https://twitter.com/ICatalans

Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -