- Publicitat -
Inici Articles Polítics Jordi Sánchez, posi data al Congrés Nacional!!

Jordi Sánchez, posi data al Congrés Nacional!!

No té temps i diria que poques ganes, perquè ara mateix Jordi Sánchez té dos càrrecs i dos sous, i ningú sap quants diners guanya.
Això si, treballa incansablement perquè Laura Borràs NO sigui la següent SG de JuntsxCat, que és on es mouen les cireres.

Jordi Sánchez és tot al que no m’agrada de la política i com molt bé explica en el seu vídeo, en Carles Valbuena a @NetInformacio, Sánchez és i forma part de la #LittleSpain, i porta vivint de la política catalanista/independentista tota la vida.
Rahola deia fa uns dies que Laura Borràs aspiraria “clarament” a la presidència, i “Jordi Sánchez s’hi ha trobat al mig”. És per això que Sánchez hauria renunciat a continuar sent secretari general escollit al pròxim consell nacional, ja que tal com el represaliat li hauria dit a la periodista, “no volia ser un element més de distorsió i de baralla”, ni té una afecció especial pel poder.

Que jo sàpiga, Laura Borràs no aspira “clarament” a la presidència de JuntsxCat. No em consta cap declaració al respecte, i no la veig en un càrrec nominatiu, fent de florer. De fet, per això no va voler ser vicepresidenta del govern del mentrestant. El que sí que veig és que molts intenten, i em dol que també ho digui una dona, posar-la com a un personatge més decoratiu, que efectiu, potser perquè allà on ella es compromet, fa massa soroll, i aixeca massa catifes.

SUBSCRIU-TE AQUÍ https://saralidiaester.cat/premium/

“Si jo sóc el problema, jo em retiro” li diria Sánchez a Rahola, però alhora explica l’escriptora que el millor candidat al carrer de SG és en Jordi Turull, “perquè s’ho ha guanyat a pols”. Jo crec que ell millor candidat o candidata, l’ha d’elegir la gent que els vota, en funció del que vagin a prometre de fer els candidats, i no en funció del que van fer, o van deixar de fer.

Jordi Sánchez si algun cop va servir per a una cosa, i Xirinacs ens diria que no, i a mès està caducat, com a polític, ell i el sotogoverno que l’acompanya allà per on governa …

Parlem de noms? Toni Morral, que ” casualment li cedeix la presidència de la fundació de la Crida Nacional, després d’una reunió privada durant el consell nacional, i a on ni la militància ni els votants van saber res de res. Qui és aquell senyor per cedir res, qui estava en aquesta reunió i en nom de qui canvien càrrecs??

Parlant de càrrecs, Jordi Sánchez es passeja per la política, amb grans càrrecs molt ben pagats, i no ha fet avançar la independència per on ell passa ni un mil·límetre, i no només no fa, sinó que no deixa fer.

Algú molt intel·ligent i molt independentista deia fa només fa unes hores, en petit comitè:” no hi ha democràcia interna dins de Junts” i té tota la raó. La política de Junts, dirigida per Jordi Sánchez és nefasta, autonomista i si Sánchez vol que sigui Jordi Turull qui els substitueixi, i Morral vol que el substitueixi en Jordi Sánchez, no cal que jo, digui res més. Crec que ells amb els seus actes públics i privats, s’expliquen prou bé…

És el moment de la militància de Junts. I el Congrés Nacional no té data, perquè el que SG que diu que marxa, però no sen va, encara és el SG del partit i a més, és president de la Fundació de la Crida Nacional, però no troba el “momentum”de posar la data del Congrés Nacional. No té temps i diria que poques ganes, perquè ara mateix Jordi Sánchez té dos càrrecs i dos sous, i ningú sap quants diners guanya.
Això si, treballa incansablement perquè Laura Borràs NO sigui la següent SG de JuntsxCat, que és on es mouen les cireres.
Si jo fos militant de JuntsxCat, li diria a Jordi Sánchez, posi data al Consell Nacional!!!


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular