Dimecres, gener 19, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Jo també he fet una enquesta

Jo també he fet una enquesta

Acceleren  la república espanyola, per impedir la independència de Catalunya? 

Per nosaltres que no ho facin. Soc de les que creu que només sense Catalunya, Espanya podrá tenir l’oportunitat de ser democràtica, però ho dubto, de debò que ho dubto. 

“Antes roja que rota” que deia aquell, és així com funciona en bucle la península ibèrica amb “Gibraltar español y Viva Peregil”. Mentrestant a Catalunya ens omplen hores i hores de tertúlies interminables amb tertulians interminablement avorrits, intentant vendre’ns dues  idees. 

La primera, la que la república del pobles ibèrics és possible, com diuen en  Xavier Domènech i Joan Tardà, els PIN i PON del procés, de l´embolica que fa fort però només farem un silk and talk, i anem a actes a fem dormir a un elefant per explicar que no som suficients i així desmoralitzar el poble. I la segona, la de que Puigdemont, és inconscient, imprudent i un egocèntric que només va a la seva i ens porta al precipici. Per tant, ara cal abraçar-se a la causa del que segons diu l’enquesta de l’institut Feedback, amb el mostreig de 800 persones, que el 82% del catalans volem un nou estatut.  Jo no em puc creure que el poble de l#1Oct, ara hagi decidit tornar enrere fent un coitus interromputs. Es imposible voler tornar enrere deu anys, a la retallada de l’Estatut, i fins i tot més enrere !! En aquella manifestació ara fa 10 anys, hi erem tots i no demanàvem un nou estatut, demanem la independència de Catalunya! . I és per això que vaig llençat a Twitter un -piulada enquesta- on vaig fer una pregunta dual, pero senzilla, sense variacions sobre el mateix tema, intentant introduir estatut o independència, ras i curt 

Avui veurem el resultat de l’enquesta que ha durat tres dies, tot i que com ja ens explica ERC, Twitter es una bombolla del 8% del ciutadans de Catalunya, “una minoria” comparada amb el 800 de la mostra que ha publicitat i el partit i el mitjà que si ha posat bé a publicarlo i els resultat és que un 98% de la bombolla tuitaire no tenen cap mena de dubte, del què volen. Però si hi ha dubtes , hi ha un manera més  sencilla de solucionar el tema i és amb un referèndum!! Ai no que ja el vem fer i vam guanyar, i en vots i vam guanyar perquè el A POR ELLOS ens va legitimar a osties i diguin el que diguin ara, no va haver més sang i morts, perquè estem a Europa. 

I el  resultat de l’enquesta que he fet a tuiter amb 566  vots, ha estat de independència SI, amb un 98%!!

No senyors de les enquestes, no siguin incompetents. Com es pot preguntar si volem un diàleg en un país que no ha dialogat amb nosaltres en 300 anys? Ah si! només van dialogar amb ETA, pero es clar ells mataven!! de fet, matar i torturar ho feien tots, ETA i els GAL, però nosaltres com anem amb el lliri i la papereta a la mà, doncs així ens va.. Siguem curosos , si us plau. Aquesta enquesta la farien a Turquía ? 

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -