Dimecres, gener 19, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Ja n'hi ha prou de prostituir les paraules

Ja n’hi ha prou de prostituir les paraules

No som prou conscients de com els partits polítics esteu retorçant i manipulant les idees en funció de com dieu i escriviu les paraules, arribant a prostituir-les.


Per què la frase “confrontació democràtica” la vesteixen de manera majoritària, mitjans i polítics, com a un moviment violent d´un líder embogit?

Per què, per guanyar quatre vots estan donant a entendre que el teu soci vol anar per la via agresiva?
Perquè dius “quatre locus”, per salvar el teu estimat cul, i alhora et reivindiques contínuament que ets d’esquerres?
Per què parlem de diàleg com si fos una negociació, quan és una rendició en tota regla i una broma de mal gust?
Per què diem que amb el 50% ara és inimaginable, quan al que anàvem a fer érem el 47%??
I per què ja donem per fet que amb un 50% + 1 no seria prou a Catalunya quan seria perfecte per Escòcia i Canadà?
Per què utilitzem la religió com a doctrina política, si ja em viscut que això només porta sang i venjances?
Com és que el mur de Berlín no el va fer caure milions de persones, sinó un centenar, i tothom ho va entendre? I no us he sentit criminalitzar-los!


Per què ens deixem enredar per quatre colors, si Barcelona sembla més un camp de concentració abandonat després d’una orgia zulú, mentre inflen als barcelonins a multes i pujades d’imposts sense control i deixen als pixapins aïllats de la capital?

Com és que no som capaços de dir-li a l’assemblea que la Diada ES MORTA, perquè ja no té sentit celebrar guerres perdudes, quan tenim una batalla guanyada, la de l’1-oct, i que en volem guanyar més fins a la victòria final. Una batalla que va parlar per nosaltres en un sol crit i que ens va posar davant del món i que hem desaprofitat per partidismes absurds i per confiar amb qui no devíem. Ara mateix sembla que l’associació només serveixi per vendre samarretes per pagar segrestos, (ara es diuen multes per delictes inexistents).

Perquè estem repetint els errors de la II República quan sabem que això ens perjudica?
Perquè estem permetent que els partits polítics, ens aixequin la camisa, quan fa dos anys alguns deien exactament el contrari del que fan ara, fent que gràcies al Tsunami fins i tot el jovent dona per fet que el procés s’ha acabat i que tenim per una generació més com a minim?

Que no veieu que així els estem dient que ens hem portat malament i pam pam al culet??


Perquè calla Europa i permet nominar a un impresentable com Borrell com a Alt Representant per la Política Exterior Comunitària? Això és un frau.


Per què estem permetent aquest saqueig DIARI de les arques catalanes, mentre ara l’eslògan a tots els mitjans catalans és que Espanya necessita la nostra ajuda i em de ser forts i més que mai solidaris, amb els nostres coetanis?? Els 16.000 milions d’euros anuals segueixen marxant o es que ja tornen? Si no tornen, i portem així mes de 7 anys, qui ha canviat el missatge i per què??!

Diguem-ho alt i clar, Espanya ENS ROBA CADA DIA, i el partit socialista català HO SAP I EMMUDEIX perquè forma part d´aquest engranatge espanyol. Ara només vull saber qui més ha entrat en aquest engranatge. Tu no ho vols saber?


Digueu-me si teniu la percepció de que alguns partits s’estan convertint o no, en una secta!!
Des del nostre govern ens renyen per exigir parlar català a la nostra terra i a funcionaris de servei públic, i en institucions públiques. Ens diuen supremacistes per exigir mecanismes per tenir la nostra nació centenaria.
Per demanar ser laics a les escoles

Perquè no volem ser espanyols i ens obliguen a ser-ho, pero llavors en omplen de misstges de que no som purs i som dolents, i ens conviden a resar i fer un acte de contrició per haver dit , que volem ser i que estem tips de pregar per tot.

Jo no he dit mai que sigui millor persona que la resta, sóc humana i vull viure en una Catalunya lliure en forma de república.
Ja n’hi ha prou, bon cop de falç!!!


La confrontació és democràtica, la lluita pels drets sempre ha estat per defensar al més dèbil, i Catalunya és una nació colonitzada i és democràtic aprofitar que l’enemic està dèbil per assolir la nostra llibertat i de covards traïdors fent creure als teus votants que t’has portat malament perquè has mogut un container de lloc o fins al punt d’haver de llegir a la Presidenta del Parlament escriure en una piulada fa unes hores, dient que “no vam defensar la llibertat d’expressió ni el dret d’iniciativa dels diputats ni les diputades, ni la sobirania del Parlament. Vam perdre el relat”.

Això és molt greu, primer perquè és mentida i segon perquè és una veu represaliada a la qual el TS pot haver fet el seu efecte. Si és una ironia de moment no ho ha matisat en caps sentit ,ni tampoc ho ha aclarit, i per tant us deixo l´enllaç , unes linees mes abaix i així ho podreu analitzar vosaltres mateixos .Però no feu cas, jovent, el futur és aquí i en qualsevol moment l’escletxa que segueix oberta pot provocar l’enderrocament de l’imperi. i la nostre via lliure. No podem permetre que en facin una homilia diària, dient-nos els pecats que em comès, obligar-nos a passar pel purgatori mentre ens volen ensabonar altre cop amb paraules de reflexió penitent en 57 pàgines, on ens volen tornar a posar a la roda del hamster.

intueixo que #juntsxcat , el ConsellxlaRepública , #LliuresxEuropa i els seus advocats, intenten treballar per la causa justa catalana com a minoria reprimida, per encarrilar l’independentisme i ERC està intentant desprestigiar la idea i d’aquí les reflexions per TV de la Marta Rovira fa unes hores la piulada de Carme Forcadell de fer el contrari perquè no hem estat justos ni democràtics, o és només una percepció meva?

Com es pot estar dient cada dia que ets molt bona persona i després saber que has actuat com un Capone desde la presó de Lledoners, amb la concordança de la consellera de Justícia, dins d’un govern de coalició, mentre estàs censurant la visita a la presó de l’esposa del teu president legítim, perquè pugui parlar amb el cap en aquells moments, del partit de La Crida!! No m’estranya que fins i tot Cuixart quedés esparverat. Qué seria capaç de fer aquesta bona persona, tan bona persona si fos President de la Generalitat? S´ha de dir que el vicepresident está utilitzant una prostitució lingüística brutal.

No oblidem que mentre estiguem immersos dins d’aquesta bicefàlia res canviarà i tot pot anar a pitjor

Tenim un enemic, que és l’estat feixista amb tots els mitjans al seu abast però aquí a Catalunya també hem de prendre decisions, no podem estar normalitzant aquesta situació, de repressió continua, perquè passaran dues coses: o serem vençuts i  la repressió ens acabarà portant a la radicalitat fins i tot social, amb una llista negra bastant extensa ja, o la bombolla on ens havien posat alguns, explotarà i ja ningú mirarà a dreta o esquerra i només entendrà dues paraules, VIA FORA!

I si em pregunteu que en penso que el President tingui al cap que potser no tornarà a Catalunya com una rendició, us he de dir que crec que el MHP Puigdemont és molt realista, i sap que ara mateix el seu partit si anés sol a la confrontació democràtica només serien menys de la meitat de l’independentisme per vots i com demòcrata sap que és la gent qui decideix al futur de Catalunya i per tant el seu futur també. I si la majoria ha decidit plegar veles per una temporada, qui és ell per fer el contrari?
La democràcia és acceptar també quan no has fet les coses bé i la ciutadania et respon amb un, “potser més endavant President”.
Per això repeteixo que les pròximes eleccions són definitives per decidir cap on anem. No ens queda temps per més.

No deixem si us plau que ens mengin les il·lusions i la determinació. El catolicisme polític ens pot convertir en allò que va passar amb els nostres durant la postguerra, i es que la fam i la por, va convertir a molts en col·laboradors de la misèria humana, per sobreviure.
Bon cop de falç, defensors de la terra i atents a la nostra caiguda de mur!

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -