Divendres, gener 28, 2022
- Publicitat -
Inici Articles I la Reina Sofia?

I la Reina Sofia?

He de dir que a mi no em genera cap mena de sentiment però crec que cal analitzar la situació. Llegeixo explicacions contradictòries i com que algunes persones parlen que en el sou estava implícit que el Juanca fugat, l’hi pogués fotre les banyes a la Reina, o que a on tenia ella la dignitat, una dona tan professional, per deixar-se entabanar així pel rei emèrit… En fi..


A veure, posem ordre nenes i nenes!, la monarquia és una empresa, una multinacional, d’acord??, però una empresa llegendària amb segles d’ocupació a la península Ibèrica i per tant deixem-nos estar de collonades.

Aquesta empresa treballa únicament pel seu benestar personal. i és ben cert que aquesta última etapa monàrquica es va dir que els reis havien deixat de banda a la Cort de Marquesos, Ducs i Barons perquè no tinguessin els mateixos privilegis que la Família Reial, perquè el sistema ja era carrincló i molt antic, i que volien ser més austers… FALS, el que passa és que la cort no tenia un duro i creava despeses de manteniment i el monarca va fer un ERO i se’l va anar traient de sobre, potser a costa de llimar costures aquí i allà, però ja sabem que això el Borbons ho fan “de luxe”. El que sí que va fer el JuanCA abans de la transició, és crear-se la seva cort que es diu Ibex-35, una cort de vassallatge que venia del Franquisme i que no només no li creava despeses, sinó que li va comença a donar beneficis. Són aquests senyors que han anat de viatge durant tots aquests anys de “democràcia que nos hemos dado entre todos” amb el rei JuanCA venent productes i cobrar comissions, utilitzant la Marca Espanya, a tort i dret, mentre els humiliats treballadors ens deien que no estalviàvem PROU i treballàvem, POC i LENT.


Aquesta empresa no només no ha treballat pel ciutadà espanyol sí que ells no han sigut mai una Família Reial Espanyola, perquè ara se sap que quan la reina ja havia fet la seva feina, que era fer fills i en va fer tres, i sobretot l’hereu mascle, se’n va anar a viure amb la seva germana a Londres i només venia per els actes oficials, on ens oferia aquell somriure professional i aixecament de mà amb moviment esquerra a dreta, o de dreta a esquerra,- perquè amb això, i només amb això, la SOFIA es molt demòcrata- i on passades unes hores, se’n tornava a casa seva, al Regne Unit. També sabem que la SOFIA professional parlava i parla amb els seus fills en Anglès i Alemany i el JuanCA ho fa en anglès o castellà, res de gallec, català o basc.
Aquesta empresa, aquesta multinacional, sap des de primer dia quina era la seva feina i tot aquest rotllo de què la Reina estava enamorada i que la decepció la va fer portar a recollir-se amb la seva germana, és aquesta història que ens volgut vendre contínuament. Espanya i Grecia eren monarquies destronades, que volien tornar a casa. Ells dos van fer la seva feina, que era perpetuar la monarquia amb el beneplàcit del dictador Franco i els “demòcrates” de l´EEUU com un tal Kissinger . Recordem també que es van casar pels dos ritus religiosos, l´ortodox i el catòlic, no fos pas que al final la cosa anés molt rodada i fossin reis d’Espanya i també de Grècia, no se sap mai, tot ha d’estar sempre “atado y bien atado “aquí i allà.

Per tant, la reina SOFIA no ha patit cap mena de traïció, són socis a parts iguals i cadascú fa de la seva vida el que li rota. La resta ha estat milions d’articles per omplir la vida avorrida d’un poble mancat d’informació veraç. No penso entrar en discussió de quin tipus de relació personal hagin tingut aquestes dues persones identificades com el Campechano i la Profesional i no m’interessa com sens ha venut aquesta història i quan me n’adono tota aclaparada, què posant a Google, l escrivint la frase -mare reina Sofia -em surten enllaços de diaris suposadament republicans i independentistes amb titulars tipus, bla- bla- bla, fluixejo en colors, REDEU!

-Joan Carles I va ocultar a la Reina Sofia la mort de la seva mare
-Peñafiel: “La Reina Sofia ha fracassat com a muller, mare i dona”
-El motiu pel qual la Reina va aguantar les banyes……….

En fi tot un seguit de despropòsits en desviar el que de veritat sens hauria d’haver informat i és que la monarquia no només no ha donat estabilitat, sinó que només ha donat dividends als de sempre i probablement de manera il·legal.

Així que només opino amb relació a com interessa que caigui la monarquia. No perquè desitjo la República Espanyola perquè ja he dit que tampoc m’interessa – una República espanyola pot ser d’extrema dreta- sinó per com podem afeblir Espanya per tenir més facilitat per poder-nos anar. De fet això és l’únic que m’importa de la Monarquia, i pel que fa a aquesta empresa multinacional només hi podia desitjar que la justícia caigui amb totes el pes sobre d’ella però com és evident en aquest país governa l’IbexReialdels-35 amb totes les seves comissions, judicials i policials.
La reina Sofia és una professional encarregada de què aquesta multinacional l’hi doni beneficis a ella, els seus fills i els seus néts per moltes generacions i a ella , el ciutadà espanyol no l’importa res, i als catalans ni us ho explico. Fixeu-vos que com a professional que sap 7 o 8 idiomes, la SOFIA parla el castellà de manera penosa i no l’hem escoltat mai una paraula en català, però clar això de les colònies, a ella com a familia del “A por ellos, le pilla muy lejos”

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -