- Publicitat -
Inici Articles Social Ho tornem a fer, i més enllà?

Ho tornem a fer, i més enllà?

Desbordem l’#11S per dir NO, a aquests pactes entre partits polítics independentistes, i entre aquests partits i el govern d’Espanya, perquè renunciar, no és el que vam votar, i en canvi és el que s’està fent, i parlem d´INDEPENDÈNCIA, que és on tots ens reconeixem.

Fem el mateix que vam fer aquell 11S i que va desbordar a tothom, als d’aquí, i als d’allà, fins i tot al president Montilla en aquella diada del 2012 quan vam dir prou pactes, ja ho hem provat tot, VOLEM LA INDEPENDÈNCIA, perquè som una nació!,ho va tenir claríssim. Si fins hi tot el TC es va erigir com a part política de l’imperi repressor!. I vam dir tots a una, FINS AQUÍ HEM ARRIBAT!

Sóc de les persones que pensa, que això es farà sense partits ni associacions, però com que veig a la penya molt adormida, potser serà bo, trobar-nos a la Diada, però no per fer la performance en què s’ha convertit l’assemblea, sinó per tornar a desbordar aquella diada de 2012 i per la que va ser creada aquella assemblea, l´ANC, i que ara ja no hi és, perquè està controlada i pressionada pels partits polítics. Partits polítics que, inevitablement volen fotre cullerada, i marcar el pas, tot i que dins hi han persones molt dignes i dedicades al procés desde el pricipi i desitjant tirar endavant amb el projecte, amb el qual es van engrescar en el 2012, i que no ha finalitzat. La independència de Catalunya.

D’Òmnium dir que és una empresa catalana amb molt d’èxit, amb una idea creixent de suavitzar el discurs i no fer gaire soroll independentista, i anar més per parlar de repúbliques i drets fonamentals en l’àmbit general, que mirar-ho com a minoria nacional o causa justa. Fixeu-vos també en aquesta relaxació en l’àmbit d’actes d’ençà que Jordi Cuixart ha sortit de presó, on quasi no l’hem vist, i fa bé, per cert, perquè té tot el dret de gaudir i dedicar-se als seus, després que l’hi han robat 4 anys de la seva vida, per ser un demòcrata.

Dels partits no cal que en parlem perquè tots sabem que fan i qué volen seguir fent. Així que no toca un altre que aprofitar l’onada, el tsunami de la gent, però ei! res de manipulació!!!!. Anem a trobar-nos, perquè la inèrcia a fer les coses ens pot ajudar, però un cop allà hem de decidir si tornar a casa a què ens facin els que els dona la gana, o prenem una decisió col·lectiva de no tornar a casa fins que no hi hagi mediació internacional o fins que decidim col·lectivament com ho hem de fer. I això només succeirà, quan ens trobem al carrer, fent carrer i més carrer.

La pandèmia i el “pactes de la derrota” ens han aparcat com si fóssim vehicles sense etiqueta mediambiental, i tot sabem que qui controla el pàrquing és el que té més por de que tampoc vulguem pagar la zona blava. Tenen pànic a que diguis el que penses i et llegeixin, i et segueixin. Tenen pànic a que toquem carrer i decidim que no vulguem pagar cap mes tipus de peatge, perquè altres visquin del mentrestant .

Però si anem, fem-ho desbordant totes les costures, si no, té cap mena de sentit.

Les vies catalanes van estar molt bé, però són pantalla passada, i el món ja no ens mira igual, perquè el món ha canviat, i nosaltres ens hem estancat entre el seny i rauxa. Mentre no ens moguem, ells seguiran fent com han fet sempre, en això sí que res ha canviat.

Agafem la primera ona d’aquest “sacseig democràtic” que és l’11S i portem-la fins a l’1Oct, sense deixar el carrer, tením la manera si anem plegats, amb la pancarta PROU PACTES, VOLEM LA INDEPENDÈNCIA, i a veure què passa. Qui sap que ens oferirà la història si ho fem.


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular