- Publicitat -
Inici Articles Polítics Ho sabien fins i tot, els fantasmes del Parlament.

Ho sabien fins i tot, els fantasmes del Parlament.

De l’entrevista del FAQS a Josep Costa entenc que veient la corrupció del parlament ho va denunciar i va deixar constància documental, que els mitjans van manipular com una guerra de partits i en conseqüència, va decidir deixar qualsevol càrrec polític.

En l’entrevista Josep Costa, ens explica que:

“L’opacitat era volguda pels que manen, i pels que havien fet la iniciativa. Una iniciativa que va ser de la cúpula, no dels treballadors”.

I quan se li pregunta Joan Josep Nuet engega el ventilador amb frases com:
“Si s’hagués publicat abans en què consistien en concret aquestes llicències per edat, si hi hagués hagut com a mínim un debat públic al parlament…”

Any 2009, LV posa fill a l’agulla en el tema, i cap polític denuncia. Tot i l’escàndol de l’article, la resta de la premsa calla.

https://twitter.com/AgustiColomines/status/1484828573848461315?s=20


Que és un escàndol polític? s’ha de dir, i que els que estem més o menys pendents de la política no ens sorprèn res, també. Que la #LittleSpain és un fet a Catalunya, i que és una qüestió de la qual estem tots assabentats? es evident. S’ha de fer una neteja democràtica, que no ideològica, perquè els que estan ara governant a les institucions, treballen al servei del seu sou i no al servei del país, totalment d´acord. Que la neteja pot fer ballar els estatus adquirits, és una realitat, i que els mitjans no són un servei d’informació, és un fet. Tot això ja ho sabem.
El que desitjo com a demòcrata i independentista és que hagin més persones com Josep Costa i com la MHP Laura Borràs desde dins de les institucions o desde fora, perquè prenguin decisions importants.
Si Costa hagués seguit com a diputat, o fos militant de Junts, ahir no hagués estat entrevistat al FAQS, perquè els periodistes que sabien quan Josep Costa va denunciar alguns fets fa dos anys, com ell ha explicat avui a la televisió pública, la premsa ho va tractar com una baralla partidista, si li haguessin donat el ressò que requeria, fa dos anys que s’hauria aixecat una de les catifes del Parlament, però calia continuar callats el binomi necessari de la premsa subvencionada i els polítics.

https://www.elnacional.cat/ca/politica/erc-carrega-costa-intentar-cessar-secretari-parlament_531231_102.html

Qui torna a aixecar la llebre?, la MHP Borràs. No cal anar posant vídeos on declara el camí emprès d’ençà que és presidenta. Tots teniu accés a les entrevistes que ha fet aquests dies a molts mitjans i, per tant, els fets de la presidenta són de domini públic.
El que està passant aquí a Catalunya és que alguns volen aixecar el peu del fre de mà i la manera, és aixecar totes les catifes, i desmantellar l’autonomisme espanyol que és corrupte per sistema. L’altre es continuar protegint el sistema com està perquè res canviï, i poder continuar guanyant vots fent-se les víctimes, i l’altre és que a Espanya ii a Catalunya hi hagi uns mitjans d’informació democràtics, i ètics.

Els mitjans saben des del 2008 el que és el que succeïx al Parlament, que hi ha una opacitat amb els sous de govern del parlament, per tant, tots són culpables. Els que tenen més anys al parlament en tenen més, perquè les veus oficioses no només han parlat amb el vicepresident Costa que es feia preguntes, sinó aquell diputat, o periodistes que haguessin mostrat una mica d’interès. En conseqüència, aquí tots són culpables de col·laboració o d’ineptitud, i la víctima la ciutadania que mentre ens retallaven els sous per la crisi del 2008, als treballadors se’ls hi apujava en un 10% el sou perquè “eren de la casa i calia donar suport” diu en Joan Josep Nuet, a la vegada que confirma que” jo no em llegia tot al que m’arribava a la mesa del parlament, seria impossible”
Vés a saber si perquè no es cansés tant i potser com a bon minyó de Coscubiela i Rabell, només llegia i o signava el que li manaven. Ara senten aquella declaració en seu judicial on li deia al jutge del TSJC, “Fa més de dos anys que treballo contra l’independentisme.”‘, mentre s’incorporava a les files d’ERC.

Els mitjans i els polítics ho sabien tot, mentre controlen els tempos, i al país. Però aquest cop , amb la MHP Laura Borràs, els hi ha explotat el tema a la cara, i personalment estic encantada de que rebenti tot. Espero que sobre aquest tema el consell per la república i l’assemblea de representats estigui prenent bona nota. Si volem un estat independent en forma de república ha de ser amb un format que blindi poder arribar a tenir aquest sistema tan corrupte. Com ja he dit molts cops, la segona república va crear l’autonomisme, un castell exclusiu perquè els polítics catalans no volguessin arriscar-se a marxar mai.

l’Entesa Nacional pel Progrés entre el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa que es fa fer el 2006 amb la presidència de José Montilla fa finalitzar amb un gran pacte de la cúpula el 2008 per fer la llicència d’edat abans de marxar del poder (ja s’ho veien a venir)

Totes les institucions tenen corruptela i els mitjans tenen la clau, no dubteu pas, perquè trepitgen els passadissos des de l’any 78, I la premsa com a mínim sabia de la llicència d’edat des del 2009. Per tant, la gran exclusiva de l’ARA és una gran farsa repetida per tots els mitjans DESinformatius i amb la col·laboració de la Núria Furriols perquè o s’ha deixat manipular o no té ni idea de ser periodista. No pot vendre com exclusiva una notícia que es va publicar en l’any 2009. Una altra cosa és que volgués la informació actualitzada i que el secretariat no volia donar, però quan s’assabenta la presidenta va donar immediatament permís perquè els mitjans la tinguéssiu. Una qüestió que fins ara, era d’una opacitat mafiosa, tot i que sent un silenci a crits, ho sabien fins i tot els fantasmes del Parlament.

L’autonomia la sostenen els mitjans DESinformatius i els polítics/funcionaris corruptes, però el nostre vot té el poder, si ho fem servir bé, DE DECIDIR-HO TOT.


Que petin totes les institucions que ens empresonen, si us plau, només així ens podrem alliberar. Potser l’estaca que havíem de fer caure era la nostra. Jo hi estic disposada, i tu?


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes.

Article anteriorCAN TWITTER.
Article següent#EmRespons?- Conxi Far
saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular