Dimecres, gener 19, 2022
- Publicitat -
Inici Articles ¿Granujas de medio pelo?

¿Granujas de medio pelo?

Eiiii si us pensàveu que era tan valenta com per parlar dels lladregots del Borbons lligant la frase del títol amb la imatge que he posat, us diría que creieu que sóc o molt valenta o que tinc un gran advocat que estaria encantat de defensar la causa de la llibertat d’expressió. Hahaha la primera resposta és que no ho sóc i per tant si que faig un ball de paraules, perquè tot i que m’agradaria conèixer al president Puigdemont, a la consellera Ponsatí, els consellers Puig i Comín, en Valtonyc i Adrià Carrasco a Bèlgica, quasi prefereixo esperar a que tornin ells a Catalunya i esperem que ben aviat, a que jo hagi de quedar-me allà in eternum. I la segona resposta és que sí, que tinc un gran advocat, en Josep Rosell  Fossas, que estaria encantat de defensar-me si jo hagués intentat dir que els “Granujas de medio pelo” son els que surten a la imatge on precisament estan el Borbons amb cara de que els han enxampat “con las manos en la masa”, però com és evident, no és el cas. Ha estat el sense sentit del sentit o el sentit del sense sentit – com deia Paul Watzlawick el millor investigador de la fragmentació de la realitat-que és el que m’ha passat a mi avui, que “lo siento mucho, me he equivocado y no volverá a ocurrir” o potser no, perquè no he dit res ni ofensiu ni delictiu. 

Ja ho tenim això els genis de vegades, com vivim a Matrix, se’ns creuen les idees, sense poder aturar-nos a reflexionar. 

Després en el període de desconnexió del llimb, quan toquem de peus a terra, si podem adivinar que potser no podem dir al que sentim, ni escriure el que veiem perquè aquest estat espanyol NO ÉS DE DRET, sinó de DRET-AS

I fins i tot diría que es de ultra DRET-A tan a la dreta que Pablo Iglesias de PODEMOS és el nou Casado 5.0 del Règim.

 Aviat s’haurà de tallat la cua com el toreros,” me la corto antes de que me echen” deu de pensar, per que o PODEMOS desintegra a Iglesias o Iglesias desintegra PODEMOS, però aquesta historia fallida de l’11M – it’s finished. 

Si és el cas, diré a sus senyories que jo no estic bé del terrat, sóc independentista i per tant un gen tocat de l’ala, espero que em donin només una imputació selectiva, com fan ells amb el presos polítics. 

Perdoneu-me que insisteixi amb el sarcasme però és que m’ imagino al preparao com  l’oncle garrepa “el tio gilito”, comptant els bitllets amb la màquina, amb el so característic al comptar de cric cric cric, sobre un llit de milions de dòlars mentre ens donava la tabarra la nit bona, de que “todos somos iguales ante la ley” i demanava “honradez” davant la crisi del 2012 mentre ell movia 100 milions a les Bahames, i es feia portar pels seus gestors suizos, amb maletes adecuadas per passar la  – la semanada reial-    desde la compta Suïssa de la Lucum Foundation. I que Felipe Uve Palito no en sap res? Si la setmanada era familiar!!! 

Sort que no toco bores i que els meus gens están defectuosos si no diría que a Valtonyc li haurien de donar el premi Princesa D’Astúries a la TRANSPARÈNCIA, llàstima que está a l’exili pel mateix. 

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -