Diumenge, maig 22, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Polítics #FrauColau ens deixa?

#FrauColau ens deixa?

Cert o no?, segurament l’hereva de Lerroux, la reina del processisme, l’alcaldessa multicolor, multicontractes, i multiassesors/es, acabarà la seva carrera política triomfal a Madrid, a la primera capital d’Espanya, després d’arrasar la segona capital, la ciutat comtal, la Barcelona que va ser un dia olímpica, com a ministra del govern més progressista de la història, amb les lleis més repressives mai vistes en un govern democràtic i socialista.


Ella ja fa temps que va fent passos enrere, per això va marxar de Twitter, “ojos que no ven, corazón que no siente” que deia aquell, i el que ja no es podia sostenir és que a cada piulada de l’alcaldessa seguissin un reguitzell d’imatges d’una Barcelona bruta, insegura i destrossada per demostrar que #fraucolau menteix més que plora, que ja és dir. Per això, marxarà abans que la facin fora, i qui sap si envoltada d’unicorns o disbauxa batucada, en una cavalcada, al mes estil, alcalde Clos.

Segons ella, com molts polítics i periodistes expressen, Twitter és una xarxa agressiva, minoritària, i polititzada (curiosament des d’on ella i els equips de control de l´#15M van distribuir les seves mentides mentre es feien dir “el movimiento de los indignados”) i profundament manipulable (tothom a hores d’ara coneix Instagram, la xarxa més plastificada i manipulada del món, on viuen, mengen, i viatgen Barbie i Kent i ara també Ada Colau.

Allà com a bona persona autoritària, abraçada a la dreta espanyola, parla de TOTHOM, i es monta les seves pel·lícules amb fotos o vídeos d´una capital irreal, des de on els seus sol·lícits admiradors, pinten la xarxa , amb centenars de milers de cors de tot colors. Mentre la ciutat, la capital de Catalunya, es desfà dia a dia, en un blanc i negre tan corrosiu que ja té un evident to color sèpia.

Ara ja n’estic plenament convençuda de la seva preparació desorganitzada per arrasar Barcelona. La capital fa pudor i està ple de rates, perquè l’alcaldessa no la neteja. Que si, que potser passen la màquina, però la màquina o les mànegues si no porten prou desinfectant i prou aigua, no neteja, simplement remou la porqueria. I segons sembla, aquest consistori estalvia molta aigua, potser perquè ara és de propietat municipal. Barcelona és capital de la delinqüència a Europa perquè l’alcaldessa és flower power menys si ets, independentista. Barcelona és intransitable, perquè alcaldessa volia copiar altres capitals europees, però sense solucionar les estructures de les ciutats satèl·lit per resoldre la mobilitat, i ha convertit la ciutat en una habitació de mals endreços.

La xiulada de l’altre dia a les festes de gràcia va ser un avançament de què li espera, i ja sense Cuixart protegint-la, apareix la farfalla del TOTHOM que tan bé fa servir #FrauColau amb el seu seguici, la cleca municipal, però no li està servint de res, està sentenciada a BCN i ho sap. Veurem com la reben a la capital del regne que és on anirà ben aviat, segons rumors del “patio de los leones”.

Aquest TOTHOM és la paraula més utilitzada en política en els últims deu anys, però TOTHOM oblida, que perquè hi hagi un TOTHOM de debò (perquè fa segles que ens governa el classisme, masclisme…) ha d’haver-hi lleis, diners i voluntat política per fer-hi front. Ja vaig explicar que la voluntat política “espanyola”, va acabar el dia que Pablo Iglesias, va renunciar al dret d’autodeterminació del poble català (jo crec que mai va tenir cap intenció de donar suport, com tampoc ho fa ara, amb la taula de diàleg) o quan va demanar perdó als seus votants per carta abans de ser vicepresident, per tot allò que no faria entrant a govern. UNA, GRANDE, i mireu si és poc LLIURE que i fins i tot PODEMOS i en COMÚ PODEM, s’han cruspit al vicepresident bolivarià, i ara ens l’endollen a donar sermons a Can Basté a RAC1, la casa monàrquica, i unes horetes a la Universitat Oberta, i a anar fent que són dos dies, i cal pagar la hipoteca, com TOTHOM.


Doncs el mateix va fer #FrauColau quan amb aquella entrevista a Nació Digital que tots recordem on va negar per tres cops com havia fet l’apòstol Sant Pere amb Jesucrist, dient que no governaria amb els vots de MANUEL VALLS.


Colau manté el discurs del TOTHOM en carpetes buides. És un discurs d´ample espectre però sense contingut. Totes les execucions municipals fetes durant aquests 6 anys, i que han estat d’algun valor per la ciutat, són projectes del govern anterior governant per Xavier Trias, o fins i tot anteriors a ell.


Ada Colau no ha creat res, i no cal que faci una llista de tot el que ella i el seu partit, han destrossat. La capital de Catalunya està feta un desastre, s’ha treballat incansablement per fer fora a generacions de ciutadans barcelonins que hi vivien, creant més suburbis, on la precarietat i l’acumulació i el poc civisme circula per tot arreu. Això si, mantenint i fins i tot augmentant les zones dels privilegiats que es poden permetre viure aquesta BCN d’elit. Però en general, Barcelona és un cau d’inseguretat, brutícia i delinqüència.


Per cert he de dir als més puristes, que anomenar-la #FrauColau, no és un insult, és un adjectiu demostratiu, que he de dir està molt ben trobat.
Ella i els seus centenars d’assessors/es ja han fet la feina per a la qual se la va contractar, quan la veiem aparèixer cada dia a la Sexta, després de passejar-se pels carrers de Barcelona, vestida d’abella MAIA.

Ara, serà bo descobrir per què serveixen tots aquests partits que fins ara no han fet res per fer-la fora. Uns perquè no guanyi l’unionisme, o la dreta, els altres perquè no ho faci l’independentisme, i mentrestant els Coscubiela, Rabell i la colla pessigolla, han anat deixant marca per tots els carrers de Barcelona de com no s’hi ha de gestionar mai, la capital del teu país.


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular