Diumenge, gener 23, 2022
- Publicitat -

ID digital i vot telemàtic.

S'està mostrant 6 entrades - de la 1 a la 6 (d'un total de 6)
 • Autor
  Entrades
 • #3865
  RicardRicard
  Participant

  Crec que s’hauria d’activar el vot telemàtic amb la ID digital dels inscrits al Consell per fer que es coneguessin les opinions de la gent i com volem que el Consell actuï. També per escollir els òrgans de govern.

  #3909
  M.RoyoM.Royo
  Participant

  Hola Ricard tota la raó la gent o no entén o no sap què és el Consell per la república no entenc com no hi ha més gent inscrita jo tinc la meva idea digital i és una motxilla molt potent pel president davant Europa amb la sentència d’avui ha quedat clar que Espanya no hi ha democràcia per tant Catalunya amb qui ha de seure a negociar la seva independència és amb Europa i no en Madrid i la força d’un consell amb 2 milions o 3 milions de persones li donaria molta força, per mi que no quedi!! segueixo insistint en que la gent s’inscrigui només son 10 euros

  #3913
  RicardRicard
  Participant

  Totalment d’acord

  #3933
  JaumeJaume
  Participant

  100% d’acord amb vosaltres, jo crec sincerament que desde el Consell i sobretot desde els Consells Locals ens hem de reactivar, sabent de les dificultats que la pandèmia ens ocasiona.
  Però a mi, realment hem preocupa que només som 92.000. Potser no ho sabem explicar bé o potser no ens entenen.

  #4162
  SalvadorSalvador
  Participant

  Hem d’aprofitar aquests mesos d’ajornament de les eleccions catalanes per, entre d’altres coses, fer entendre als independentistes la necessitat de reforçar el CxRep com a institució imprescindible per assolir la llibertat del nostre país. Ha de ser el nostre veritable govern fora de la repressió i el domini espanyols, i amb absoluta compenetració amb el govern autonòmic d’aquí.

  #4169
  CarlaGarciaCarlaGarcia
  Participant

  El segon punt pel que no ha funcionat (el primer ja no cal, ara mateix) es perquè no es coneix la seva utilitat. A nivell pràctic i de carrer. Es lo que la gent necessita. Estàn desquiciats, i la penya demanant pasta. Es com la gent ho veu. El que molesta no son 10, es que son €.
  A dia d’avui, encara queda molt que està en el bàndol contrari. Hem de respondre amb coherencia. No serveix “es bo per Cat”.

S'està mostrant 6 entrades - de la 1 a la 6 (d'un total de 6)
 • Heu d’haver iniciat la sessió per respondre a aquest tema.